|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:10 am
Enter_Sandgirl moze byc i ona byle kamerka byla razz a teraz papatki bo uciekam na pociag!!! papapapapap papa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:10 am
Enter_Sandgirl moze byc i ona byle kamerka byla razz a teraz papatki bo uciekam na pociag!!! papapapapap papa... uważaj na nieznajomych mówiących po Angielsku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:11 am
Ozzwald Enter_Sandgirl moze byc i ona byle kamerka byla razz a teraz papatki bo uciekam na pociag!!! papapapapap papa... uważaj na nieznajomych mówiących po Angielsku a szczegulnie na kamery... mówiące po angielsku!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:11 am
sweet_chii o czy mowa bo sie nie lapie? blaugh popieram line... sweatdrop lepiej zebyscie skracali cytaty własnie bo kukus wielkii pan i władna nasz wpadnie..i będziecie na.....czarnej liście
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:13 am
Labudziak sweet_chii o czy mowa bo sie nie lapie? blaugh popieram line... sweatdrop lepiej zebyscie skracali cytaty własnie bo kukus wielkii pan i władna nasz wpadnie..i będziecie na.....czarnej liście tsa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:13 am
czemu tu siedzicie ? nie sprzatacie domku? sweatdrop btw. czy mozna bylo dzis rano zbierac prezenty? czy bedzie mozna pozniej jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:14 am
sweet_chii ty grasz w UT...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:15 am
sweet_chii czemu tu siedzicie ? nie sprzatacie domku? sweatdrop btw. czy mozna bylo dzis rano zbierac prezenty? czy bedzie mozna pozniej jeszcze? nawet mi nie przypomiaj razz msuze dzisiaj posprzatac moj pokoj gonk spiewac mozna chyba od 12 gaiowego czasu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:16 am
Ozzwald sweet_chii ty grasz w UT...? tak. i co w tym dziwnego????!!! sweatdrop czy wszyscy na swiecie mnie maja za odmienca? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:16 am
sweet_chii czemu tu siedzicie ? nie sprzatacie domku? sweatdrop btw. czy mozna bylo dzis rano zbierac prezenty? czy bedzie mozna pozniej jeszcze? kolendy mozna spiewać dopiero od 15 (naszego czasu) ja nie sprzatam mam wylane na sprzatanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:17 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii ty grasz w UT...? tak. i co w tym dziwnego????!!! sweatdrop czy wszyscy na swiecie mnie maja za odmienca? sweatdrop nie o to chodzi ja też gram.. biggrin zastanawiam się czy jesteś dobra... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:18 am
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii ty grasz w UT...? tak. i co w tym dziwnego????!!! sweatdrop czy wszyscy na swiecie mnie maja za odmienca? sweatdrop nie o to chodzi ja też gram.. biggrin zastanawiam się czy jesteś dobra... ? UT ? Unreal Tournament?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:18 am
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii ty grasz w UT...? tak. i co w tym dziwnego????!!! sweatdrop czy wszyscy na swiecie mnie maja za odmienca? sweatdrop nie o to chodzi ja też gram.. biggrin zastanawiam się czy jesteś dobra... ? .. a by sie zjarało.. XD .. ledwo ja zauwarzasz..a tu "łebszot" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:19 am
Prinee Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii ty grasz w UT...? tak. i co w tym dziwnego????!!! sweatdrop czy wszyscy na swiecie mnie maja za odmienca? sweatdrop nie o to chodzi ja też gram.. biggrin zastanawiam się czy jesteś dobra... ? UT ? Unreal Tournament? tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:19 am
Ozzwald nie o to chodzi ja też gram.. biggrin zastanawiam się czy jesteś dobra... ? o... to sie nie zastanawiaj... wymiatac nie wymiatam... sweatdrop Labudziak kolendy mozna spiewać dopiero od 15 (naszego czasu) ja nie sprzatam mam wylane na sprzatanie xd aha blaugh , dzieki Prinee nawet mi nie przypomiaj razz msuze dzisiaj posprzatac moj pokoj gonk spiewac mozna chyba od 12 gaiowego czasu biggrin dzieki biggrin , ja tesh musze posprzatac swoj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|