|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:34 am
Miaaa eek *Podskakuje wystraszona kichnięciem wywloka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun stare nie nasmiewaj sie z wiary innych jak dla mnie to zycie bez wiary jest puste bez sensu sweatdrop wlasnie nie nasmiewaj...to boli po prostu... gdy moj dziadek umarl to po prostu blagalam Boga zeby mial szybka podroz do nieba do babci (jego zony). Masz racje Ssay, życie bez wiary jest puste...jesli w cos nie wierzysz to nie ma zadnej "sily napedowej" ktora popychalaby cie do zycia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak sweet_chii Hadogenes Akiko Tamashii Labudziak własnie religia miesza nam wszytkich w głowach to tylo bajki i tyle bajki sa krodkie i wierszowane a biblia chociaz jest dluga i nie wierszowana dobry argument xd Każdy ma swoje poglądy ^^ (Bibli, to nie bajka..fakt .. bym powiedział, że nudna lektóra ^^') hehe ksiazka fantasy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miaaa eek *Podskakuje wystraszona kichnięciem wywloka* gommen .. przeziębiona jestem ... *owija się cieplej kocykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:36 am
hej sei widze ze w koncu masz skrzydelka na glowie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:37 am
lepiej , jezeli ja sie niewypowiem na ten temat , ave wywlok666 ty moja rybeńko biggrin * daje całusa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dziękuje ... *snif snif* ja chce już byc zdrowa ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hej sei widze ze w koncu masz skrzydelka na glowie xd Nyo dostałam jako dotacje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:38 am
wywlok666 dziękuje ... *snif snif* ja chce już byc zdrowa ... crying szybkiego powrotu do zdrowia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun stare nie nasmiewaj sie z wiary innych jak dla mnie to zycie bez wiary jest puste bez sensu sweatdrop wlasnie nie nasmiewaj...to boli po prostu... gdy moj dziadek umarl to po prostu blagalam Boga zeby mial szybka podroz do nieba do babci (jego zony). Masz racje Ssay, życie bez wiary jest puste...jesli w cos nie wierzysz to nie ma zadnej "sily napedowej" ktora popychalaby cie do zycia... dlatego ja umre przez 30-dziestką ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina hej sei widze ze w koncu masz skrzydelka na glowie xd Nyo dostałam jako dotacje 3nodding eek ee....tez tak chce sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:39 am
wired_Yuki lepiej , jezeli ja sie niewypowiem na ten temat , ave wywlok666 ty moja rybeńko biggrin * daje całusa* uważaj bo sie zarazisz .. witaj *prezentuje sobą obraz nędzy i rozpaczy chory biedaczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:39 am
Sei chan Miss_Karina hej sei widze ze w koncu masz skrzydelka na glowie xd Nyo dostałam jako dotacje 3nodding grejtulejszyn Labi- co ty wygadujesz?! nie umrzesz w takim mlodym wieku!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|