|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:52 pm
jak msylicie warto sprzedawacc przenty w markecie czy nie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:52 pm
Vykk [ Kaku ] Hey. jak swieta? karp kupiony? mnnie jttro bedzie kuwpoany..a jak u ciebie sprawy stoja?? ktos slucha teraz mocnych nocnych?? U mnie tez karpia jeszcze nie ma. Choinka swieci, chata sprzatnieta. ale zapowiedzialem, ze jak uslysze jakies koledy to zaczne zabijac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:55 pm
[ Kaku ] Vykk [ Kaku ] Hey. jak swieta? karp kupiony? mnnie jttro bedzie kuwpoany..a jak u ciebie sprawy stoja?? ktos slucha teraz mocnych nocnych?? U mnie tez karpia jeszcze nie ma. Choinka swieci, chata sprzatnieta. ale zapowiedzialem, ze jak uslysze jakies koledy to zaczne zabijac. u mnie wstyd sie przyznac ale nawet choinki nie ma :/ sweatdrop bo kto inny jak nie ja to wszstko wyjmie z piwnicy i przyniesie do domku i poubiera??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:55 pm
ja ide się zmusić do snu... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:58 pm
Ozzwald ja ide się zmusić do snu... narazie... ]narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:00 pm
Vykk [ Kaku ] Vykk [ Kaku ] Hey. jak swieta? karp kupiony? mnnie jttro bedzie kuwpoany..a jak u ciebie sprawy stoja?? ktos slucha teraz mocnych nocnych?? U mnie tez karpia jeszcze nie ma. Choinka swieci, chata sprzatnieta. ale zapowiedzialem, ze jak uslysze jakies koledy to zaczne zabijac. u mnie wstyd sie przyznac ale nawet choinki nie ma :/ sweatdrop bo kto inny jak nie ja to wszstko wyjmie z piwnicy i przyniesie do domku i poubiera?? ja karpia na swieta nie jem razz jak ju to inna rybke zamawiam np. dorsza albo makrele albo tunczyka razz choinka stoi ale bałagan taki łoho biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:02 pm
Vykk jak msylicie warto sprzedawacc przenty w markecie czy nie?? kurde chyba bede musial sobie kupic wkoncu licencje do marketu...al;e nie mam 1000 :/ a na dodatek zbieeram na demonc picthof czy ajkos tak razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:04 pm
od ktorej gaia godizny mozna koledować ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:08 pm
Vykk Vykk jak msylicie warto sprzedawacc przenty w markecie czy nie?? kurde chyba bede musial sobie kupic wkoncu licencje do marketu...al;e nie mam 1000 :/ a na dodatek zbieeram na demonc picthof czy ajkos tak razz ja tam tego sprzedawac nie bede ^^ mam 3 prezenciki powsytrzymam sie do piatku razz a jeszcze napewno jakies uzbieram wiec gites whee hmm a ile masz g ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:10 pm
M-Teen od ktorej gaia godizny mozna koledować ? koledowac mozna od 15 ale nie jestem pewnien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:11 pm
M-Teen Vykk Vykk jak msylicie warto sprzedawacc przenty w markecie czy nie?? kurde chyba bede musial sobie kupic wkoncu licencje do marketu...al;e nie mam 1000 :/ a na dodatek zbieeram na demonc picthof czy ajkos tak razz ja tam tego sprzedawac nie bede ^^ mam 3 prezenciki powsytrzymam sie do piatku razz a jeszcze napewno jakies uzbieram wiec gites whee hmm a ile masz g ???? ja mam 8prezencikow po 2 z kazdego miasta i kazdy inny..a golda mam 500...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:12 pm
Vykk M-Teen od ktorej gaia godizny mozna koledować ? koledowac mozna od 15 ale nie jestem pewnien od 15 gaia czy od tej naszej 15 ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:13 pm
Vykk M-Teen Vykk Vykk jak msylicie warto sprzedawacc przenty w markecie czy nie?? kurde chyba bede musial sobie kupic wkoncu licencje do marketu...al;e nie mam 1000 :/ a na dodatek zbieeram na demonc picthof czy ajkos tak razz ja tam tego sprzedawac nie bede ^^ mam 3 prezenciki powsytrzymam sie do piatku razz a jeszcze napewno jakies uzbieram wiec gites whee hmm a ile masz g ???? ja mam 8prezencikow po 2 z kazdego miasta i kazdy inny..a golda mam 500... oł razz no to chłopie idź na polle!!! ja tam ciagle siedze xd whee i głosuje na byle co - 10 goldow piechota nie chodiz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:13 pm
M-Teen Vykk M-Teen od ktorej gaia godizny mozna koledować ? koledowac mozna od 15 ale nie jestem pewnien od 15 gaia czy od tej naszej 15 ??? od anszej 15 tak pzynajmniej mowil falcone a ja o 15.30 zaczalem polowac dzisiaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 4:14 pm
M-Teen Vykk M-Teen Vykk Vykk jak msylicie warto sprzedawacc przenty w markecie czy nie?? kurde chyba bede musial sobie kupic wkoncu licencje do marketu...al;e nie mam 1000 :/ a na dodatek zbieeram na demonc picthof czy ajkos tak razz ja tam tego sprzedawac nie bede ^^ mam 3 prezenciki powsytrzymam sie do piatku razz a jeszcze napewno jakies uzbieram wiec gites whee hmm a ile masz g ???? ja mam 8prezencikow po 2 z kazdego miasta i kazdy inny..a golda mam 500... oł razz no to chłopie idź na polle!!! ja tam ciagle siedze xd whee i głosuje na byle co - 10 goldow piechota nie chodiz razz lol nie wiedizalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|