|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:19 am
panie Ozzwald... czy pan chcesz z bigosa na czoło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:20 am
Ozzwald Prinee Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii ty grasz w UT...? tak. i co w tym dziwnego????!!! sweatdrop czy wszyscy na swiecie mnie maja za odmienca? sweatdrop nie o to chodzi ja też gram.. biggrin zastanawiam się czy jesteś dobra... ? UT ? Unreal Tournament? tak... grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:20 am
Kukus panie Ozzwald... czy pan chcesz z bigosa na czoło? a czy pan chce kilku godzin sporzatnania gai..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:21 am
Prinee grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz a ja myslałem, że dziewczyny raczej grywają w The sims, czy przygody "barbie " XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:22 am
Ozzwald Kukus panie Ozzwald... czy pan chcesz z bigosa na czoło? a czy pan chce kilku godzin sporzatnania gai..? spróbuj pan tylko, to się pan obudzisz z okiem wypływającym dupą, panie szanowny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozzwald nie o to chodzi ja też gram.. biggrin zastanawiam się czy jesteś dobra... ? o... to sie nie zastanawiaj... wymiatac nie wymiatam... sweatdrop pytam się bo ja i Beewolf_san jak wrócimy do wysokiej formy gry mamy zamiar załorzyć znowu klan...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Prinee Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii ty grasz w UT...? tak. i co w tym dziwnego????!!! sweatdrop czy wszyscy na swiecie mnie maja za odmienca? sweatdrop nie o to chodzi ja też gram.. biggrin zastanawiam się czy jesteś dobra... ? UT ? Unreal Tournament? tak... ja bym sobie zagrał... Ech, ale miałem za stary komp, więc nie pożyczałem, a teraz mam za dobry, i mi część gier nie chodzi (patrz-Gta3(wylacza się po chwili), Duke nukem manhatan project(zwiesza się przy przejściu do next lev.),Theme part world (nie działa w XP, a me nie odczytuje dysków SATA))Ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:23 am
ja nie lubie cs.... tepiem go scream .... za to quake'a 3 koffam... bardziej od UT chyba... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Prinee grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz a ja myslałem, że dziewczyny raczej grywają w The sims, czy przygody "barbie " XD no... sa takie dziewczyny co grywaja w takie gry ^^ ja tam wole cos typu CS, UT itd. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Prinee grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz a ja myslałem, że dziewczyny raczej grywają w The sims, czy przygody "barbie " XD masz coś do simsów?!? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:24 am
Cremmy Labudziak Prinee grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz a ja myslałem, że dziewczyny raczej grywają w The sims, czy przygody "barbie " XD masz coś do simsów?!? scream To jest najnudniejsza gra, w która grałem XD (góra 3 godz.. potem spałem przy niej 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:25 am
Prinee Labudziak Prinee grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz a ja myslałem, że dziewczyny raczej grywają w The sims, czy przygody "barbie " XD no... sa takie dziewczyny co grywaja w takie gry ^^ ja tam wole cos typu CS, UT itd. smile oto dlaczego zaniechano dyskryminacji kobiet- nadają się na zawodowych terminatorUF...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Prinee grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz a ja myslałem, że dziewczyny raczej grywają w The sims, czy przygody "barbie " XD posluchaj to jest tak./.. ja w the sims nigdy nie gralam... sweatdrop jak bylam mala to gralam za to w: wolfenstein 3d, duke nukem 3d, doom 2, pac man, mario, wszelakie barbie, ken's labirynths, jazz jack rabbit ... oj duzo by wymieniac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii ja nie lubie cs.... tepiem go scream .... za to quake'a 3 koffam... bardziej od UT chyba... whee nie lubie Q3A ja kocham UT i Americas Army... to jedyne gry w jakie gram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:26 am
Labudziak Cremmy Labudziak Prinee grywalam w to kiedys..... teraz gram w CS razz a ja myslałem, że dziewczyny raczej grywają w The sims, czy przygody "barbie " XD masz coś do simsów?!? scream To jest najnudniejsza gra, w która grałem XD (góra 3 godz.. potem spałem przy niej 3nodding ) ja przy niej nie śpie, bo nigdy nie grałem we wszystkie dodatki do nich(no cóż, p166 mhz, 40mb ram, graf. 2mb-nie nadaje się na simsy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|