|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:52 pm
M-Teen Ozzwald M-Teen oo ozz :> y tez jakis cichy razz hello sayo whee jakoś brak mi inwencji zeby się na jakiś temat rozpisać.. więc siedze i czytam co piszecie... hmm a o czym chcilabys pogadac? :> ja sie chetnie dołacze o ile bede mogla sie jakos wypowiedzieć na dany temat xp tez mi troche nudno razz ekhem jeszcze 22 goldy do zakupu moich szort blaugh jak bym wiedział o czym ja chce rozmawaić to bym pisał, ale mój umysł się zawiesił i nie chce zacząć pracować na nowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:54 pm
Ozzwald Sayokun Akiko Tamashii Vykk: sama to mowila cos fajnego leci na Discovery eek 'przechodzi obok niej i siada w fotelu' ja nic nie wiem ja sie do tej rozmowy nie wtracam xp sayo ja się nie wtrącam od kilku stron... ja po godzinie nie wytrzymalem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:55 pm
Ozzwald M-Teen Ozzwald M-Teen oo ozz :> y tez jakis cichy razz hello sayo whee jakoś brak mi inwencji zeby się na jakiś temat rozpisać.. więc siedze i czytam co piszecie... hmm a o czym chcilabys pogadac? :> ja sie chetnie dołacze o ile bede mogla sie jakos wypowiedzieć na dany temat xp tez mi troche nudno razz ekhem jeszcze 22 goldy do zakupu moich szort blaugh jak bym wiedział o czym ja chce rozmawaić to bym pisał, ale mój umysł się zawiesił i nie chce zacząć pracować na nowo... ohmm ciezka sprawa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:56 pm
Sayokun Ozzwald Sayokun Akiko Tamashii Vykk: sama to mowila cos fajnego leci na Discovery eek 'przechodzi obok niej i siada w fotelu' ja nic nie wiem ja sie do tej rozmowy nie wtracam xp sayo ja się nie wtrącam od kilku stron... ja po godzinie nie wytrzymalem razz ja mam talen, potrafie bezczynnie siedzieć i czytać tutaj rozmowy przez wiele godzin...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:57 pm
Ozzwald Sayokun Ozzwald Sayokun Akiko Tamashii Vykk: sama to mowila cos fajnego leci na Discovery eek 'przechodzi obok niej i siada w fotelu' ja nic nie wiem ja sie do tej rozmowy nie wtracam xp sayo ja się nie wtrącam od kilku stron... ja po godzinie nie wytrzymalem razz ja mam talen, potrafie bezczynnie siedzieć i czytać tutaj rozmowy przez wiele godzin... dobre..tesh tak kce ale nie potrafie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:58 pm
Vykk Ozzwald Sayokun Ozzwald Sayokun Akiko Tamashii Vykk: sama to mowila cos fajnego leci na Discovery eek 'przechodzi obok niej i siada w fotelu' ja nic nie wiem ja sie do tej rozmowy nie wtracam xp sayo ja się nie wtrącam od kilku stron... ja po godzinie nie wytrzymalem razz ja mam talen, potrafie bezczynnie siedzieć i czytać tutaj rozmowy przez wiele godzin... dobre..tesh tak kce ale nie potrafie... kwestia treningu + dużo wolnego czasu z którym niewiadomo co robić... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:00 pm
Vykk ja po godzinie nie wytrzymalem razz ja mam talen, potrafie bezczynnie siedzieć i czytać tutaj rozmowy przez wiele godzin... dobre..tesh tak kce ale nie potrafie... ja bym juz z nudów powiedziala ze mi sie nudzi razz ale czasem tez sobie poczytam.. ale bardzo rzadko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:00 pm
Ozzwald Vykk Ozzwald ja mam talen, potrafie bezczynnie siedzieć i czytać tutaj rozmowy przez wiele godzin... dobre..tesh tak kce ale nie potrafie... kwestia treningu + dużo wolnego czasu z którym niewiadomo co robić... biggrin lol to ile tak siedzisz dziennie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:01 pm
M-Teen Vykk ja po godzinie nie wytrzymalem razz ja mam talen, potrafie bezczynnie siedzieć i czytać tutaj rozmowy przez wiele godzin... dobre..tesh tak kce ale nie potrafie... ja bym juz z nudów powiedziala ze mi sie nudzi razz ale czasem tez sobie poczytam.. ale bardzo rzadko!ja jestem osobą raczej nastawioną na odbiur informacji niż na przekaz... dlatego czytam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:02 pm
hmm nie chche mi sie dyskutowac na temat nie pisania tutaj razz ide kupic szorty razz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:03 pm
Vykk Ozzwald Vykk Ozzwald ja mam talen, potrafie bezczynnie siedzieć i czytać tutaj rozmowy przez wiele godzin... dobre..tesh tak kce ale nie potrafie... kwestia treningu + dużo wolnego czasu z którym niewiadomo co robić... biggrin lol to ile tak siedzisz dziennie?? od września mnie tu nie było ale w wakacje siedziąłem od 11 rano do 3 w nocy... czasem siedziałem przez 2 dni non-stop....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:04 pm
M-Teen hmm nie chche mi sie dyskutowac na temat nie pisania tutaj razz ide kupic szorty razz whee ić.. bronić ci nie będe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:04 pm
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gonk mialam skrzynke ...ale ja jestem glupia i ja otworzylam! moglabym sprzedac ja za 1000g a otworzylam i byly spodnie wieznia!!!!!!!!!!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:05 pm
Ozzwald Vykk Ozzwald Vykk Ozzwald ja mam talen, potrafie bezczynnie siedzieć i czytać tutaj rozmowy przez wiele godzin... dobre..tesh tak kce ale nie potrafie... kwestia treningu + dużo wolnego czasu z którym niewiadomo co robić... biggrin lol to ile tak siedzisz dziennie?? od września mnie tu nie było ale w wakacje siedziąłem od 11 rano do 3 w nocy... czasem siedziałem przez 2 dni non-stop.... eek lol eek widocznie naprawde ci sie nudzi czesto... mam nadzieje ze sie pochwalisz jak wrocisz M-teen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:05 pm
Akiko Tamashii LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gonk mialam skrzynke ...ale ja jestem glupia i ja otworzylam! moglabym sprzedac ja za 1000g a otworzylam i byly spodnie wieznia!!!!!!!!!!! gonk crying zdarza się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|