|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:35 am
Ntsumi_Aya *włazi przez okno i zaczyna rzucać we wszystkich znajdujących się w pokoju miniaturowymi nożykami-zabujcami mad p * cze -__-* więcrzosć przelatuje obok głów ale jeden zmierza w ozzwalda twisted * stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:36 am
Ozzwald Ntsumi_Aya *włazi przez okno i zaczyna rzucać we wszystkich znajdujących się w pokoju miniaturowymi nożykami-zabujcami mad p * cze -__-* więcrzosć przelatuje obok głów ale jeden zmierza w ozzwalda twisted * stare No co sie tak na mnie patrzysz......nie moge sobie hologramami porzucać ?? mad d:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
'wchodzi do gildii, wiesza jemiołe nad chii i labudziakiem po czym pada na fotelik i zasypia'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald nie wiem co to jest HP... redface nie wiem jakie gry wogule wyszŦ#8218;y od roku 2000... sweatdrop oprucz AA ja tez nie za bardzo znam sie na tych z naszego nwoego stulecia sweatdrop .... HP to harry potter blaugh eek nie.... tylko nie ten pedał.... domokun ej on nie jest pedalem scream .... pedalem jest tylko Lokhart nie nawidze Harrego po**ba....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:37 am
Sayokun 'wchodzi do gildii, wiesza jemiołe nad chii i labudziakiem po czym pada na fotelik i zasypia' czeeeeeee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:37 am
sweet_chii sweatdrop , moze nie tak drastycznie... a czemu nie ? wkońcu mam już wprawe *patrzy na Ozzwalda* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:38 am
Sayokun 'wchodzi do gildii, wiesza jemiołe nad chii i labudziakiem po czym pada na fotelik i zasypia' aaa... jemiola *ucieka, zeby nie stac pod nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:39 am
Sayokun 'wchodzi do gildii, wiesza jemiołe nad chii i labudziakiem po czym pada na fotelik i zasypia' jemioła?? Aaaaa już wiemc o to jest XD *daje buzi chii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:40 am
Labudziak Sayokun 'wchodzi do gildii, wiesza jemioŦ#8218;e nad chii i labudziakiem po czym pada na fotelik i zasypia' jemioŦ#8218;a?? Aaaaa już wiemc o to jest XD *daje buzi chii* *nie zdarzywszy uciec... rumieni siem* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:40 am
Labudziak Sayokun 'wchodzi do gildii, wiesza jemiołe nad chii i labudziakiem po czym pada na fotelik i zasypia' jemioła?? Aaaaa już wiemc o to jest XD *daje buzi chii* aaaaaa :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zerk z lampy* ... *śpi dalej* ... *rzuca preclem w chii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Labudziak Sayokun 'wchodzi do gildii, wiesza jemiołe nad chii i labudziakiem po czym pada na fotelik i zasypia' jemioła?? Aaaaa już wiemc o to jest XD *daje buzi chii* aaaaaa :> xd 'budzi się na chwilę' chcesz jedną nad tobą i ozzwaldem?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|