|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:26 am
Kukus Ozzwald Kukus panie Ozzwald... czy pan chcesz z bigosa na czoło? a czy pan chce kilku godzin sporzatnania gai..? spróbuj pan tylko, to się pan obudzisz z okiem wypływającym dupą, panie szanowny prosze mnie tu nie straszyć... mości panie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Labudziak Prinee grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz a ja myslałem, że dziewczyny raczej grywają w The sims, czy przygody "barbie " XD posluchaj to jest tak./.. ja w the sims nigdy nie gralam... sweatdrop jak bylam mala to gralam za to w: wolfenstein 3d, duke nukem 3d, doom 2, pac man, mario, wszelakie barbie, ken's labirynths, jazz jack rabbit ... oj duzo by wymieniac xp ja tam grałem w 70% gier co wyszły w okresie 2001-2004 a te z XXw. to z jakiś 10 % XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii ja nie lubie cs.... tepiem go scream .... za to quake'a 3 koffam... bardziej od UT chyba... whee nie lubie Q3A ja kocham UT i Americas Army... to jedyne gry w jakie gram... jesli to nie wstyd to ja jeszcze grywam w HP whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:28 am
Labudziak sweet_chii Labudziak Prinee grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz a ja myslałem, że dziewczyny raczej grywają w The sims, czy przygody "barbie " XD posluchaj to jest tak./.. ja w the sims nigdy nie gralam... sweatdrop jak bylam mala to gralam za to w: wolfenstein 3d, duke nukem 3d, doom 2, pac man, mario, wszelakie barbie, ken's labirynths, jazz jack rabbit ... oj duzo by wymieniac xp ja tam grałem w 70% gier co wyszły w okresie 2001-2004 a te z XXw. to z jakiś 10 % XD no ja w wiekszosci gralam w te z XXw. pierwsze gry w jakie gralam byly czarno-biale na 3.8.6.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozzwald sweet_chii ja nie lubie cs.... tepiem go scream .... za to quake'a 3 koffam... bardziej od UT chyba... whee nie lubie Q3A ja kocham UT i Americas Army... to jedyne gry w jakie gram... jesli to nie wstyd to ja jeszcze grywam w HP whee nie wiem co to jest HP... redface nie wiem jakie gry wogule wyszły od roku 2000... sweatdrop oprucz AA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii ja nie lubie cs.... tepiem go scream .... za to quake'a 3 koffam... bardziej od UT chyba... whee nie lubie Q3A ja kocham UT i Americas Army... to jedyne gry w jakie gram... Americas Army rulleeezzz! rok temu miałem manie tej gry XD .. miałem chyba z 40 h. .. kurde.. szkoda, że zapomniałem swojego login'u, to bym przedał je na allegro XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:29 am
Ozzwald nie wiem co to jest HP... redface nie wiem jakie gry wogule wyszły od roku 2000... sweatdrop oprucz AA ja tez nie za bardzo znam sie na tych z naszego nwoego stulecia sweatdrop .... HP to harry potter blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:30 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii ja nie lubie cs.... tepiem go scream .... za to quake'a 3 koffam... bardziej od UT chyba... whee nie lubie Q3A ja kocham UT i Americas Army... to jedyne gry w jakie gram... jesli to nie wstyd to ja jeszcze grywam w HP whee ja tez keidys gralam jakis rok temu ale tylko w 1czesc razz ja tak lubie CS szczegolnie jak zbierze sie duza ekipa np tak 14 osob i jest 7 na 7 biggrin i jeszcze najlepiej mapa na bombe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:31 am
ja se grałem w : Doom2,Blood, duke nukem 3d, jazz jackrabit-the secret files, prince of persia, electro body,atlantis 2,starcraft, warcraft 2i1 itp... Te nowsze ,i nie szły chociaż quake 2i3, blood 2- the chosen,the sims(bez dodatki diablo 1i2 działały... ps. teraz gram w Baldur's gate 1, icewind dale 1(+ serce zimy), icewind dale2, Harry potter 1...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozzwald nie wiem co to jest HP... redface nie wiem jakie gry wogule wyszły od roku 2000... sweatdrop oprucz AA ja tez nie za bardzo znam sie na tych z naszego nwoego stulecia sweatdrop .... HP to harry potter blaugh eek nie.... tylko nie ten pedał.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee ja tez keidys gralam jakis rok temu ale tylko w 1czesc razz ja tak lubie CS szczegolnie jak zbierze sie duza ekipa np tak 14 osob i jest 7 na 7 biggrin i jeszcze najlepiej mapa na bombe biggrin whee xd a hp 2 byla najfajniejsza wiesz... 1 tez mogla byc , a 3 jest beznadziejna.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:32 am
sweet_chii Prinee ja tez keidys gralam jakis rok temu ale tylko w 1czesc razz ja tak lubie CS szczegolnie jak zbierze sie duza ekipa np tak 14 osob i jest 7 na 7 biggrin i jeszcze najlepiej mapa na bombe biggrin whee xd a hp 2 byla najfajniejsza wiesz... 1 tez mogla byc , a 3 jest beznadziejna.... xp ja grałem tylko w 2 częsc -_- tylko sims'y są nudniejsze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:33 am
*włazi przez okno i zaczyna rzucać we wszystkich znajdujących się w pokoju miniaturowymi nożykami-zabujcami mad p * cze -__-* więcrzosć przelatuje obok głów ale jeden zmierza w ozzwalda twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:35 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald nie wiem co to jest HP... redface nie wiem jakie gry wogule wyszŦ#8218;y od roku 2000... sweatdrop oprucz AA ja tez nie za bardzo znam sie na tych z naszego nwoego stulecia sweatdrop .... HP to harry potter blaugh eek nie.... tylko nie ten pedał.... domokun ej on nie jest pedalem scream .... pedalem jest tylko Lokhart zgadzams ie.....wszystkie pedały trzeba ukatrupić (Lokharta) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|