|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:29 am
chy ktoś z was dostał prezent od Meredith????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:30 am
juz jestem sorry za przerwe biggrin biggrin biggrin musiala program instalować stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i juz mam prezent od moiry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka juz jestem sorry za przerwe biggrin biggrin biggrin musiala program instalować stare ten blue box mnei wkurza stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:32 am
Lina-san kropka juz jestem sorry za przerwe biggrin biggrin biggrin musiala program instalować stare ten blue box mnei wkurza stressed hehhhehe fajny jest biggrin biggrin biggrin nie wkurzaj sie tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:36 am
kropka Lina-san kropka juz jestem sorry za przerwe biggrin biggrin biggrin musiala program instalować stare ten blue box mnei wkurza stressed hehhhehe fajny jest biggrin biggrin biggrin nie wkurzaj sie tak xd Lina spokojnie ^^' (moja kotka patrzy w ekran kompa xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:36 am
Miss_Karina i juz mam prezent od moiry xd hejak wszytkim...moze wydam sie bardzo poczatku\jacy ale kto to moira(lub co-nie znam sie sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:37 am
Miss_Karina kropka Lina-san kropka juz jestem sorry za przerwe biggrin biggrin biggrin musiala program instalować stare ten blue box mnei wkurza stressed hehhhehe fajny jest biggrin biggrin biggrin nie wkurzaj sie tak xd Lina spokojnie ^^' (moja kotka patrzy w ekran kompa xd ) pewnie widzi mojego kanarka i sie na niego czai biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:38 am
a mnie boli głowa............ blaugh spać........................... dzisiejshe wigilijki w shkole były beznadziejne............... dostałem prezent za pięć złoty za który sam zapłaciłem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:39 am
radioaktywny a mnie boli głowa............ blaugh spać........................... dzisiejshe wigilijki w shkole były beznadziejne............... dostałem prezent za pięć złoty za który sam zapłaciłem.. stare nie przesadzaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Devilish Qaz Miss_Karina i juz mam prezent od moiry xd hejak wszytkim...moze wydam sie bardzo poczatku\jacy ale kto to moira(lub co-nie znam sie sweatdrop ) Moira- sprzedawczyni z Durem na mapce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Devilish Qaz Miss_Karina i juz mam prezent od moiry xd hejak wszytkim...moze wydam sie bardzo poczatku\jacy ale kto to moira(lub co-nie znam sie sweatdrop ) Sprzedawczyni w sklepie w Durem ^^ Avsko, jestem Delein druidka *podaje mu łapę* Miło mi cię poznać ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no czesc a moja wigilia byla super dostalam chrapiacego misia i taki pamietnik obszyty futerkiem heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|