|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:27 pm
Vykk ja tez spadam...dlugo bylem co?? w kazdym badz razie ide pograc w Half lifa2 bo wlasnie sobie zainstalowalem... szkoda ze ucekasz sad no fakt rekordowo długo whee sweatdrop papa *śle kisska, macha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:28 pm
dobra worcilem..2 razy wlaczylem half life2 i 2 razy mi sie komp zresetowal podczas ladowania menu!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:29 pm
M-Teen Vykk ja tez spadam...dlugo bylem co?? w kazdym badz razie ide pograc w Half lifa2 bo wlasnie sobie zainstalowalem... szkoda ze ucekasz sad no fakt rekordowo długo whee sweatdrop papa *śle kisska, macha* jednak zostaje..glupi half life2 ehhh nmie mam dzisiaj nerwow do niego nie chce mi sie menu zaladowac az mi sie komp resetuje ehhh szkoda gadac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:31 pm
poszla??dobra gubie sie ostatnio i yume i lincia zapewniali ze sa facetami...skad masz to info??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:31 pm
pewnie go wywalili bo ma zakaz ale nie wiem czy tez przez swieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:35 pm
Vykk: sama to mowila
cos fajnego leci na Discovery eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:37 pm
Akiko Tamashii Vykk: sama to mowila cos fajnego leci na Discovery eek aha najwidoczniej nie jestem na bierzaco nie ma discovery gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:38 pm
Vykk poszla??dobra gubie sie ostatnio i yume i lincia zapewniali ze sa facetami...skad masz to info?? yume wyglada jak .. facet O.o no ale adziex za uświadomienie ^^ spox ze zosatjesz vykk ^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:39 pm
Akiko Tamashii Vykk: sama to mowila cos fajnego leci na Discovery eek 'przechodzi obok niej i siada w fotelu' ja nic nie wiem ja sie do tej rozmowy nie wtracam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:40 pm
Sayokun Akiko Tamashii Vykk: sama to mowila cos fajnego leci na Discovery eek 'przechodzi obok niej i siada w fotelu' ja nic nie wiem ja sie do tej rozmowy nie wtracam xp sayo ja się nie wtrącam od kilku stron...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:46 pm
oo ozz :> y tez jakis cichy razz hello sayo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:48 pm
M-Teen oo ozz :> y tez jakis cichy razz hello sayo whee jakoś brak mi inwencji zeby się na jakiś temat rozpisać.. więc siedze i czytam co piszecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|