|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:08 am
Labudziak Darkcremmy Labudziak Ntsumi_Aya Labudziak *czuje jak paznokcie dotykaja kręgów* Aaa.. zostaw, zaostaw, puszaczaj XD domokun -_- *puszcza lobuziaka* -__- ja ide stąd. kiedyś było naprawde fajnie. a teraz? teraz to tylko tutaj siedzimy i nawet sie pobić nie można..........bardzo żadko tutaj przychodzę. a teraz będę chyba jeszcze rzadziej.....żegnam papa pamietasz pewnie jeszcze.. jak to było w maju..ahh.. piekne czasy XD *Skacze na labudziaka i gryzie jego włosy* Makaron! ^_^ albo mnie jedzą, albo mnie kłują xd niech mnie ktos przytuli crying *przytula, a potem wgryza w szyje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:09 am
Labudziak Darkcremmy Labudziak Ntsumi_Aya Labudziak *czuje jak paznokcie dotykaja kręgów* Aaa.. zostaw, zaostaw, puszaczaj XD domokun -_- *puszcza lobuziaka* -__- ja ide stąd. kiedyś było naprawde fajnie. a teraz? teraz to tylko tutaj siedzimy i nawet sie pobić nie można..........bardzo żadko tutaj przychodzę. a teraz będę chyba jeszcze rzadziej.....żegnam papa pamietasz pewnie jeszcze.. jak to było w maju..ahh.. piekne czasy XD *Skacze na labudziaka i gryzie jego włosy* Makaron! ^_^ albo mnie jedzą, albo mnie kłują xd niech mnie ktos przytuli crying na mnie nie licz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:10 am
Labudziak albo mnie jedzą, albo mnie kłują xd niech mnie ktos przytuli crying *podchodzi do labudziaka i tuli go* wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa hejka 4laugh ja tu jestem tylko tak na chwile i zaraz znikam ^_^ no cześć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Labudziak albo mnie jedzą, albo mnie kłują xd niech mnie ktos przytuli crying *podchodzi do labudziaka i tuli go* wink heart *rzuca się na chii i gryzie jej nos* ZIEMNIACZEK!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:11 am
Darkcremmy *przytula, a potem wgryza w szyje* maniak stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Darkcremmy *przytula, a potem wgryza w szyje* maniak stare Nieeee... Vampirek!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Darkcremmy *przytula, a potem wgryza w szyje* maniak stare ja bym się cieszył że cie nie zaczoł całować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Labudziak Darkcremmy *przytula, a potem wgryza w szyje* maniak stare ja bym się cieszył że cie nie zaczoł całować... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darkcremmy sweet_chii Labudziak albo mnie jedzą, albo mnie kłują xd niech mnie ktos przytuli crying *podchodzi do labudziaka i tuli go* wink heart *rzuca się na chii i gryzie jej nos* ZIEMNIACZEK!!! blaugh weź go ktoś z mojej chii stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:13 am
Ozzwald Labudziak Darkcremmy *przytula, a potem wgryza w szyje* maniak stare ja bym się cieszył że cie nie zaczoł całować... Hmmm... Dzienki za pomysł! już nie wiedziałem, jak go dręczyć!!! *podchodzi do labudziaka* może innym razem *odwraca się i wraca do rzucia nosa chii* koffam ziemniaki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:14 am
Labudziak Darkcremmy sweet_chii Labudziak albo mnie jedzą, albo mnie kłują xd niech mnie ktos przytuli crying *podchodzi do labudziaka i tuli go* wink heart *rzuca się na chii i gryzie jej nos* ZIEMNIACZEK!!! blaugh weź go ktoś z mojej chii stressed C R E M M Y ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:15 am
Lurien Labudziak Darkcremmy sweet_chii Labudziak albo mnie jedzą, albo mnie kłują xd niech mnie ktos przytuli crying *podchodzi do labudziaka i tuli go* wink heart *rzuca się na chii i gryzie jej nos* ZIEMNIACZEK!!! blaugh weź go ktoś z mojej chii stressed C R E M M Y == potteromania po raz kolejny na łamach naszeko magazynu... *Znika w wybuchu ciemnych mocy, które zmieniają nos chii w worek ziemniaków*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|