|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:07 pm
BeeWolf_san no dobra krótka piłka z mojej strony.... sweatdrop hello bee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:08 pm
M-Teen BeeWolf_san no dobra krótka piłka z mojej strony.... sweatdrop hello bee ^^ helo helo ... To jak ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:11 pm
BeeWolf_san M-Teen BeeWolf_san no dobra krótka piłka z mojej strony.... sweatdrop hello bee ^^ helo helo ... To jak ?? uhm.. sweatdrop z czym ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:12 pm
No jak to z czym Krotka piła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:15 pm
BeeWolf_san No jak to z czym Krotka pi?a. sie skacze, sie plywa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:15 pm
[ Kaku ] BeeWolf_san No jak to z czym Krotka pi?a. sie skacze, sie plywa.. ciałko ma sie [...] i bajerka jest.... Witaj ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:21 pm
BeeWolf_san [ Kaku ] BeeWolf_san No jak to z czym Krotka pi?a. sie skacze, sie plywa.. ciałko ma sie [...] i bajerka jest.... Witaj ... Hey, witam hehe..borewicz po prostu niszczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:22 pm
Kukus rakowiecka się kłania wink Wcale mi nie pomagasz ..:/ .... Never ending Story ?? Wcale nie wspierasz rodziny sweatdrop nic a nic ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:22 pm
BeeWolf_san M-Teen nie jestem zbyt inteligenta [najwyraźniej] zeby skapowac o co ci chodiz redface sweatdrop kr�tka piłka.. nic mi to nie m�wi.. Głasq glasq nie mart wi sie tym :] lokiec mnie boli a nigdzie nie wychodziłem gonk to dobrze... sweatdrop huh nie trzeba nigdzie wychodizć zeby łokiec bolał wink moze sie o cos uderzyłes i WTEDY cie nie bolało a teraz sa tego skutki albo hmm no nie wiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:25 pm
M-Teen nie trzeba nigdzie wychodizć zeby łokiec bolał wink moze sie o cos uderzyłes i WTEDY cie nie bolało a teraz sa tego skutki albo hmm no nie wiem razz Nie przypominam sobie , zebym o coś uderzał, łokciem .... :0 Kukus a jak myslałeś ze geniusze to wymysł Holiłudu ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:26 pm
BeeWolf_san M-Teen nie trzeba nigdzie wychodizć zeby łokiec bolał wink moze sie o cos uderzyłes i WTEDY cie nie bolało a teraz sa tego skutki albo hmm no nie wiem razz Nie przypominam sobie , zebym o coś uderzał, łokciem .... :0 Kukus a jak myslałeś ze geniusze to wymysł Holiłudu ?? sweatdrop nie, raczej myślałem, że nauczyłeś się już iż nakolanniki to najlepszy przyjaciel kobiety blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|