|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:48 am
Kennnny_Rules Kennnny_Rules radioaktywny a mnie boli głowa............ blaugh spać........................... dzisiejshe wigilijki w shkole były beznadziejne............... dostałem prezent za pięć złoty za który sam zapłaciłem.. stare nie przesadzaj... poza tym prezenty nie sa najwazniejsze scream gonk !! zgadzam sie, liczy sie sam gest, a nie to co dostalismy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:48 am
niewazne xd widze ze ty i Radio jestescie z tej samej szkoly? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:49 am
Falcone pewnie cie pomylili z nasz kolezanka sweatdrop bo masz te sama kurtke czy tam plaszcz hmm. to ten płaszcz moga nosic równierz faceci?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:49 am
Miss_Karina niewazne xd widze ze ty i Radio jestescie z tej samej szkoly? 3nodding nommmmmmmmmmm domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:50 am
Falcone pewnie cie pomylili z nasz kolezanka sweatdrop bo masz te sama kurtke czy tam plaszcz niom whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kennnny_Rules Miss_Karina niewazne xd widze ze ty i Radio jestescie z tej samej szkoly? 3nodding nommmmmmmmmmm domokun taaaaaaaaaaaaaaaaaaak.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Melania Moon a ja sie objadalam szyszkami wink (takie orzeszki zatopione w toffi i oblane czekolada) ja bylam jakies poltorej godziny na wigilii potem sie zmylam, bo juz wykonczona bylam whee Moja była do dupy...jakieś przedstawienie dla dzieciaków ( nie żeby to był licek), żarcia pozostawało, a oczywiście facaci zmyli się wcześniej i dziewczyny musiały wszystko sprzątać... Ale od Sereg-Run dostałam obudowę na komórkę, taki zestaw pamiętnik-album i dwie płytki- jedna z mp3, druga z mononoke hime ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:51 am
jestem znowu...cos mnie ominelo?? korpcia...mam chyba jakiegos pecha jak juz widze jakas paczke i mam nadzieje to sie okzauje ze dalem sie zlapac na glupi zart sweatdrop a jak taK BARDZO CCHE COS DOSTAC...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:53 am
Vykk jestem znowu...cos mnie ominelo?? korpcia...mam chyba jakiegos pecha jak juz widze jakas paczke i mam nadzieje to sie okzauje ze dalem sie zlapac na glupi zart sweatdrop a jak taK BARDZO CCHE COS DOSTAC... ku**a ja tez sie wkurwilem jak sie dalem na to nabrac scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:55 am
Falcone Vykk jestem znowu...cos mnie ominelo?? korpcia...mam chyba jakiegos pecha jak juz widze jakas paczke i mam nadzieje to sie okzauje ze dalem sie zlapac na glupi zart sweatdrop a jak taK BARDZO CCHE COS DOSTAC... ku**a ja tez sie wkurwilem jak sie dalem na to nabrac scream ja tak samo! patrze! .. niebieska paczkaa nawet nie wiecie jak sie ucieszyłem.. szybko kliknołem i.... nic crying tak sie nie żartuje ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:57 am
chce ktos sie wymienic bo mam 1 prezent od moiry i od edmunda podwojny chce sie ktos wymiec nie mam jeszcze od Iana od Agathy i od wszystkich z isle de gambino oprocz sashy
jak ktos ma te prezenty podwojne chetnie sie wymienie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:59 am
bede pozniej, pomagam mamie w kuchni whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 10:02 am
Falcone chce ktos sie wymienic bo mam 1 prezent od moiry i od edmunda podwojny chce sie ktos wymiec nie mam jeszcze od Iana od Agathy i od wszystkich z isle de gambino oprocz sashy
jak ktos ma te prezenty podwojne chetnie sie wymienie wink ja mam 5 kazdy pojedynczy...widzisz bo trzeba miec taktyke a nie klikac na oslep xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|