|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:06 am
Labudziak Falcone Ludzie skracajcie POSTY exclaim domokun Zaraz Kukus przyleci a dzis on nie ma dobrego humoru i polecicie wszycy na czarna Liste właśnie właśnie *stoi prz nim, i udaje asystenta alfonsa* sam jestes ***** alfonsem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka ej ludzie, normalnie jak sobie pomysle ze jutro spie do 12 to mnie ta mysl rozwesela znacznie biggrin biggrin mnie tesh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak Falcone Ludzie skracajcie POSTY exclaim domokun Zaraz Kukus przyleci a dzis on nie ma dobrego humoru i polecicie wszycy na czarna Liste właśnie właśnie *stoi prz nim, i udaje asystenta alfonsa* sam jestes ***** alfonsem....... ..oj.. nie denerów j sie tak AHA, FALCONE KAZAŁ MI PRZEKAZAC WAM "NARA" tzn, że sie żagna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:09 am
kropka ej ludzie, normalnie jak sobie pomysle ze jutro spie do 12 to mnie ta mysl rozwesela znacznie biggrin biggrin heh mnie tesh ale jakpomysle zemam spedzicok 2 tyg.. bez tych wyglupow zJuliangel tioi sie humorpogarsza sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:09 am
sluchajcie czy mozna puszczac trade'm rozne fryzurki???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:10 am
kropka ej ludzie, normalnie jak sobie pomysle ze jutro spie do 12 to mnie ta mysl rozwesela znacznie biggrin biggrin cóż.. ja bym sie martwił cały dzien stracony stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:10 am
sweet_chii sluchajcie czy mozna puszczac trade'm rozne fryzurki??? nie ale za tiomozesgh puscic kase nan.. jak ci siem moje wypocinypodobały??.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:12 am
Baliaur sweet_chii sluchajcie czy mozna puszczac trade'm rozne fryzurki??? nie ale za tiomozesgh puscic kase nan.. jak ci siem moje wypocinypodobały??. hm.... twa tworczosc tak mnie oglusza, ze narazie tylko pare czytnelam.... (to jest PLUS wink ) i nie wiem czy skoncze je czytac, bo ich taaaak duuuuzo jest surprised , ze az mnie przestraszylas tym nawalem... ja o wielee mniej pisze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:13 am
Labudziak kropka ej ludzie, normalnie jak sobie pomysle ze jutro spie do 12 to mnie ta mysl rozwesela znacznie biggrin biggrin cóż.. ja bym sie martwił cały dzien stracony stare ja jutro normalnie mam pobudke .. tj o 6-7 ... i pozadki .. cudownie ... jak na Gaie juz nie przyjde to znaczy ze poległam w boju ... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:13 am
sweet_chii sluchajcie czy mozna puszczac trade'm rozne fryzurki??? nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:14 am
sweet_chii Baliaur sweet_chii sluchajcie czy mozna puszczac trade'm rozne fryzurki??? nie ale za tiomozesgh puscic kase nan.. jak ci siem moje wypocinypodobały??. hm.... twa tworczosc tak mnie oglusza, ze narazie tylko pare czytnelam.... (to jest PLUS wink ) i nie wiem czy skoncze je czytac, bo ich taaaak duuuuzo jest surprised , ze az mnie przestraszylas tym nawalem... ja o wielee mniej pisze... ale polowawg mnie nie nadaje sie do niczego... w sumie razem z nowymijest ich az 40 eek +3opowiadania..beznadziejne z reszta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:15 am
wywlok666 Labudziak kropka ej ludzie, normalnie jak sobie pomysle ze jutro spie do 12 to mnie ta mysl rozwesela znacznie biggrin biggrin cóż.. ja bym sie martwił cały dzien stracony stare ja jutro normalnie mam pobudke .. tj o 6-7 ... i pozadki .. cudownie ... jak na Gaie juz nie przyjde to znaczy ze poległam w boju ... >.> ja tak samo crying dlatego nie nawidze świąt. pewnie już o 6 zaczne sprzatać.. by tak koło14 skączyc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 11:16 am
Labudziak kropka ej ludzie, normalnie jak sobie pomysle ze jutro spie do 12 to mnie ta mysl rozwesela znacznie biggrin biggrin cóż.. ja bym sie martwił cały dzien stracony stare czlowieku co typleciesh??ja bym mogla przez cale zycie zlozka nie wychpdzicgdybym tylomiala pod reka laptopai duzo ksiazek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|