|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:00 am
Cremmy Enter_Sandgirl Labudziak Ozzwald Lavagetas_heqetai Enter_Sandgirl jasne!!! jeszcze mi w miedzy czasie powiedzial ze mam sliczne oczy...... wink bardzo fajnie- dzieki adresowi pewnie przyjedzie z kamera i kilkoma kumplami... gorzej jak to jest jakiś psychol/zboczeniec... twisted cześć Primee albo jeszcze gorzej psyhol/zboczeniec/sadysta/masohista xp on on, bo widzialam go w kamerce smile oj tam chlopaki przestancie!!!!! a może to nie on, a ona... O.o (hihi sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:00 am
Enter_Sandgirl Jakby nie mogl sobie ofiary blizej znalezc tylko taki kawal jechac wesolych swiat tak w ogole!!!! az kąd wiesz? ze on jest z angli XD może to twój sasiad XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:01 am
Lina-san Ozzwald Lavagetas_heqetai Enter_Sandgirl jasne!!! jeszcze mi w miedzy czasie powiedzial ze mam sliczne oczy...... wink bardzo fajnie- dzieki adresowi pewnie przyjedzie z kamera i kilkoma kumplami... gorzej jak to jest jakiś psychol/zboczeniec... twisted cześć Primee No ale jak podała akademikowy ^_^' A czy w akademiku jest opieka rodziców? czy ktoś tam wchodzi bez pytania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:02 am
Lina-san Ozzwald Lavagetas_heqetai Enter_Sandgirl jasne!!! jeszcze mi w miedzy czasie powiedzial ze mam sliczne oczy...... wink bardzo fajnie- dzieki adresowi pewnie przyjedzie z kamera i kilkoma kumplami... gorzej jak to jest jakiś psychol/zboczeniec... twisted cześć Primee No ale jak podała akademikowy ^_^' a jak bedzie ją ganiać z siekierą po akademiku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:02 am
Cremmy Enter_Sandgirl Labudziak Ozzwald Lavagetas_heqetai Enter_Sandgirl jasne!!! jeszcze mi w miedzy czasie powiedzial ze mam sliczne oczy...... wink bardzo fajnie- dzieki adresowi pewnie przyjedzie z kamera i kilkoma kumplami... gorzej jak to jest jakiś psychol/zboczeniec... twisted cześć Primee albo jeszcze gorzej psyhol/zboczeniec/sadysta/masohista xp oj tam chlopaki przestancie!!!!! a może to nie on, a ona... O.o (hihi sweatdrop ) on on, bo widzialam w kamerce smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:03 am
Enter_Sandgirl cytaty !!! może byc najwzej 5!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:04 am
Enter_Sandgirl on on, bo widzialam w kamerce smile moze to był fotomontarz... albo ustawił kamerke na wprost TV...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:04 am
Enter_Sandgirl Cremmy Enter_Sandgirl Labudziak Ozzwald Lavagetas_heqetai Enter_Sandgirl jasne!!! jeszcze mi w miedzy czasie powiedzial ze mam sliczne oczy...... wink bardzo fajnie- dzieki adresowi pewnie przyjedzie z kamera i kilkoma kumplami... gorzej jak to jest jakiś psychol/zboczeniec... twisted cześć Primee albo jeszcze gorzej psyhol/zboczeniec/sadysta/masohista xp oj tam chlopaki przestancie!!!!! a może to nie on, a ona... O.o (hihi sweatdrop ) on on, bo widzialam w kamerce smile może posadził(a) tam swojego brata (tate\ mame(hihi))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:08 am
o czy mowa bo sie nie lapie? blaugh
popieram line... sweatdrop lepiej zebyscie skracali cytaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:09 am
sweet_chii o czy mowa bo sie nie lapie? blaugh popieram line... sweatdrop lepiej zebyscie skracali cytaty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:09 am
moze byc i ona byle kamerka byla razz a teraz papatki bo uciekam na pociag!!! papapapapap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|