|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:14 am
Miss_Karina Kennnny_Rules Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak Kenny...jak sie nazywa gra w ktorej wystepuje facet z twojej sygnaturki? i czy ciekawa? ^^' Gostek to Grodon Freeman z Half-Life 2 , a gra jest swietna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:14 am
heeeej, musialam pogadac z tata i mi zeszla z godzina... sweatdrop
czy te prezenty mozna juz otwierac???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:15 am
sweet_chii heeeej, musialam pogadac z tata i mi zeszla z godzina... sweatdrop czy te prezenty mozna juz otwierac??? Dopiero 24... Mam od Ruby ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii heeeej, musialam pogadac z tata i mi zeszla z godzina... sweatdrop czy te prezenty mozna juz otwierac??? nie, dopiero w Boze narodzenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak.............mam prezent od Moiry.......... ale w banku nie jest Moira tylko Meredith sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kennnny_Rules Miss_Karina Kennnny_Rules Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak Kenny...jak sie nazywa gra w ktorej wystepuje facet z twojej sygnaturki? i czy ciekawa? ^^' Gostek to Grodon Freeman z Half-Life 2 , a gra jest swietna biggrin a pierwsza czesc tez jest swietna? bo moze kiedys pozycze/wyrwe te gre z rak wink i pogram sobie ^^ Chii- prezenty sie otwiera chyba w wigilie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:17 am
a ja mam juz wszyskie 9 , i juz mi sie niechce sie drzec na całe gardło przed malowanymi wrotami sklepów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:18 am
wired_Yuki a ja mam juz wszyskie 9 , i juz mi sie niechce sie drzec na całe gardło przed malowanymi wrotami sklepów xd u to musialas dlugo siedziec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:19 am
Kennnny_Rules sweet_chii heeeej, musialam pogadac z tata i mi zeszla z godzina... sweatdrop czy te prezenty mozna juz otwierac??? nie, dopiero w Boze narodzenie cool sygnaturka = cool gra, choc ja jestem zagorzala fanka Quake'a 3 domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:20 am
wired_Yuki a ja mam juz wszyskie 9 , i juz mi sie niechce sie drzec na całe gardło przed malowanymi wrotami sklepów xd farta masz sweatdrop mi brakuje jeszcze 7 prezentow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kennnny_Rules sweet_chii heeeej, musialam pogadac z tata i mi zeszla z godzina... sweatdrop czy te prezenty mozna juz otwierac??? nie, dopiero w Boze narodzenie Boze...sorry, w Wigilie redface sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone radioaktywny Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak.............mam prezent od Moiry.......... ale w banku nie jest Moira tylko Meredith sweatdrop dostałem prezent od Moiry ale można dostać prezent w banku stare biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wired_Yuki a ja mam juz wszyskie 9 , i juz mi sie niechce sie drzec na całe gardło przed malowanymi wrotami sklepów xd u to musialas dlugo siedziec sweatdrop dzisiaj i wczoraj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:22 am