|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:49 am
Falcone Miss_Karina heh...ale czemu go lubisz? gdy ja ogladalam komix to wzielam go za zimnego, bez uczuc i wyrachowanego ora zadnego krwi faceta... (sorki za komenta sweatdrop ) bo jest podobny do mnie....zimny bez uczuc........czarny charatkter whee jeszcze Neji jest fajny  strasznie mi sie podobaja jego oczy ...szkoda ze na Gaii nie mozna miec takich stare heh ja tego to nie lubie sweatdrop i dobshe ze nei ma takich oczu na gai bo bys wszystkich wystraszyl xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:49 am
Cremmy "Ten, który walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich..." *w ceimności otwierają się czerwony oczy* "... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie" ... ja juz jestem potworem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:51 am
Miss_Karina heh ja tego to nie lubie sweatdrop i dobshe ze nei ma takich oczu na gai bo bys wszystkich wystraszyl xd xd wlasnie fajne oczy........... kiedys jak jeszcze przepadalem za MORTAL KOMBAT Scorpion mial prawie takie same whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:51 am
Falcone Cremmy "Ten, który walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich..." *w ceimności otwierają się czerwony oczy* "... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie" ... ja juz jestem potworem twisted ja nie... jestem czlowiekiem, ktory przez przypadek jest w polowie demonem... ale i tak jestem bardziej czlowiekiem niz demonem, a to dzieki limeterom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:54 am
Falcone Miss_Karina heh ja tego to nie lubie sweatdrop i dobshe ze nei ma takich oczu na gai bo bys wszystkich wystraszyl xd xd wlasnie fajne oczy........... kiedys jak jeszcze przepadalem za MORTAL KOMBAT Scorpion mial prawie takie same whee heh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:56 am
Miss_Karina Falcone Cremmy "Ten, który walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich..." *w ceimności otwierają się czerwony oczy* "... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie" ... ja juz jestem potworem twisted ja nie... jestem czlowiekiem, ktory przez przypadek jest w polowie demonem... ale i tak jestem bardziej czlowiekiem niz demonem, a to dzieki limeterom ... blaugh *Bierze drewniany kołek, krzyżyk i biblię*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:57 am
o wiem kto mi sie jeszcze podobal w Narucie >>>Zabuza on byl calkeim na pocdzatku ......w mandze pojawij sie pewnie cos w 3 tomie (taki z duzym mieczem) ah........jak on umieral w 19 odcinku to bylo porostu przepiekne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:06 am
wyszedł 115 odcinek naruto whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:08 am
Sayokun wyszedł 115 odcinek naruto whee To juz tyle tego zrobili eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:12 am
Sei chan Sayokun wyszedł 115 odcinek naruto whee To juz tyle tego zrobili eek mangi dochodza jeszcze dalej blaugh okolo 28 tomow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:12 am
sei-chan! yak mogłaś zamknąć biednego zwierzaczka w SŁOJU!!! TY!!! *biega za nią z trójzębem* Aaaa!!! *rzuca trujzębem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|