|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:02 am
sweet_chii Miss_Karina Melania Moon Delisa mam juz 4 prezenty whee i... musze juz leciec papatki ^^ papa *otwiera okno i staje przy nim* ooo jak dobrze, a juz myslaam ze sie rozpuszcze xd hehehe, xd (tak na marginesie, kotka mi zasypia w rekach, co utrudnia mi pisanie :3 ) a moj kot na szczescie gdzies polazl... zwykle mi lize twarz i sie wierci na kolanach... heh... i chodzi po klawiatrze... domokun a ja mam psa ktory lubi patrzec na tv i kompa i przewaznie jak siedze przy kompie to on wskakuje na kolana i nosem wodzi po klawiaturze eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:03 am
sweet_chii Miss_Karina sweet_chii a moj kot na szczescie gdzies polazl... zwykle mi lize twarz i sie wierci na kolanach... heh... i chodzi po klawiatrze... domokun moja juz zasnela, heh, chyba sie skonczyla pora na koledy sad tak??? jakim cudem??? bo tylko w okreslonych porach mozna spiewac ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:03 am
Melania Moon sweet_chii Miss_Karina Melania Moon Delisa mam juz 4 prezenty whee i... musze juz leciec papatki ^^ papa *otwiera okno i staje przy nim* ooo jak dobrze, a juz myslaam ze sie rozpuszcze xd hehehe, xd (tak na marginesie, kotka mi zasypia w rekach, co utrudnia mi pisanie :3 ) a moj kot na szczescie gdzies polazl... zwykle mi lize twarz i sie wierci na kolanach... heh... i chodzi po klawiatrze... domokun a ja mam psa ktory lubi patrzec na tv i kompa i przewaznie jak siedze przy kompie to on wskakuje na kolana i nosem wodzi po klawiaturze eek xd a ja kiedy myszke przysulam i widac to na monitorze to moj kot to lapie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:04 am
Melania Moon a ja mam psa ktory lubi patrzec na tv i kompa i przewaznie jak siedze przy kompie to on wskakuje na kolana i nosem wodzi po klawiaturze eek xd eek whee rzeczywiscie fajny pies xd xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon sweet_chii Miss_Karina Melania Moon Delisa mam juz 4 prezenty whee i... musze juz leciec papatki ^^ papa *otwiera okno i staje przy nim* ooo jak dobrze, a juz myslaam ze sie rozpuszcze xd hehehe, xd (tak na marginesie, kotka mi zasypia w rekach, co utrudnia mi pisanie :3 ) a moj kot na szczescie gdzies polazl... zwykle mi lize twarz i sie wierci na kolanach... heh... i chodzi po klawiatrze... domokun a ja mam psa ktory lubi patrzec na tv i kompa i przewaznie jak siedze przy kompie to on wskakuje na kolana i nosem wodzi po klawiaturze eek xd Urodzony artysta wink Mój królik też chętnie biega po klawiaturze jak mu pozwolę smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:05 am
mam jush 3 prezeciki.. jedna koleda do 4 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jeszcze spiewac mozna xd przed chwila zaspiewalam xd jeszcze 2 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon a ja mam psa ktory lubi patrzec na tv i kompa i przewaznie jak siedze przy kompie to on wskakuje na kolana i nosem wodzi po klawiaturze eek xd a ja mam kota, który mnie unika jak ognia, bo wie, co sie stanie, gdy go spotkam w mieszkaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:07 am
Lethiel mam jush 3 prezeciki.. jedna koleda do 4 3nodding whee dla mnie to bedzie 2 prezent ^^" mam nadzieje ze jutro uda mi sie jeszcze kolejne nazbierac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:07 am
Miss_Karina jeszcze spiewac mozna xd przed chwila zaspiewalam xd jeszcze 2 ^^ tsheba śpiewać tylko u jednego sklepikarza??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:08 am
Miss_Karina Lethiel mam jush 3 prezeciki.. jedna koleda do 4 3nodding whee dla mnie to bedzie 2 prezent ^^" mam nadzieje ze jutro uda mi sie jeszcze kolejne nazbierac ^^ bede cie dopingowac whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:09 am
radioaktywny Miss_Karina jeszcze spiewac mozna xd przed chwila zaspiewalam xd jeszcze 2 ^^ tsheba śpiewać tylko u jednego sklepikarza?????? nie.. za kazdym razem musisz u innego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Melania Moon a ja mam psa ktory lubi patrzec na tv i kompa i przewaznie jak siedze przy kompie to on wskakuje na kolana i nosem wodzi po klawiaturze eek xd a ja mam kota, który mnie unika jak ognia, bo wie, co sie stanie, gdy go spotkam w mieszkaniu taaaaaa stare biggrin no a ja swojej myszce-uciekinierce to chetnie bym cos zrobila, dzisiaj az 10 razy szukalam jej po calym mieszkaniu ehhh stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Melania Moon a ja mam psa ktory lubi patrzec na tv i kompa i przewaznie jak siedze przy kompie to on wskakuje na kolana i nosem wodzi po klawiaturze eek xd a ja mam kota, który mnie unika jak ognia, bo wie, co sie stanie, gdy go spotkam w mieszkaniu a ja sie dziwilam czemu kot juz tu nie przylazl i sie okazalo, ze byl na dworze wink , przed chwila go wpuscilam.. ale chyba z piec minut ryczalam przed domem: ,,Puuuuuszek! kici kici kici!'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|