|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:33 pm
co to jest : Sealed Envelope O.o ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:34 pm
taaa rybki tez nie sad ale podglad działa! razz jak coś działa to drugie nie.. eee do dupy.. xp ta ozwald pisac mozna i czytac tez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:34 pm
M-Teen co to jest : Sealed Envelope O.o ? nie uwierzysz, ale nie wiem... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:37 pm
Ozzwald M-Teen Vykk Ozzwald wow odświerzyłem strone i mnie wylogowało... mnie tez ale juz jestem ostatnio an gaii to sei czesto zdarza wogóle gaia szwankuje! stare gonk ale jeszcze przynajmniej można pisać... twisted dobre i to to jest liscik dostaje sie go za dotowanie gaii jest drogawy a jesli jest z tego miesiaca to bedziesz mogla otworzyc go dopiero pod koniec tego miesiaca a co masz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:40 pm
M-Teen uhmm taaa jasne szkoda ... sweatdrop O.o o.O O.o O.O o.O O.o ee.. ta! ajak wam sie podoba wystr#347;wiąteczny gai? ^^ bo mnie tak blaugh calkiem do rzeczy i mozan wlaczac i wylaczac snieg...jak kto chce razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen uhmm taaa jasne szkoda ... sweatdrop O.o o.O O.o O.O o.O O.o ee.. ta! ajak wam sie podoba wystr#347;wiąteczny gai? ^^ bo mnie tak blaugh wystruj nawet wporzo tyle że ja nie lubie świąt więc nie powiem że mi się podoba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ozzwald M-Teen Vykk Ozzwald wow odświerzyłem strone i mnie wylogowało... mnie tez ale juz jestem ostatnio an gaii to sei czesto zdarza wogóle gaia szwankuje! stare gonk ale jeszcze przynajmniej można pisać... twisted dobre i to to jest liscik dostaje sie go za dotowanie gaii jest drogawy a jesli jest z tego miesiaca to bedziesz mogla otworzyc go dopiero pod koniec tego miesiaca a co masz?? no ja nie mam ale ktos sprzedawała to po 2000 na markecie a tera zto juz jest uhmm.. za 10.000 O.o nie wiem jaki miesiac nie pisało ale koperta byla jasno pomaranczowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey..dzisiaj tylko na chwile. M-Teen co to jest : Sealed Envelope O.o ? List [thank you letter] jeszcze nie otwarty. item za dotacje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:41 pm
[ Kaku ] hey..dzisiaj tylko na chwile. M-Teen co to jest : Sealed Envelope O.o ? List [thank you letter] jeszcze nie otwarty. item za dotacje. cześć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:42 pm
M-Teen no ja nie mam ale ktos sprzedawała to po 2000 na markecie a tera zto juz jest uhmm.. za 10.000 O.o nie wiem jaki miesiac nie pisało ale koperta byla jasno pomaranczowa sprawdz na 1szej stronie rpzewonika tam bedzie napisane z ktorego miesiaca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:46 pm
dobra niewazne sweatdrop ehe razz hello Kaku *biegnie, sakcze na niego i przytula* sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:46 pm
[ Kaku ] hey..dzisiaj tylko na chwile. M-Teen co to jest : Sealed Envelope O.o ? List [thank you letter] jeszcze nie otwarty. item za dotacje. hejak kaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:49 pm
Hey. jak swieta? karp kupiony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:50 pm
[ Kaku ] Hey. jak swieta? karp kupiony? mnnie jttro bedzie kuwpoany..a jak u ciebie sprawy stoja?? ktos slucha teraz mocnych nocnych??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|