|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:45 pm
M-Teen heloo hello Karina: a no fajnie było ^^ śpiewlismy koledy itp itd.. spox whee ja mam dosc jezykow wystarczy mi niemiec i anglik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:47 pm
no co? xd a wygodne sa tam ławki? (żeby wygodnie sie spało)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:47 pm
jest jakas powazniejsza dyskusja bo mnie nie bylo (przez chwile)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:49 pm
Labudziak no co? xd a wygodne sa tam ławki? (żeby wygodnie sie spało) raczej nie ma blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:51 pm
Miss_Karina Labudziak no co? xd a wygodne sa tam ławki? (żeby wygodnie sie spało) raczej nie ma blaugh to glupio! ja preferuje sie pożądnie sie wyspać na perwszych 3 lekcjach, potem 2 godziny nauki, potem kolejne 3 (lub wiecej) odpoczac po cięzkiej nauce)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:51 pm
jesli lazicie gdzies po innych gildach to reklamujcie mnie wink ...potrzebuje jeszcze troche kasy na Emo bag (mam juz 25k) PLISSSSSSSSSS! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:52 pm
Akiko Tamashii jesli lazicie gdzies po innych gildach to reklamujcie mnie wink ...potrzebuje jeszcze troche kasy na Emo bag (mam juz 25k) PLISSSSSSSSSS! gonk Emo bag na wigilie ? whee to zycze powodzenia wink i sprobuje co w mojej mocy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:53 pm
no dobra ja mykam bo niedlugo anime sie zacznie a ja musze narysowac jeszcze cos dzisiaj.................chociaz nie mam zadnych pomyslow -_- sypnijcie jakims pomyslem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:54 pm
Falcone no dobra ja mykam bo niedlugo anime sie zacznie a ja musze narysowac jeszcze cos dzisiaj.................chociaz nie mam zadnych pomyslow -_- sypnijcie jakims pomyslem whee o tak ja tez zaraz lece na LAST EXILE ^^-! Powodzenia i papa :] thx Kari ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:54 pm
Falcone no dobra ja mykam bo niedlugo anime sie zacznie a ja musze narysowac jeszcze cos dzisiaj.................chociaz nie mam zadnych pomyslow -_- sypnijcie jakims pomyslem whee hmmm *zamyslona* ja tez nie mam zadnych pomysłów sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:56 pm
Falcone no dobra ja mykam bo niedlugo anime sie zacznie a ja musze narysowac jeszcze cos dzisiaj.................chociaz nie mam zadnych pomyslow -_- sypnijcie jakims pomyslem whee postaraj sie narysować hmm.. Ooo zaprojektuj auto sportowe biggrin albo kregosup (pod wpływem promieni X) XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja spadam jak mi sie bedzie chcialo to wruce (z hukiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
uhm... włąsnie jem kisiel whee yummy yummy
ej kurcze! czemu te głupie ryby zas nie działają! neutral to dobijające stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:58 pm
Akiko Tamashii Falcone no dobra ja mykam bo niedlugo anime sie zacznie a ja musze narysowac jeszcze cos dzisiaj.................chociaz nie mam zadnych pomyslow -_- sypnijcie jakims pomyslem whee o tak ja tez zaraz lece na LAST EXILE ^^-! Powodzenia i papa :] thx Kari ^^ LAST EXILE? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|