|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:29 am
sweet_chii ech... jakas twoja bliska osoba odeszla? [napisz mi na pm, jak chcesz] ee nie odeszla ani nic co by się z tym, łączyło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:29 am
wywlok666 ja nie jestem katoliczka ale jego isnietnia nie odrzucam .. wlasnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:30 am
Akiko Tamashii sweet_chii Akiko Tamashii sweet_chii Ozzwald bóg jest zły to największy kłamca... hm... niewierzacy jestes czy co? sweatdrop boga nie ma , on nieistnieje stare twoje zdanie... twoj wybor... twoje zycie wieczne lub nie... zycie wieczne xd dobre stare nie nasmiewaj sie z wiary innych jak dla mnie to zycie bez wiary jest puste bez sensu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Labudziak własnie religia miesza nam wszytkich w głowach to tylo bajki i tyle bajki sa krodkie i wierszowane a biblia chociaz jest dluga i nie wierszowana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:31 am
Sayokun stare nie nasmiewaj sie z wiary innych jak dla mnie to zycie bez wiary jest puste bez sensu sweatdrop oh, bardzo przepraszam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozzwald sweet_chii ech... jakas twoja bliska osoba odeszla? [napisz mi na pm, jak chcesz] ee nie odeszla ani nic co by się z tym, łączyło... w takim razie chii nie rozumie... sweatdrop jeszcze zrozumiesz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes Akiko Tamashii Labudziak własnie religia miesza nam wszytkich w głowach to tylo bajki i tyle bajki sa krodkie i wierszowane a biblia chociaz jest dluga i nie wierszowana dobry argument xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:33 am
sweet_chii Hadogenes Akiko Tamashii Labudziak własnie religia miesza nam wszytkich w głowach to tylo bajki i tyle bajki sa krodkie i wierszowane a biblia chociaz jest dluga i nie wierszowana dobry argument xd Każdy ma swoje poglądy ^^ (Bibli, to nie bajka..fakt .. bym powiedział, że nudna lektóra ^^')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Każdy ma swoje poglądy ^^ (Bibli, to nie bajka..fakt .. bym powiedział, że nudna lektóra ^^') zalezy ktore fragmenty .. sa w Biblii ciekawe urywki ... Apokalipsa .. Pieśń o miłości .. i jezszcze kilka innych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak sweet_chii Hadogenes Akiko Tamashii Labudziak własnie religia miesza nam wszytkich w głowach to tylo bajki i tyle bajki sa krodkie i wierszowane a biblia chociaz jest dluga i nie wierszowana dobry argument xd Każdy ma swoje poglądy ^^ (Bibli, to nie bajka..fakt .. bym powiedział, że nudna lektóra ^^') jest gruba i dobrze się pali....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|