|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:22 am
no xd choinka uło9żona 14 prezent zdobyty... wrociłem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:23 am
Kennnny_Rules Kennnny_Rules sweet_chii heeeej, musialam pogadac z tata i mi zeszla z godzina... sweatdrop czy te prezenty mozna juz otwierac??? nie, dopiero w Boze narodzenie Boze...sorry, w Wigilie redface sweatdrop stressed spoxik, i tak zrozumialam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Falcone wired_Yuki a ja mam juz wszyskie 9 , i juz mi sie niechce sie drzec na całe gardło przed malowanymi wrotami sklepów xd u to musialas dlugo siedziec sweatdrop dzisiaj i wczoraj biggrin całe doby chy kilka godz. dziennie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone radioaktywny Falcone radioaktywny Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak.............mam prezent od Moiry.......... ale w banku nie jest Moira tylko Meredith sweatdrop dostałem prezent od Moiry ale można dostać prezent w banku stare biggrin aha...sorka zle cie zrozumialem sweatdrop nie shkodzi.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:24 am
radioaktywny Falcone radioaktywny Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak.............mam prezent od Moiry.......... ale w banku nie jest Moira tylko Meredith sweatdrop dostałem prezent od Moiry ale można dostać prezent w banku stare biggrin nyoo! ja dened dostałem w banku.. biggrin i tam zawsze chodze kolendowac ^^' tylko kurcze.. pogubiłem sie juz -_- nie wiem, kto mi jprezentu jeszcze nie dał XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun no xd choinka uło9żona 14 prezent zdobyty... wrociłem 3nodding Hej Say ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun no xd choinka uło9żona 14 prezent zdobyty... wrociłem 3nodding Witam Sayo....... calkiem nie zle z prezentami stoisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
heeeej... chyba cie nie znam w takim razie witaj blaugh *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avsko ^^ Hejka Falc...a ja mam marne dwa prezenty ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witajcie, przeprowadziłem swiateczne porzadki gildiowe, usunołem kilka topików... zapraszam do działu "Odswierzamy gilgie" zagłaszajcie swoje pomysły, tyczace sie uporzadkowania... Tamatów... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:27 am
sweet_chii heeeej... chyba cie nie znam w takim razie witaj blaugh *przytul* mushe końchyć papa tak na marginesie cheść Hadogenes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:28 am
Falcone Sayokun no xd choinka uło9żona 14 prezent zdobyty... wrociłem 3nodding Witam Sayo....... calkiem nie zle z prezentami stoisz wink jak się jedzie na kilku kontach XD hej hado
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|