|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:26 am
Labudziak DarkMud wired_Yuki *wchoidzi do pokoju , siada w fotelu* Czesc Pati...-_- siema wirduś siema Darkmud (nawet niezauwarzyłem xp ) Spoko .....siemka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:27 am
DarkMud wired_Yuki DarkMud wired_Yuki *wchoidzi do pokoju , siada w fotelu* Czesc Pati...-_- no wreszcie ktos mnie zauwazył , helo Co tam ...( fajny rysunek ... :] ) jakis taki nieproporcionalny *udaje krytyka XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:29 am
Labudziak DarkMud wired_Yuki DarkMud wired_Yuki *wchoidzi do pokoju , siada w fotelu* Czesc Pati...-_- no wreszcie ktos mnie zauwazył , helo Co tam ...( fajny rysunek ... :] ) jakis taki nieproporcionalny *udaje krytyka XD* Sam narysuj to sie z ciebie posmiejemy....:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:29 am
Labudziak DarkMud wired_Yuki DarkMud wired_Yuki *wchoidzi do pokoju , siada w fotelu* Czesc Pati...-_- no wreszcie ktos mnie zauwazył , helo Co tam ...( fajny rysunek ... :] ) jakis taki nieproporcionalny *udaje krytyka XD* hehe czepiasz sie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:30 am
Labudziak Prinee wroocilam razz musialam isc posprzatac swoj pokoj (czego i tak nie zrobilam razz ) mój pokuj wyglada tam samo, jak 2 tyg. temu (chaos chaos ) moj tez tak wyglada razz ale kazano mi go posprzatac ^^ nawet sie siano wala po dywanie od mojej swinki morskiej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud Sam narysuj to sie z ciebie posmiejemy....:] jak bym chodził tak jak wy do plastyka to bym wam narysował XD a mi chodzi o to że widziałem ładniejsze rysunki pati wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud wired_Yuki DarkMud wired_Yuki *wchoidzi do pokoju , siada w fotelu* Czesc Pati...-_- no wreszcie ktos mnie zauwazył , helo Co tam ...( fajny rysunek ... :] ) dzienki , tylko troche został zdeformowany przez serwer , potem to naprawie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:31 am
Labudziak DarkMud Sam narysuj to sie z ciebie posmiejemy....:] jak bym chodził tak jak wy do plastyka to bym wam narysował XD a mi chodzi o to że widziałem ładniejsze rysunki pati wink No tez fakt ..ona umie lepiej .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:33 am
 bardziej obrazuje jego stan... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:35 am
DarkMud Labudziak DarkMud Sam narysuj to sie z ciebie posmiejemy....:] jak bym chodził tak jak wy do plastyka to bym wam narysował XD a mi chodzi o to że widziałem ładniejsze rysunki pati wink No tez fakt ..ona umie lepiej .... xd ja wiem z e umiem lepiej , jak tylko zeskanuje bokaze wam taki normalnie bomba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:35 am
DarkMud Labudziak DarkMud Sam narysuj to sie z ciebie posmiejemy....:] jak bym chodził tak jak wy do plastyka to bym wam narysował XD a mi chodzi o to że widziałem ładniejsze rysunki pati wink No tez fakt ..ona umie lepiej .... xd no i to miałem na myśli biggrin a ty?? tesz chodzisz do plastyka XD narysój tez swój avek.. (mój tez możesz.. jak będzie ci sie nudziło biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:36 am
wired_Yuki DarkMud Labudziak DarkMud Sam narysuj to sie z ciebie posmiejemy....:] jak bym chodził tak jak wy do plastyka to bym wam narysował XD a mi chodzi o to że widziałem ładniejsze rysunki pati wink No tez fakt ..ona umie lepiej .... xd ja wiem z e umiem lepiej , jak tylko zeskanuje bokaze wam taki normalnie bomba biggrin konuiecznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:36 am
wired_Yuki ja wiem z e umiem lepiej , jak tylko zeskanuje bokaze wam taki normalnie bomba biggrin lepiej nie.. bo jak falcone to zobaczy, to w kompleksy wpadnie i nie będzie sie juz tak starał, by do waszej szkoły sie dostac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:38 am
Labudziak wired_Yuki ja wiem z e umiem lepiej , jak tylko zeskanuje bokaze wam taki normalnie bomba biggrin lepiej nie.. bo jak falcone to zobaczy, to w kompleksy wpadnie i nie będzie sie juz tak starał, by do waszej szkoły sie dostac XD o n mi powiedział ze go to motywuje biggrin wiec pokarze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:38 am
Labudziak DarkMud Labudziak DarkMud Sam narysuj to sie z ciebie posmiejemy....:] jak bym chodził tak jak wy do plastyka to bym wam narysował XD a mi chodzi o to że widziałem ładniejsze rysunki pati wink No tez fakt ..ona umie lepiej .... xd no i to miałem na myśli biggrin a ty?? tesz chodzisz do plastyka XD narysój tez swój avek.. (mój tez możesz.. jak będzie ci sie nudziło biggrin ) Pomysle o tym.... : ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|