|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:51 am
Cremmy *rzuca budką z preclami w chii* to się nazywa buhehe... *wskakuje na next lampę* *polewa wszystkie przewody,nawet lamp* ok to czas na fajer werki!*zapala świątło, w pokoju zrobiło się aż biało od prądu który zaczął szaleć po pokoju , i po lampach xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*zmienia zdanie i celuje w ntsumi* Don't worry, włoże twoje zwłoki w foliowy wory...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Cremmy *rzuca budką z preclami w chii* to się nazywa buhehe... *wskakuje na next lampę* *polewa wszystkie przewody,nawet lamp* ok to czas na fajer werki!*zapala świątło, w pokoju zrobiło się aż biało od prądu który zaczął szaleć po pokoju , i po lampach xd * 'zieeeeeew' xp zasypia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ozzwald w wyniku tego że wiele osnie naśladuje.. prosze żeby tego jednak nie robić bo moderatorzy mogą być z tego powodu źli... dziękuje za uwage.. O.o he co ?????????????????? chodzi o to żeby się nie popisywać buntować pyskować i inne... takie zeczy trzeba umiejętnie robic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:54 am
Ntsumi_Aya Cremmy *rzuca budką z preclami w chii* to się nazywa buhehe... *wskakuje na next lampę* *polewa wszystkie przewody,nawet lamp* ok to czas na fajer werki!*zapala świątło, w pokoju zrobiło się aż biało od prądu który zaczął szaleć po pokoju , i po lampach xd * *stoi w gumowych glanach, więc nie ma co sie bać, że ko kompnie prąd* chyba gaia wraca do starych klimatów..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:55 am
Ozzwald Sayokun Ozzwald w wyniku tego że wiele osnie naśladuje.. prosze żeby tego jednak nie robić bo moderatorzy mogą być z tego powodu źli... dziękuje za uwage.. O.o he co ?????????????????? chodzi o to żeby się nie popisywać buntować pyskować i inne... takie zeczy trzeba umiejętnie robic... i czemu to mowisz kiedy nie ma nikogo kto sie buntuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:56 am
Cremmy ech... dam sobie dziś spokuj... spotkamy się w pzryszłości *wskakuje do zapadni, ktsię odrazu zamyka...* NIEEE!!! nie zdążyłam -_- ale hamstwo.....może ktoś powalczy ? twisted lolz glodna jestem......*szybki rzut oka na osoby w pokoju....teleportuje się do lobuziaka i wbija się kolcami w jego szyję* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:57 am
Sayokun Ozzwald Sayokun Ozzwald w wyniku tego że wiele osnie naśladuje.. prosze żeby tego jednak nie robić bo moderatorzy mogą być z tego powodu źli... dziękuje za uwage.. O.o he co ?????????????????? chodzi o to żeby się nie popisywać buntować pyskować i inne... takie zeczy trzeba umiejętnie robic... i czemu to mowisz kiedy nie ma nikogo kto sie buntuje xd chodzi głuwnie o Aye i moją wypowiedz o Harego poje...pottera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sayokun Ozzwald w wyniku tego że wiele osnie naśladuje.. prosze żeby tego jednak nie robić bo moderatorzy mogą być z tego powodu źli... dziękuje za uwage.. O.o he co ?????????????????? chodzi o to żeby się nie popisywać buntować pyskować i inne... takie zeczy trzeba umiejętnie robic... święte słowa, Ozz... manifestować to trzeba umić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:58 am
Ntsumi_Aya Cremmy ech... dam sobie dziś spokuj... spotkamy się w pzryszłości *wskakuje do zapadni, ktsię odrazu zamyka...* NIEEE!!! nie zdążyłam -_- ale hamstwo.....może ktoś powalczy ? twisted lolz glodna jestem......*szybki rzut oka na osoby w pokoju....teleportuje się do lobuziaka i wbija się kolcami w jego szyję* twisted *czuje jak paznokcie dotykaja kręgów* Aaa.. zostaw, zaostaw, puszaczaj XD domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:59 am
Ozzwald chodzi głuwnie o Aye i moją wypowiedz o Harego poje...pottera ja to widzę z innej strony. jestem dzisiaj wyjątkowo, nie popisuje sie, a co do mojego zachowania robię to wszystko bo jest NUDNO jakbyś niewiedział to prawie zawsze było tutaj nudno. no i czasem chcę poprostu wprowadzić jakąś ciekawszą atmosfere a dzisiaj to nawet powalczyć niemogę. a co do hp to.....heh to ze ci sie cos nie podoba to nieznaczy , że musisz to komentować czy odrazu go bluzgać . lolz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|