|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:15 am
*rzuca się na darkcremmy* oddaj!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:16 am
Cremmy sei-chan! yak mogłaś zamknąć biednego zwierzaczka w SŁOJU!!! TY!!! *biega za nią z trójzębem* Aaaa!!! *rzuca trujzębem* eek Kyaaaaaa!!!!!*Chowa sie na żyrandolu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:18 am
Sei chan Cremmy sei-chan! yak mogłaś zamknąć biednego zwierzaczka w SŁOJU!!! TY!!! *biega za nią z trójzębem* Aaaa!!! *rzuca trujzębem* eek Kyaaaaaa!!!!!*Chowa sie na żyrandolu* Eee... jak by ci to powiedzieć... tą lampe zrzuciłem do zapadni która jest pod tobą... *wykorzystuję chwilę nieuwagi darkcremmy i zabiera mu trójząb i spycha go do dziÓry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:20 am
Cremmy Sei chan Cremmy sei-chan! yak mogłaś zamknąć biednego zwierzaczka w SŁOJU!!! TY!!! *biega za nią z trójzębem* Aaaa!!! *rzuca trujzębem* eek Kyaaaaaa!!!!!*Chowa sie na żyrandolu* Eee... jak by ci to powiedzieć... tą lampe zrzuciłem do zapadni która jest pod tobą... *wykorzystuję chwilę nieuwagi darkcremmy i zabiera mu trójząb i spycha go do dziÓry* A czy ty liczyc umiesz tutaj jest kilka zyrandolów*chusta sie na zyrandolu*Wheeee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:21 am
Sei chan Cremmy Sei chan Cremmy sei-chan! yak mogłaś zamknąć biednego zwierzaczka w SŁOJU!!! TY!!! *biega za nią z trójzębem* Aaaa!!! *rzuca trujzębem* eek Kyaaaaaa!!!!!*Chowa sie na żyrandolu* Eee... jak by ci to powiedzieć... tą lampe zrzuciłem do zapadni która jest pod tobą... *wykorzystuję chwilę nieuwagi darkcremmy i zabiera mu trójząb i spycha go do dziÓry* A czy ty liczyc umiesz tutaj jest kilka zyrandolów*chusta sie na zyrandolu*Wheeee whee Tak? no to trzeba to zmienić! *wyskakuje z dzióry i odcina lampy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:22 am
*rzuca trujzębem w darkcremmy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:23 am
łiii *zostaje trafiony trójzębem* ups... *znika* kurcze, wredne tepeesa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:24 am
*wychyla sie zza framugi drzwi* witam wszystkich heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:25 am
mnie nikt nie przywital crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:26 am
SkoczeK mnie nikt nie przywital crying gonk *Przytula*nie płacz 3nodding Mykam, papatki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:26 am
Sei chan SkoczeK mnie nikt nie przywital crying gonk *Przytula*nie płacz 3nodding Mykam, papatki!!! xd papapa !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:29 am
Sayokun wyszedł 115 odcinek naruto whee a wiesz skad moge sciagnac od 84 sweatdrop (tylko nie przez Kazee torenta czy eMUAL) ?? Sorka net mi padl wiec wyszedlem tak bez slowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|