|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:25 pm
M-Teen Ozzwald uśmiech to podstawa przy nawiązywaniu nowych kontaka pozatym śmiech to zdrowie... widzisz dupas co ci ozzwald m słuchaj sie go razz a kaska razz wczoraj sie z nia dzieliłam opisem moich przezyc podczas konsumowania zupki chińskiej razz whee heh....a jaka jadlas? biggrin ja lubie zloty kurczak eheheh biggrin biggrin :d oczywiscie lagodna chociaz i tak wypijam przy niej chyba litr wody ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:27 pm
Prinee M-Teen Ozzwald uśmiech to podstawa przy nawiązywaniu nowych kontaka pozatym śmiech to zdrowie... widzisz dupas co ci ozzwald m słuchaj sie go razz a kaska razz wczoraj sie z nia dzieliłam opisem moich przezyc podczas konsumowania zupki chińskiej razz whee heh....a jaka jadlas? biggrin ja lubie zloty kurczak eheheh biggrin biggrin :d oczywiscie lagodna chociaz i tak wypijam przy niej chyba litr wody ^^ złoty kurczak moja ulubiona.. nie martw się też czasem musze przy niej coś pić... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:29 pm
waaa nie wiedzialam ze ta mala jest kims az tak waznym "elementem" do rozwiazania zagadki, a moze to ona to exile? :/ neee
P.s. Prinee licz cytaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:30 pm
Prinee M-Teen a kaska razz wczoraj sie z nia dzieliłam opisem moich przezyc podczas konsumowania zupki chińskiej razz whee heh....a jaka jadlas? biggrin ja lubie zloty kurczak eheheh biggrin biggrin :d oczywiscie lagodna chociaz i tak wypijam przy niej chyba litr wody ^^ uhmm no! ale lepszy od wody jest suchy chleb ^^ kłamcy! pisze łagodna a jest ostra stare gonk ale i tak very yummy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:30 pm
Ozzwald Prinee M-Teen Ozzwald uśmiech to podstawa przy nawiązywaniu nowych kontaka pozatym śmiech to zdrowie... widzisz dupas co ci ozzwald m słuchaj sie go razz a kaska razz wczoraj sie z nia dzieliłam opisem moich przezyc podczas konsumowania zupki chińskiej razz whee heh....a jaka jadlas? biggrin ja lubie zloty kurczak eheheh biggrin biggrin :d oczywiscie lagodna chociaz i tak wypijam przy niej chyba litr wody ^^ złoty kurczak moja ulubiona.. nie martw się też czasem musze przy niej coś pić... redface hehe biggrin a keidys moglam jesc nawet ta ostra i nie musialam nic pic biggrin biggrin Marior ta fotka co jest w naszej glarii jest ladniejsza od tej razz tak mysle.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:33 pm
co? O.o jakiej glarii? xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:34 pm
M-Teen co? O.o jakiej glarii? xp sweatdrop no w tej tutaj an forum razz dawlaam tam jedna swoja fotee !! nie ta co teraz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:37 pm
ohoł.. włąsnie zbieram kase na Black Wrinkled Pants sweatdrop polle whee
PRINEE: no na tamtym zdajtku o wiele lepiej wyszłaś!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:39 pm
M-Teen ohoł.. włąsnie zbieram kase na Black Wrinkled Pants sweatdrop polle whee PRINEE: no na tamtym zdajtku o wiele lepiej wyszłaś! wieeem biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:42 pm
właśniej zbieram goldy w pollach sweatdrop czemu te durne ryby nie działja! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:44 pm
a ja potrzebuje przynajmniej 15k crying i wreszcie bede mogla kupic Emo Bag gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:44 pm
M-Teen właśniej zbieram goldy w pollach sweatdrop czemu te durne ryby nie działja! gonk daj zdjecie na co zbierasz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|