Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6246 6247 6248 6249 6250 6251 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:18 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:21 pm

eddh

M-Teen

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:23 pm

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:25 pm

M-Teen
Ozzwald
uśmiech to podstawa przy nawiązywaniu nowych kontak󷬠a pozatym śmiech to zdrowie...
widzisz dupas co ci ozzwald m󩷡 słuchaj sie go razz

a kaska razz wczoraj sie z nia dzieliłam opisem moich przezyc podczas konsumowania zupki chińskiej razz whee

heh....a jaka jadlas? biggrin ja lubie zloty kurczak eheheh biggrin biggrin :d oczywiscie lagodna chociaz i tak wypijam przy niej chyba litr wody ^^

eddh

Ozzwald

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:27 pm

Prinee
M-Teen
Ozzwald
uśmiech to podstawa przy nawiązywaniu nowych kontak󷬠a pozatym śmiech to zdrowie...

a kaska razz wczoraj sie z nia dzieliłam opisem moich przezyc podczas konsumowania zupki chińskiej razz whee

heh....a jaka jadlas? biggrin ja lubie zloty kurczak eheheh biggrin biggrin :d oczywiscie lagodna chociaz i tak wypijam przy niej chyba litr wody ^^
złoty kurczak moja ulubiona.. nie martw się też czasem musze przy niej coś pić... redface
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:29 pm

waaa nie wiedzialam ze ta mala jest kims az tak waznym "elementem" do rozwiazania zagadki, a moze to ona to exile? :/ neee

P.s. Prinee licz cytaty

Akiko Tamashii

M-Teen

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:30 pm

Prinee
M-Teen

uhmm no! ale lepszy od wody jest suchy chleb ^^ kłamcy! pisze łagodna a jest ostra stare gonk ale i tak very yummy wink
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:30 pm

Ozzwald
Prinee
M-Teen
Ozzwald

złoty kurczak moja ulubiona.. nie martw się też czasem musze przy niej coś pić... redface

hehe biggrin a keidys moglam jesc nawet ta ostra i nie musialam nic pic biggrin biggrin

Marior ta fotka co jest w naszej glarii jest ladniejsza od tej razz tak mysle.....

eddh

M-Teen

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:33 pm

co? O.o jakiej glarii? xp sweatdrop
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:34 pm

M-Teen
co? O.o jakiej glarii? xp sweatdrop

no w tej tutaj an forum razz dawlaam tam jedna swoja fotee !! nie ta co teraz razz

eddh

M-Teen

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:37 pm

ohoł.. włąsnie zbieram kase na Black Wrinkled Pants sweatdrop polle whee

PRINEE: no na tamtym zdajtku o wiele lepiej wyszłaś!
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:39 pm

M-Teen
ohoł.. włąsnie zbieram kase na Black Wrinkled Pants sweatdrop polle whee

PRINEE: no na tamtym zdajtku o wiele lepiej wyszłaś!

wieeem biggrin biggrin

eddh

M-Teen

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:42 pm

właśniej zbieram goldy w pollach sweatdrop
czemu te durne ryby nie działja! gonk
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:44 pm

a ja potrzebuje przynajmniej 15k crying i wreszcie bede mogla kupic Emo Bag gonk

Akiko Tamashii

eddh

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 1:44 pm

M-Teen
właśniej zbieram goldy w pollach sweatdrop
czemu te durne ryby nie działja! gonk

daj zdjecie na co zbierasz biggrin
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6246 6247 6248 6249 6250 6251 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games