|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:20 am
Lethiel radioaktywny a ja prezent od.......Leona O.o ... tajniacki prezent od leona ninja dlachego tajniacki????? biggrin biggrin biggrin question question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:20 am
radioaktywny ja tesh.......moira...... wheee widze ze ci sie podoba Moira whee i nie tylko tobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:21 am
Miss_Karina radioaktywny ja tesh.......moira...... wheee widze ze ci sie podoba Moira whee i nie tylko tobie xd niom (dopiero na święta da się otworzyć prezenty????)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:22 am
radioaktywny Miss_Karina radioaktywny ja tesh.......moira...... wheee widze ze ci sie podoba Moira whee i nie tylko tobie xd niom (dopiero na święta da się otworzyć prezenty????) Tak^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina radioaktywny ja tesh.......moira...... wheee widze ze ci sie podoba Moira whee i nie tylko tobie xd Moira ma najzajefajniejsze ciuchy :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Lethiel radioaktywny a ja prezent od.......Leona O.o ... tajniacki prezent od leona ninja dlachego tajniacki????? biggrin biggrin biggrin question question question question a nie wiem... tak jakos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san ale ten swiat jest kurcze nie dosc ze mam włąsne problemy ze dopiero co udało mi sie uporzadkowac moj włąsnyc swiat odnalezc znow ten zasrany sens zycia to kurde ktos musi mi go zrujnowac ze ja niby mam wszystko czeog chce, odtena mi prad internet i jeszcze wode nei mamy jak zaplacic za mieszkanie ale co to kogo kurde obchodzi nie rozbia ci tlyko wyrzuty ze "oni" cie nie obchodza i amsz ich niby gdzies i całe zycie ci zasuwa przed oczami a kazdy cos do ciebie ma a ty chcesz tylko zasranego spokoju w koncu i nic ci sie nie układfa! scream I po co ja to wognapisałem? *spoglada na Line* moze usiadziesz i napijesz sie goracej czekolady? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miss_Karina radioaktywny ja tesh.......moira...... wheee widze ze ci sie podoba Moira whee i nie tylko tobie xd Moira ma najzajefajniejsze ciuchy :3 i nie tylko...... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:23 am
Delein Miss_Karina radioaktywny ja tesh.......moira...... wheee widze ze ci sie podoba Moira whee i nie tylko tobie xd Moira ma najzajefajniejsze ciuchy :3 mi tesh sie podobaja!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:24 am
Melania Moon Lina-san ale ten swiat jest kurcze nie dosc ze mam włąsne problemy ze dopiero co udało mi sie uporzadkowac moj włąsnyc swiat odnalezc znow ten zasrany sens zycia to kurde ktos musi mi go zrujnowac ze ja niby mam wszystko czeog chce, odtena mi prad internet i jeszcze wode nei mamy jak zaplacic za mieszkanie ale co to kogo kurde obchodzi nie rozbia ci tlyko wyrzuty ze "oni" cie nie obchodza i amsz ich niby gdzies i całe zycie ci zasuwa przed oczami a kazdy cos do ciebie ma a ty chcesz tylko zasranego spokoju w koncu i nic ci sie nie układfa! scream I po co ja to wognapisałem? *spoglada na Line* moze usiadziesz i napijesz sie goracej czekolady? smile ech chętnie chętnie^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:26 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina radioaktywny ja tesh.......moira...... wheee widze ze ci sie podoba Moira whee i nie tylko tobie xd Moira ma najzajefajniejsze ciuchy :3 mi tesh sie podobaja!!! ile chasu tsheba mnie wjęcej pochekać do kolędy po dostanym prezęcie......????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Delein Miss_Karina radioaktywny ja tesh.......moira...... wheee widze ze ci sie podoba Moira whee i nie tylko tobie xd Moira ma najzajefajniejsze ciuchy :3 i nie tylko...... biggrin *bęc* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Melania Moon Lina-san ale ten swiat jest kurcze nie dosc ze mam włąsne problemy ze dopiero co udało mi sie uporzadkowac moj włąsnyc swiat odnalezc znow ten zasrany sens zycia to kurde ktos musi mi go zrujnowac ze ja niby mam wszystko czeog chce, odtena mi prad internet i jeszcze wode nei mamy jak zaplacic za mieszkanie ale co to kogo kurde obchodzi nie rozbia ci tlyko wyrzuty ze "oni" cie nie obchodza i amsz ich niby gdzies i całe zycie ci zasuwa przed oczami a kazdy cos do ciebie ma a ty chcesz tylko zasranego spokoju w koncu i nic ci sie nie układfa! scream I po co ja to wognapisałem? *spoglada na Line* moze usiadziesz i napijesz sie goracej czekolady? smile ech chętnie chętnie^^" hmm no dobra, mam nadzieje ze sie nie rozpuszcze, chociaz sprzedawca mowil ze to jest nierozpuszczalne xd *podaje Linie goraca czekolade* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:27 am
radioaktywny Miss_Karina Delein Miss_Karina radioaktywny ja tesh.......moira...... wheee widze ze ci sie podoba Moira whee i nie tylko tobie xd Moira ma najzajefajniejsze ciuchy :3 mi tesh sie podobaja!!! ile chasu tsheba mnie wjęcej pochekać do kolędy po dostanym prezęcie......???? gonk .... heh...czasu normalnego 10-15 min... czy ja juz moowilam ze all info sa w PRZEWODNIKU OMI ??!!??!!??!! sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|