|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:00 pm
Yumehayla Hym...Akiko, a czy w zamian za wsparcie na twakże szczytny cel nie narysowałabyś mi mojego Shavriska ninja ? Hej Sayo blaugh kogo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:01 pm
hmm widze ze ludki sie zebrały ^^ eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:03 pm
M-Teen hmm widze ze ludki sie zebrały ^^ eek a to zle ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:04 pm
jeszcze 226 goldów biggrin nahahaha sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen jeszcze 226 goldów biggrin nahahaha sweatdrop chcesz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Yumehayla Hym...Akiko, a czy w zamian za wsparcie na twakże szczytny cel nie narysowałabyś mi mojego Shavriska ninja ? Hej Sayo blaugh kogo? To ten pan tutaj ^^': Shavris 01Shavris 02Na oko 16-17 lat, chłopiec, vampirek, więc MA białą skórę , miły, ale dość nieśmiały...a do niego fioletowe motylki lub fioletową różę 4laugh A, i wygląda raczej na dziewczynę niż chłopaka XDDDDD... to cio 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:05 pm
Hadogenes M-Teen hmm widze ze ludki sie zebrały ^^ eek a to zle ?? no nie exclaim jasne ze nie! ale byłąm tu ja, akiko i prinee ^^ razz i nikt sie sie wiecje nie odzywał a teraz wa stylu nabyło razz hehe ^^ witam witam *otwarte ramiona* ^^" nahaha wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:07 pm
jeszcze 198 xp i dostane moje gatki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich ponownie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Akiko Tamashii Yumehayla Hym...Akiko, a czy w zamian za wsparcie na twakże szczytny cel nie narysowałabyś mi mojego Shavriska ninja ? Hej Sayo blaugh kogo? To ten pan tutaj ^^': Shavris 01Shavris 02Na oko 16-17 lat, chłopiec, vampirek, więc MA białą skórę , miły, ale dość nieśmiały...a do niego fioletowe motylki lub fioletową różę 4laugh A, i wygląda raczej na dziewczynę niż chłopaka XDDDDD... to cio 3nodding ?oki, tylko kase daj xd (zawsze myslalam ze to dziewczyna sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Hadogenes M-Teen hmm widze ze ludki sie zebrały ^^ eek a to zle ?? no nie exclaim jasne ze nie! ale byłąm tu ja, akiko i prinee ^^ razz i nikt sie sie wiecje nie odzywał a teraz wa stylu nabyło razz hehe ^^ witam witam *otwarte ramiona* ^^" nahaha wink ja bylem ale gadalyscie o jakis torebkach czy czyms takim i nie chcialem sie wtracac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:09 pm
Hadogenes M-Teen Hadogenes M-Teen hmm widze ze ludki sie zebrały ^^ eek a to zle ?? no nie exclaim jasne ze nie! ale byłąm tu ja, akiko i prinee ^^ razz i nikt sie sie wiecje nie odzywał a teraz wa stylu nabyło razz hehe ^^ witam witam *otwarte ramiona* ^^" nahaha wink ja bylem ale gadalyscie o jakis torebkach czy czyms takim i nie chcialem sie wtracac gadalismy na co zbieramy , a wczesniej one gadaly jak na zdjeciach wychodza ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:09 pm
Vykk witam wszystkich ponownie... hello Vykkuś *drepcze do niego i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:10 pm
Akiko Tamashii gadalismy na co zbieramy , a wczesniej one gadaly jak na zdjeciach wychodza ^^' no ale nie chcialem sie wtracac (czy cos tam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:10 pm
Hadogenes Akiko Tamashii ja bylem ale gadalyscie o jakis torebkach czy czyms takim i nie chcialem sie wtracac gadalismy na co zbieramy , a wczesniej one gadaly jak na zdjeciach wychodza ^^' no ale nie chcialem sie wtracac (czy cos tam)tak tak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|