|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:02 am
Vykk Falcone chce ktos sie wymienic bo mam 1 prezent od moiry i od edmunda podwojny chce sie ktos wymiec nie mam jeszcze od Iana od Agathy i od wszystkich z isle de gambino oprocz sashy
jak ktos ma te prezenty podwojne chetnie sie wymienie wink ja mam 5 kazdy pojedynczy...widzisz bo trzeba miec taktyke a nie klikac na oslep xd mam taktyke tylko pomylilem sie w obliczeniach sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:05 am
Falcone Vykk Falcone chce ktos sie wymienic bo mam 1 prezent od moiry i od edmunda podwojny chce sie ktos wymiec nie mam jeszcze od Iana od Agathy i od wszystkich z isle de gambino oprocz sashy
jak ktos ma te prezenty podwojne chetnie sie wymienie wink ja mam 5 kazdy pojedynczy...widzisz bo trzeba miec taktyke a nie klikac na oslep xd mam taktyke tylko pomylilem sie w obliczeniach sweatdrop mam pytanie nie adekwatne do tematu.........jak się wysyła żeczy do innych?????.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:05 am
Falcone Vykk Falcone chce ktos sie wymienic bo mam 1 prezent od moiry i od edmunda podwojny chce sie ktos wymiec nie mam jeszcze od Iana od Agathy i od wszystkich z isle de gambino oprocz sashy
jak ktos ma te prezenty podwojne chetnie sie wymienie wink ja mam 5 kazdy pojedynczy...widzisz bo trzeba miec taktyke a nie klikac na oslep xd mam taktyke tylko pomylilem sie w obliczeniach sweatdrop przydadza ci sie w takim razie lekcje z matmy...ja tam nie licze zbytnio bo zapominam ale wlasnie dlatego mam taktyke i dlatego mi sie nie powtarzaja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:07 am
jak ktos ma te prezenty podwojne chetnie sie wymienie wink ja mam 5 kazdy pojedynczy...widzisz bo trzeba miec taktyke a nie klikac na oslep xd mam taktyke tylko pomylilem sie w obliczeniach sweatdrop tak jak ja -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:07 am
radioaktywny mam pytanie nie adekwatne do tematu.........jak się wysyła żeczy do innych?????..... xd zobacz se w przewodniku tam jest wszytko ladnie opisane 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:09 am
ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny mam pytanie nie adekwatne do tematu.........jak się wysyła żeczy do innych?????..... heh... xp chyba kiedys umieszcze w sigu link do przewodnika Omi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:10 am
hm? O co chodizi z tymi niebieskimi paczkami , że się dajecie nabrać? sweatdrop
ja mam tylko dwa od meredith, dwa od sashy, jeden od Iana, jeden od moiry.. :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:11 am
Kennnny_Rules Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak tak ^^; bo skoro ma byc 9 prezentow to u 9 osob spiewamy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:12 am
Miss_Karina Kennnny_Rules Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak tak ^^; bo skoro ma byc 9 prezentow to u 9 osob spiewamy ^^ a moze wedkarz Logan da prezent wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:12 am
Kennnny_Rules Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak Kenny...jak sie nazywa gra w ktorej wystepuje facet z twojej sygnaturki? i czy ciekawa? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:13 am
radioaktywny Kennnny_Rules Miss_Karina niewazne xd widze ze ty i Radio jestescie z tej samej szkoly? 3nodding nommmmmmmmmmm domokun taaaaaaaaaaaaaaaaaaak..... nacisnij trade stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:13 am
Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak.............mam prezent od Moiry..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:14 am
Falcone Miss_Karina Kennnny_Rules Falcone ej a mozna prezent dostac od tej gosciowy w banku question tak tak ^^; bo skoro ma byc 9 prezentow to u 9 osob spiewamy ^^ a moze wedkarz Logan da prezent wink mi jeszcze nie dał -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|