|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:47 am
wywlok666 *przytula się do ręki* więc .. co u ciebie kochanie ? *otula się cieplej kocem jeszcze raz**przytula go do piersi* no więc mam juz 10 prezentow , i jakąs paczke , , czycham na nitemare clawc i btk , no i dzisiaj bękałam ze smiechu jak koledzy kol ęde spiewali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:48 am
wywlok666 nie lubie dzieci wiec sie tym bardziej nie pisze nataki plan po 30-stce XDD zreszta jaki byłby ze mnei rodzic ? dzicko na satanisste by wyrosło lub gota małego razz heh na 90 % przed 25 rokiem życia zmienisz te poglądy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 nie lubie dzieci wiec sie tym bardziej nie pisze nataki plan po 30-stce XDD zreszta jaki byłby ze mnei rodzic ? dzicko na satanisste by wyrosło lub gota małego razz o yaaa moje potomstwo .. o maj gad.. zdechło by z głodu bo ojciec wiecznie przed kompem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki wywlok666 *przytula się do ręki* więc .. co u ciebie kochanie ? *otula się cieplej kocem jeszcze raz**przytula go do piersi* no więc mam juz 10 prezentow , i jakąs paczke , , czycham na nitemare clawc i btk , no i dzisiaj bękałam ze smiechu jak koledzy kol ęde spiewali ja prezentów nie mam czasu zbierac .. moze jutro sie za to wezme pożadnie ... jak bede mial czas .. ech .. kolędy ? hyhyhy ... XDD .. musiało byc wesoło ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:50 am
sweet_chii Miss_Karina Labudziak takie życie crying a pozatym po 30 mijaja najleprze lata potem tylko zostaje za�‚orzenie rodziny, zasianie drzewak, zbudowanie domu, sp�‚odzi�‡ 2 dzieciaków.... to nie dla mnie stare kto wie... czlowiek sie zmienia co jakis czas...i uwierz mi...kiedys, nie teraz bedziesz chcial zalozyc rodzine. zgadzam sie! widocznie wy jeszcze nie dorosliscie do zalozenia rodziny!! domokun zachowujecie sie jak dzieci nie wiedzace co to odpowiedzialnosc!!! domokun tu ja sie zgdzam jestem jak xle wychowane dziecko i właśnie nie jestem odpowiedzialny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:51 am
Had... mojej przyjaciolki ktorej nic zycia zostalo gwaltownie przeciete... i nie wybacze sobie, ze wczesniej z nia nie rozmawialam, bo dawno z nia nie gadalam....a tu sie dowiedzialam, ze umarla... szok i dolek mialam... Jak byłam nad jej grobem to nie moglam powstrzymacis ie od placzu... wiem, że minęło, ale na zawsze pozostanie mi w pamieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:52 am
Labudziak sweet_chii Miss_Karina Labudziak takie życie crying a pozatym po 30 mijaja najleprze lata potem tylko zostaje za�‚orzenie rodziny, zasianie drzewak, zbudowanie domu, sp�‚odzi�‡ 2 dzieciaków.... to nie dla mnie stare kto wie... czlowiek sie zmienia co jakis czas...i uwierz mi...kiedys, nie teraz bedziesz chcial zalozyc rodzine. zgadzam sie! widocznie wy jeszcze nie dorosliscie do zalozenia rodziny!! domokun zachowujecie sie jak dzieci nie wiedzace co to odpowiedzialnosc!!! domokun tu ja sie zgdzam jestem jak xle wychowane dziecko i właśnie nie jestem odpowiedzialny biggrin jeszcze staniesz się odpowiedzialny.. ja właśnie przechodze szybką przemiane bo musze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:52 am
Sayokun wywlok666 nie lubie dzieci wiec sie tym bardziej nie pisze nataki plan po 30-stce XDD zreszta jaki byłby ze mnei rodzic ? dzicko na satanisste by wyrosło lub gota małego razz heh na 90 % przed 25 rokiem życia zmienisz te poglądy 3nodding hmmm .. nie byłabym taka peewna .. z natury jestem introwertyczka i nie czuje potrzeby otaczania sie ludzmi .. zreszta nie kazdy z nas musi miec instynkt jakis opiekunczy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:53 am
Ozzwald jeszcze staniesz się odpowiedzialny.. ja właśnie przechodze szybką przemiane bo musze... Ozz... co sie dzialo przez ten dlugi czas, kiedy to cienbiena Gai nie było?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:53 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki wiesz , pewnie ja sie wczesniej podetne zyły niz ciebie zabije biggrin niewiem ty tak lubisz tymi nozami wymachiwac.. a jak ja sie przyptkiem znajde na torze lotu, to bedzie źle XD a wiesz , kupie se n�z motylkowy na swieta jako prezent tak dla samej siebie mi możesz kupic nzyk graficzny 9bo nie wiem gdzie kupić stressed ) a mi mój koledzy stępili!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:54 am