|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:30 am
Kopciuszek *wychyla sie zza framugi drzwi* witam wszystkich heart 3nodding Witam reniferku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:30 am
Sei chan *Wyciaga czerwoną świecącą fiolkę i wylewa ją na Darkcremmiego*Hihihihihi*Patrzy jak Darkcremmy zmnienia się w r80;owego krzka* xd xd oj, coś ci nie wyszło... *patrzy na kopciuszka* wyszedł ci renifer!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:31 am
czy można ściągnąć hellsinga (anime)? i skąd? i jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:33 am
hej Wam mam problem nie moge zaspiewac kolendy, wogole nie widze tego przycisku w sklepach ;( co sie dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:34 am
Cremmy czy można ściągnąć hellsinga (anime)? i skąd? i jak? jakos napewno mozna ale jak to nie wiem xp ale Hellsing mmmm....przepiekne anime whee (naruta i tak nie przebije)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:43 am
Falcone Cremmy czy można ściągnąć hellsinga (anime)? i skąd? i jak? jakos napewno mozna ale jak to nie wiem xp ale Hellsing mmmm....przepiekne anime whee (naruta i tak nie przebije) no ni że pikne? naruta nie czytałem... a skond można dostać prezencik mikołajowy na gai? i jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:52 am
Cremmy Falcone Cremmy czy można ściągnąć hellsinga (anime)? i skąd? i jak? jakos napewno mozna ale jak to nie wiem xp ale Hellsing mmmm....przepiekne anime whee (naruta i tak nie przebije) no ni że pikne? naruta nie czytałem... a skond można dostać prezencik mikołajowy na gai? i jak? sprawdz w przedniku tam wszytki ladnie po polsku napisane a ja teraz lece bo mi net co chwilke siada pewnoie kable klada sweatdrop Narazie zegnam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:53 am
Falcone Sayokun wyszedł 115 odcinek naruto whee a wiesz skad moge sciagnac od 84 sweatdrop (tylko nie przez Kazee torenta czy eMUAL) ?? Sorka net mi padl wiec wyszedlem tak bez slowa xd musialem wyjsc mak zmielic sweatdrop z http://www.narutofan.com/ tylko musisz zciagnac najpierw bit torrenta do mang musisz sie zalogowac ale do anime chyba nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:54 am
Falcone Cremmy Falcone Cremmy czy można ściągnąć hellsinga (anime)? i skąd? i jak? jakos napewno mozna ale jak to nie wiem xp ale Hellsing mmmm....przepiekne anime whee (naruta i tak nie przebije) no ni że pikne? naruta nie czytałem... a skond można dostać prezencik mikołajowy na gai? i jak? sprawdz w przedniku tam wszytki ladnie po polsku napisane a ja teraz lece bo mi net co chwilke siada pewnoie kable klada sweatdrop Narazie zegnam Aha! już... nie rozumiem! co to za przednik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:13 am
pomocy! zostałem obrabowany! znikneły mi: kitsune mask steel plate band romani glasses redd water band (w sumie kosztowała mnie ta strata ponad (!) 13k gold (13000 gold) ) POMOCY!!! co mam zzrobić? proszę o pomoc! *zwija się w kłębek i ... leży...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:27 am
yak sie śpiewa kolendy tym gostkom ze sklepów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|