|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:25 pm
M-Teen hmm własnie sie dowiedziałam ze od 12 gaiowego czasu XD jest wp22; do 9.. chyba jeszcze troche se poczekam - mam czas razz a nie przypadkiem 12 tej 2 bo bylem ok 14 to nie moglem sobie spiewac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:26 pm
hmm nie wiem .. na isntrukcjach i przwodnikcach pisze od 12 do 12 czasu ggaiowego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:29 pm
M-Teen hmm nie wiem .. na isntrukcjach i przwodnikcach pisze od 12 do 12 czasu ggaiowego lol to znaczy ze za ile bedzie mozna koledowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:29 pm
mwuahahahahaha twisted
MY WINAMP: Green Day- American Idiot
heart wink heart wink heart heart redface twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:31 pm
Vykk M-Teen hmm nie wiem .. na isntrukcjach i przwodnikcach pisze od 12 do 12 czasu ggaiowego lol to znaczy ze za ile bedzie mozna koledowac? za jakies 3 godizny gaiowego czasu XP ale nie wiem ile to dokłądnie jest na nasz czas redface sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:34 pm
M-Teen Vykk M-Teen hmm nie wiem .. na isntrukcjach i przwodnikcach pisze od 12 do 12 czasu ggaiowego lol to znaczy ze za ile bedzie mozna koledowac? za jakies 3 godizny gaiowego czasu XP ale nie wiem ile to dokłądnie jest na nasz czas redface sad chyba tez 3godziny..tak mi sie wydaje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:37 pm
Vykk M-Teen Vykk M-Teen hmm nie wiem .. na isntrukcjach i przwodnikcach pisze od 12 do 12 czasu ggaiowego lol to znaczy ze za ile bedzie mozna koledowac? za jakies 3 godizny gaiowego czasu XP ale nie wiem ile to dokłądnie jest na nasz czas redface sad chyba tez 3godziny..tak mi sie wydaje.. nie sadze.. czas na gai bardzo szybko płynie przeciez w ciagu naszej jednej doby jest ok 2,5 doby gaiowej!!! OKOŁO!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:39 pm
M-Teen Vykk M-Teen Vykk M-Teen hmm nie wiem .. na isntrukcjach i przwodnikcach pisze od 12 do 12 czasu ggaiowego lol to znaczy ze za ile bedzie mozna koledowac? za jakies 3 godizny gaiowego czasu XP ale nie wiem ile to dokłądnie jest na nasz czas redface sad chyba tez 3godziny..tak mi sie wydaje.. nie sadze.. czas na gai bardzo szybko płynie przeciez w ciagu naszej jednej doby jest ok 2,5 doby gaiowej!!! OKOŁO!!! Serio??zdawalo mi sie ze doba tu trwa normalnie...w takim razie chyba sobie poczekam chwile jeszcze ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:42 pm
obliczyałam ze jedna minuta to jakies 2 miny na gai ^^ a jest prawei hmm wpół do 10 na gai razz bez 8 minut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:44 pm
M-Teen obliczyałam ze jedna minuta to jakies 2 miny na gai ^^ a jest prawei hmm wpół do 10 na gai razz bez 8 minut ja chyba mimo wszytko spadam..jutro musze o 8 wstac rano i zabrac sie do roboty..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:01 pm
sweatdrop taaaa ... uhmm jeszcze jakas godizna nasza i bedziemy mogli koledowac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:02 pm