|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:39 am
Miss_Karina kropka Lina-san kropka juz jestem sorry za przerwe biggrin biggrin biggrin musiala program instalować stare ten blue box mnei wkurza stressed hehhhehe fajny jest biggrin biggrin biggrin nie wkurzaj sie tak xd Lina spokojnie ^^' (moja kotka patrzy w ekran kompa xd ) nie wkurzam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:41 am
Kennnny_Rules radioaktywny a mnie boli głowa............ blaugh spać........................... dzisiejshe wigilijki w shkole były beznadziejne............... dostałem prezent za pięć złoty za który sam zapłaciłem.. stare nie przesadzaj... eee....kenny...eeee....Wired?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:41 am
Devilish Qaz Miss_Karina i juz mam prezent od moiry xd hejak wszytkim...moze wydam sie bardzo poczatku\jacy ale kto to moira(lub co-nie znam sie sweatdrop ) kim jesteś jestem radioaktywny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:42 am
Kennnny_Rules radioaktywny a mnie boli głowa............ blaugh spać........................... dzisiejshe wigilijki w shkole były beznadziejne............... dostałem prezent za pięć złoty za który sam zapłaciłem.. stare nie przesadzaj... hmmm.......a nie?????!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:43 am
Melania Moon no czesc a moja wigilia byla super dostalam chrapiacego misia i taki pamietnik obszyty futerkiem heart hmmm............. a ja na wigili sie obzarlem chipsow ciastek mandarynek............ mandarynki sluzyly rowniez do zycania whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:43 am
Kennnny_Rules radioaktywny a mnie boli głowa............ blaugh spać........................... dzisiejshe wigilijki w shkole były beznadziejne............... dostałem prezent za pięć złoty za który sam zapłaciłem.. stare nie przesadzaj... poza tym prezenty nie sa najwazniejsze scream gonk !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:44 am
Falcone Melania Moon no czesc a moja wigilia byla super dostalam chrapiacego misia i taki pamietnik obszyty futerkiem heart hmmm............. a ja na wigili sie obzarlem chipsow ciastek mandarynek............ mandarynki sluzyly rowniez do zycania whee a ja spałem -_- a na wigile nie szłem bo po co -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:45 am
Labudziak a ja spałem -_- a na wigile nie szłem bo po co -_- ja tez bym ku**a nie szedl tylko ktos sie nie zjawil stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:45 am
Miss_Karina Kennnny_Rules radioaktywny a mnie boli głowa............ blaugh spać........................... dzisiejshe wigilijki w shkole były beznadziejne............... dostałem prezent za pięć złoty za który sam zapłaciłem.. stare nie przesadzaj... eee....kenny...eeee....Wired? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:46 am
Falcone Melania Moon no czesc a moja wigilia byla super dostalam chrapiacego misia i taki pamietnik obszyty futerkiem heart hmmm............. a ja na wigili sie obzarlem chipsow ciastek mandarynek............ mandarynki sluzyly rowniez do zycania whee a ja sie objadalam szyszkami wink (takie orzeszki zatopione w toffi i oblane czekolada)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:46 am
Kennnny_Rules Kennnny_Rules radioaktywny a mnie boli głowa............ blaugh spać........................... dzisiejshe wigilijki w shkole były beznadziejne............... dostałem prezent za pięć złoty za który sam zapłaciłem.. stare nie przesadzaj... poza tym prezenty nie sa najwazniejsze scream gonk !! wiem ale ja mówi o prezentach........a prpo od kogo mash prezent????? ja od Leona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:47 am
Melania Moon a ja sie objadalam szyszkami wink (takie orzeszki zatopione w toffi i oblane czekolada) ja bylam jakies poltorej godziny na wigilii potem sie zmylam, bo juz wykonczona bylam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak a ja spałem -_- a na wigile nie szłem bo po co -_- ja tez bym ku**a nie szedl tylko ktos sie nie zjawil stressed biggrin smile stare redface przepraszam nooo.. komurka (tzn budzik) sie wyłączył... rono, gdy na zegarku była 10.03 . komurka (tzn budzik) wylądował na scianie..no.i jeszcze sie nie włączyła Xp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
od wszyskich z Isle de Gambino oraz Edmunda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:48 am
pewnie cie pomylili z nasz kolezanka sweatdrop bo masz te sama kurtke czy tam plaszcz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|