Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6259 6260 6261 6262 6263 6264 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:46 pm

M-Teen
buhahahahaha *turla sie ze smiechu na kanapie* ohohahahahaha zaraz pekne ze śmiechu!!! blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh ahahahaha..
to nie jest wcale zabawne... ja potem chodzić nie mogłem... i na ponad tydzień zawiesiłem aktywność w tym sporcie
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:50 pm

[ Message temporarily off-line ]

M-Teen

Kukus

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:58 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 11:25 pm

czee~~sc wam wyspalam sie w koncu wink

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 11:28 pm

hm? O.o' chyba wszyscy jeszcze spia.... o.O' ok... ide sie myc i potem co 10 min koledowac whee
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:04 am

ja juz bylem wczesnie ale sie zagapilem na Narucie sweatdrop
Witam

Falcone

Miss_Karina

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:09 am

Falcone
Witam
heh normalka xd i wlasnie nie wiem czy juz sie skonczylo koledowanie crying bo jeszcze ostatnie na prezencik od Iana i mialabym razem 5 prezencikoow sweatdrop
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:11 am

Miss_Karina
Falcone
Witam
heh normalka xd i wlasnie nie wiem czy juz sie skonczylo koledowanie crying bo jeszcze ostatnie na prezencik od Iana i mialabym razem 5 prezencikoow sweatdrop

przykro mi ale chyba tak bo dzis do 9 bylo i chyba jeszcze jest dzis od 15 i juz pewnie koniec sad

Falcone

Miss_Karina

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:13 am

Falcone
Miss_Karina
Falcone
Witam

przykro mi ale chyba tak bo dzis do 9 bylo i chyba jeszcze jest dzis od 15 i juz pewnie koniec sad
ooo bede na o 15 xd i jush bede miala wszystkie whee a tak na marginesie skad masz Naruto o.o? bo mi tesh sie spodobal ^^ a nie mam polaczenia z kazaa sad
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:16 am

Miss_Karina
Falcone
Miss_Karina
Falcone
Witam

ooo bede na o 15 xd i jush bede miala wszystkie whee a tak na marginesie skad masz Naruto o.o? bo mi tesh sie spodobal ^^ a nie mam polaczenia z kazaa sad

ja sciagalem z Narutomani kiedys tam byl wszytkie odcinki do sciagniecia i udalo mi sie sciagnoc 83 a teraz ZONK przebudowali strone i juz nie ma starych odcinkow >.< (przynajmiej ostatnio nie bylo musze sprawdzic)

Falcone

Miss_Karina

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:18 am

Falcone

ja sciagalem z Narutomani kiedys tam byl wszytkie odcinki do sciagniecia i udalo mi sie sciagnoc 83 a teraz ZONK przebudowali strone i juz nie ma starych odcinkow >.< (przynajmiej ostatnio nie bylo musze sprawdzic)
o.o crying crying crying kurde nyoooooo a tak chcialam Naruto gonk potubilam tego chlopca sad
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:20 am

Miss_Karina
Falcone

o.o crying crying crying kurde nyoooooo a tak chcialam Naruto gonk potubilam tego chlopca sad

Naruto jest fajny whee
ale pozniej przyjda nowi whee
np:
Neji
Lee
Gaara whee (moj ulubieniec)

Falcone

Miss_Karina

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:22 am

Falcone

Naruto jest fajny whee
np:
Neji
Lee
Gaara? O.o o.O
Lee to widzialam xd w komiksie xd kapitalny jest wink
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:25 am

Miss_Karina
Falcone

Naruto jest fajny whee
np:
Neji
Lee
Gaara? O.o o.O

Fajny jest whee
a z Leem doszlas juz jak walczyl z Gaarą question tam dopiero bedzie wyjebisty whee uzyje wspanialej techniki ale nie powiem jakej bo ci zepsuje zabawe blaugh

Falcone

Miss_Karina

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:26 am

Falcone
Miss_Karina
Falcone

Naruto jest fajny whee
np:
Neji
Lee
Gaara? O.o o.O

Fajny jest whee
a z Leem doszlas juz jak walczyl z Gaarą question tam dopiero bedzie wyjebisty whee uzyje wspanialej techniki ale nie powiem jakej bo ci zepsuje zabawe blaugh
heh xd (rany nie moge skojarzyc Gaary, czy to ten co mial psa?) heh i tak nie kupuje Naruto, kiedy moge to jade do empiku i tam przegladam all komixy whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6259 6260 6261 6262 6263 6264 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games