|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:29 am
cześć! *ciągnie za dźwignię (sam ją zamontował w rogu pokoju ^^)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:31 am
Cremmy cześć! *ciągnie za dźwignię (sam ją zamontował w rogu pokoju ^^)* O.o a po co ci dzwignia?o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:32 am
Miss_Karina heh xd (rany nie moge skojarzyc Gaary, czy to ten co mial psa?) heh i tak nie kupuje Naruto, kiedy moge to jade do empiku i tam przegladam all komixy whee ten z psem to Kiba Inzuka i jego pies akamaru 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:33 am
Miss_Karina Cremmy cześć! *ciągnie za dźwignię (sam ją zamontował w rogu pokoju ^^)* O.o a po co ci dzwignia?o.O *na środku pokoju otwiera się zapadnia (ciekawe, że nikt jej nie widział...)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:34 am
Falcone Miss_Karina heh xd (rany nie moge skojarzyc Gaary, czy to ten co mial psa?) heh i tak nie kupuje Naruto, kiedy moge to jade do empiku i tam przegladam all komixy whee ten z psem to Kiba Inzuka i jego pies akamaru 3nodding a no tak xd moze pokazesz mi Gaare? bo ja na serio nie kojarze...chyba ze to facet z blond wlosami i podkreslonymi oczami i ma cos na plecach, cos co wyglada na owalny pakunek owiniety bandazami? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:34 am
Cremmy Miss_Karina Cremmy cześć! *ciągnie za dźwignię (sam ją zamontował w rogu pokoju ^^)* O.o a po co ci dzwignia?o.O *na środku pokoju otwiera się zapadnia (ciekawe, że nikt jej nie widział...)* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:38 am
Miss_Karina a no tak xd moze pokazesz mi Gaare? bo ja na serio nie kojarze...chyba ze to facet z blond wlosami i podkreslonymi oczami i ma cos na plecach, cos co wyglada na owalny pakunek owiniety bandazami? xp -_- nie mow tak o nim scream  oto on
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:40 am
Falcone Miss_Karina a no tak xd moze pokazesz mi Gaare? bo ja na serio nie kojarze...chyba ze to facet z blond wlosami i podkreslonymi oczami i ma cos na plecach, cos co wyglada na owalny pakunek owiniety bandazami? xp -_- nie mow tak o nim scream  oto on pseplasam, ale nie wiedzialam jak go opisac xd wink heh -_- najpierw Sei rozwalala lampy, zarowki a teraz to... ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:41 am
Falcone Cremmy *wskakuje na lampę, wyciąga nożyczki i... ciach!...* Wheee!!! blaugh *Lampa spada do dzi a w pokoju zapada ciemność* *podchodzi do dziury i patrzy w dol* kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada sweatdrop "Ten, który walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich..." *w ceimności otwierają się czerwony oczy* "... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie" ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:43 am
przeciez jest naturalne swiatlo no i co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:45 am
Falcone -_- nie mow tak o nim scream  oto on heh...ale czemu go lubisz? gdy ja ogladalam komix to wzielam go za zimnego, bez uczuc i wyrachowanego ora zadnego krwi faceta... (sorki za komenta sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:46 am
Miss_Karina przeciez jest naturalne swiatlo no i co? quack! *wyskakuje z dziury (troche dziwnie to wygląda...(o ubraniu mowa))*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:47 am
Miss_Karina heh...ale czemu go lubisz? gdy ja ogladalam komix to wzielam go za zimnego, bez uczuc i wyrachowanego ora zadnego krwi faceta... (sorki za komenta sweatdrop ) bo jest podobny do mnie....zimny bez uczuc........czarny charatkter whee jeszcze Neji jest fajny  strasznie mi sie podobaja jego oczy ...szkoda ze na Gaii nie mozna miec takich stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|