|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:41 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina hej sei widze ze w koncu masz skrzydelka na glowie xd Nyo dostałam jako dotacje 3nodding grejtulejszyn Labi- co ty wygadujesz?! nie umrzesz w takim mlodym wieku!! z kjąd wiesz? xd wirduś pewnie mnie zasztylwetuje..albo falcone udusi.. tak czy siak XD.. przed 30-dziestką XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina grejtulejszyn Labi- co ty wygadujesz?! nie umrzesz w takim mlodym wieku!! co ty gadasz to juz jest puzna starosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 wired_Yuki lepiej , jezeli ja sie niewypowiem na ten temat , ave wywlok666 ty moja rybeńko biggrin * daje całusa* uważaj bo sie zarazisz .. witaj *prezentuje sobą obraz nędzy i rozpaczy chory biedaczek* głaszcze po główce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:42 am
Labudziak z kjąd wiesz? xd wirduś pewnie mnie zasztylwetuje..albo falcone udusi.. tak czy siak XD.. przed 30-dziestką XD jakiego optymistycznie myslacego sługę znalazłam .. ja sobie nie daje 25 lat że dotrwam z moim szczesciem .. :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:42 am
wired_Yuki lepiej , jezeli ja sie niewypowiem na ten temat , ave wywlok666 ty moja rybeńko biggrin * daje całusa* a mnie to już tak nie przywitasz co? stare chociasz xd rozumiem a ty co powiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:43 am
Hadogenes Miss_Karina grejtulejszyn Labi- co ty wygadujesz?! nie umrzesz w takim mlodym wieku!! co ty gadasz to juz jest puzna starosc wcale nie!!! pozna starosc wtedy jest gdy sie ma 70-80 lat!! i ja mam zamiar do takiego wieku dozyc! moze nawet dluzej! chce korzystac z zycia ktorego mam, bo wiem ze jest cholernie kruche!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:44 am
Labudziak Miss_Karina Sei chan Miss_Karina hej sei widze ze w koncu masz skrzydelka na glowie xd Nyo dostałam jako dotacje 3nodding grejtulejszyn Labi- co ty wygadujesz?! nie umrzesz w takim mlodym wieku!! z kjąd wiesz? xd wirduś pewnie mnie zasztylwetuje..albo falcone udusi.. tak czy siak XD.. przed 30-dziestką XD wiesz , pewnie ja sie wczesniej podetne zyły niz ciebie zabije biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:45 am
*przytula się do ręki* więc .. co u ciebie kochanie ? *otula się cieplej kocem jeszcze raz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak z kjąd wiesz? xd wirduś pewnie mnie zasztylwetuje..albo falcone udusi.. tak czy siak XD.. przed 30-dziestką XD jakiego optymistycznie myslacego sługę znalazłam .. ja sobie nie daje 25 lat że dotrwam z moim szczesciem .. :/ takie życie crying a pozatym po 30 mijaja najleprze lata potem tylko zostaje załorzenie rodziny, zasianie drzewak, zbudowanie domu, spłodzić 2 dzieciaków.... to nie dla mnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie rozumiem ludzi... cos im wyjdzie - mowia, ze zawdzieczaja to sobie, ale gdy cos pojdzie nie tak zwalaja to na Boga. Jezeli ktos uwaza, ze religia to tylko Radio Maryja i ksieza-***** to bardzo Wam wspolczuje. To co wygadujecie moze byc bolesne dla osob wierzacych np. dla mnie. Mowicie, ze Biblia jest nudna. Najwidoczniej jej nie rozumiecie i nie analizowaliscie tresci w niej zawartych. i to takie fajne, ze chwalicie sie swoimi "pogladami"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:46 am
Miss_Karina Hadogenes Miss_Karina grejtulejszyn Labi- co ty wygadujesz?! nie umrzesz w takim mlodym wieku!! co ty gadasz to juz jest puzna starosc wcale nie!!! pozna starosc wtedy jest gdy sie ma 70-80 lat!! i ja mam zamiar do takiego wieku dozyc! moze nawet dluzej! chce korzystac z zycia ktorego mam, bo wiem ze jest cholernie kruche!!!!!!!!! rozumiem twoj bol sad , ja sie prawie psychicznie zalamalam po czyjejsc smierci ale jednak dotrwalam...poza tym, ze moje zdrowie sie zepsulo :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wcale nie!!! pozna starosc wtedy jest gdy sie ma 70-80 lat!! i ja mam zamiar do takiego wieku dozyc! moze nawet dluzej! chce korzystac z zycia ktorego mam, bo wiem ze jest cholernie kruche!!!!!!!!! ja tak tylko zartowalem czyje to zdjecie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wywlok666 Labudziak z kjąd wiesz? xd wirduś pewnie mnie zasztylwetuje..albo falcone udusi.. tak czy siak XD.. przed 30-dziestką XD jakiego optymistycznie myslacego sługę znalazłam .. ja sobie nie daje 25 lat że dotrwam z moim szczesciem .. :/ takie życie crying a pozatym po 30 mijaja najleprze lata potem tylko zostaje załorzenie rodziny, zasianie drzewak, zbudowanie domu, spłodzić 2 dzieciaków.... to nie dla mnie stare nie lubie dzieci wiec sie tym bardziej nie pisze nataki plan po 30-stce XDD zreszta jaki byłby ze mnei rodzic ? dzicko na satanisste by wyrosło lub gota małego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki wiesz , pewnie ja sie wczesniej podetne zyły niz ciebie zabije biggrin niewiem ty tak lubisz tymi nozami wymachiwac.. a jak ja sie przyptkiem znajde na torze lotu, to bedzie źle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:47 am
Labudziak takie życie crying a pozatym po 30 mijaja najleprze lata potem tylko zostaje załorzenie rodziny, zasianie drzewak, zbudowanie domu, spłodzić 2 dzieciaków.... to nie dla mnie stare kto wie... czlowiek sie zmienia co jakis czas...i uwierz mi...kiedys, nie teraz bedziesz chcial zalozyc rodzine.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|