|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:58 pm
Akiko Tamashii Falcone no dobra ja mykam bo niedlugo anime sie zacznie a ja musze narysowac jeszcze cos dzisiaj.................chociaz nie mam zadnych pomyslow -_- sypnijcie jakims pomyslem whee o tak ja tez zaraz lece na LAST EXILE ^^-! Powodzenia i papa :] thx Kari ^^ nie jest to moze anime z jakos super nie ustajaca akcja ale wciagnelo mnie whee kurcze jestem ciekwa co to jest to Exile question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes dobra ja spadam jak mi sie bedzie chcialo to wruce (z hukiem) papa ^^ wracaj szybko (tylko bez huku) * macha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide ogladac , jak sie skonczy ofc nawiedze ofc jeszcze was ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
to ja mam już na dziś dosyć biggrin papa do jutra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:00 pm
Labudziak to ja mam już na dziś dosyć biggrin papa do jutra narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:00 pm
Falcone Akiko Tamashii Falcone no dobra ja mykam bo niedlugo anime sie zacznie a ja musze narysowac jeszcze cos dzisiaj.................chociaz nie mam zadnych pomyslow -_- sypnijcie jakims pomyslem whee o tak ja tez zaraz lece na LAST EXILE ^^-! Powodzenia i papa :] thx Kari ^^ nie jest to moze anime z jakos super nie ustajaca akcja ale wciagnelo mnie whee kurcze jestem ciekwa co to jest to Exile question dowiemy sie w swoim czasie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:02 pm
mam swoje nowe zdjecie wink TUTAJwyszlam troche nie ten teges biggrin zdjecie robione dzisiaj w szkole na wigilii ^^ ta po lewej to ja wink (najmniejsza)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:02 pm
Akiko Tamashii dowiemy sie w swoim czasie wink jzu sie doczekac nie moge whee dobra nara wam zaczyna sie przytulasy dla pieknych pan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:07 pm
ja tez ide spaciu wink jutro troche wczesniej wstaje wink papusie wam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:08 pm
M-Teen Prinee mam swoje nowe zdjecie wink TUTAJwyszlam troche nie ten teges biggrin zdjecie robione dzisiaj w szkole na wigilii ^^ ta po lewej to ja wink (najmniejsza) OMG eek kaska glaca jej sie świeci a marlena i ten jej uśmiech.. neutral a ty i te twoje usta ^^ ale chyba najlpeiej wyslzas z tej tr wink ??? jakie za susta a swieci jej sie bo to logiczne to zdjecie z jaselek nikt sie na codzien nie maluje zeby sie nie swiecic..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:10 pm
Miss_Karina ja tez ide spaciu wink jutro troche wczesniej wstaje wink papusie wam 4laugh dobranoc... kolorowych snów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:14 pm
Prinee M-Teen Prinee mam swoje nowe zdjecie wink TUTAJwyszlam troche nie ten teges biggrin zdjecie robione dzisiaj w szkole na wigilii ^^ ta po lewej to ja wink (najmniejsza) OMG eek kaska glaca jej sie świeci a marlena i ten jej uśmiech.. neutral a ty i te twoje usta ^^ ale chyba najlpeiej wyslzas z tej tr wink ??? jakie za susta a swieci jej sie bo to logiczne to zdjecie z jaselek nikt sie na codzien nie maluje zeby sie nie swiecic..... xp noo.. mas ztakie płaskie tu sowje usteczka razz 0 uśmiechu!! no to jak nie glaca to te jej oczy.. wymlaowane jak nie wiem i zakmniete.. ;/ uhm..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:16 pm
M-Teen Prinee M-Teen Prinee mam swoje nowe zdjecie wink TUTAJwyszlam troche nie ten teges biggrin zdjecie robione dzisiaj w szkole na wigilii ^^ ta po lewej to ja wink (najmniejsza) OMG eek kaska glaca jej sie świeci a marlena i ten jej uśmiech.. neutral a ty i te twoje usta ^^ ale chyba najlpeiej wyslzas z tej tr wink ??? jakie za susta a swieci jej sie bo to logiczne to zdjecie z jaselek nikt sie na codzien nie maluje zeby sie nie swiecic..... xp noo.. mas ztakie płaskie tu sowje usteczka razz 0 uśmiechu!! no to jak nie glaca to te jej oczy.. wymlaowane jak nie wiem i zakmniete.. ;/ uhm.. ja sie nie lubie usmiechac biggrin serio dlatego moje usta na zdjeciu wygladaja jak wygladaja biggrin no coz biggrin trudno..... a kacha akurat musiala zamknac oczy na akzdym zdjeciu je zamyka biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:18 pm
Ozzwald Miss_Karina ja tez ide spaciu wink jutro troche wczesniej wstaje wink papusie wam 4laugh dobranoc... kolorowych snów ppa karinuś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|