|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:19 am
Lurien Wodzu Lurien Wodzu Witaj piekna [patrzy, nie mogac powiedziec nic wiecej.] witajcie wszyscy redface thx whee blaugh ;( A ja myslalem ze jakas piekna nieznajoma... buuu [ide do kąta] spokojnie wodzu blaugh znajda sie inne piekne nieznajome xd Aaaaa[dostaje fiola..-jesli ktos gral w GG:XX, to wie jak sie zappa zachowywal..]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:20 am
sweet_chii ide cos zjesc , narazie wink hm...ja tesh xd bede pozniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Aaaaa[dostaje fiola..-jesli ktos gral w GG:XX, to wie jak sie zappa zachowywal..] hm, tego to ja nie znam O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lurien Chris xd swietna sygnaturka xd wiem, pomagalem w obrobce [5 minut w paincie, ale cicho.. razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lurien Chris xd swietna sygnaturka xd Domou Arigatou whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:21 am
sweet_chii ide cos zjesc , narazie wink no to papap! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:21 am
Christoff_Gangrell Lurien Chris xd swietna sygnaturka xd Domou Arigatou whee i ta twarz to twoja buźka? whee ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:22 am
DarkMud wired_Yuki *wchoidzi do pokoju , siada w fotelu* Czesc Pati...-_- siema wirduś siema Darkmud (nawet niezauwarzyłem xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:23 am
DarkMud wired_Yuki *wchoidzi do pokoju , siada w fotelu* Czesc Pati...-_- no wreszcie ktos mnie zauwazył , helo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:23 am
Lurien Christoff_Gangrell Lurien Chris xd swietna sygnaturka xd Domou Arigatou whee i ta twarz to twoja buźka? whee ? Podobno.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:24 am
wroocilam razz musialam isc posprzatac swoj pokoj (czego i tak nie zrobilam razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:24 am
Lurien Wodzu Aaaaa[dostaje fiola..-jesli ktos gral w GG:XX, to wie jak sie zappa zachowywal..] hm, tego to ja nie znam O.o" Wyglada tak, a zaraz znajde cos lepszego.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:25 am
wired_Yuki DarkMud wired_Yuki *wchoidzi do pokoju , siada w fotelu* Czesc Pati...-_- no wreszcie ktos mnie zauwazył , helo Co tam ...( fajny rysunek ... :] )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cool wodzu- w miejscu gdzie powinien byc cos jest czerwony X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee wroocilam razz musialam isc posprzatac swoj pokoj (czego i tak nie zrobilam razz ) mój pokuj wyglada tam samo, jak 2 tyg. temu (chaos chaos )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|