|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:56 am
Melania Moon kropka czesc smile jak wam idzie kolędowanie? smile czesc, my sie jeszcze nie znamy, jestem Melania, a koledowanie jakos idzie biggrin no a ja jestem Kropka sweatdrop biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka czesc smile jak wam idzie kolędowanie? smile hey kropka O.o nie znamy sie XD, jestem Kari whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa mam juz 4 prezenty whee i... musze juz leciec papatki ^^ papa *otwiera okno i staje przy nim* ooo jak dobrze, a juz myslaam ze sie rozpuszcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:57 am
kropka czesc smile jak wam idzie kolędowanie? smile witaj ^^ Jeszcze 4 koledy do 4 prezenu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka czesc smile jak wam idzie kolędowanie? smile Avsko! *podaje łapkę* Jestem Delein, robię tu za druidkę i włąśnie dostałam prezent ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk Lethiel ninja .. *niespodziewany skok na Vykka* xd * ninja zerka ukradkiem przez ramie i w ostatnij chwili sie odsowa*kikiki whee a to ci dopiero numer xd O.o ... *ladooje na twardej podlodze* sad crying blad...*patrzy jak Lethi przelatuje obok niego...i w ostatniej chwili chwyta za lapke i utrzymuje na kilka sekund przed upadkiem razz blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
po prostu nikt tu mnie inie zna, bo se dzisiaj dotarłam biggrin w końcu poświęciłam 300g biggrin biggrin :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:58 am
*wstaje z podlogi i siada na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:59 am
Melania Moon Delisa mam juz 4 prezenty whee i... musze juz leciec papatki ^^ papa *otwiera okno i staje przy nim* ooo jak dobrze, a juz myslaam ze sie rozpuszcze xd hehehe, xd (tak na marginesie, kotka mi zasypia w rekach, co utrudnia mi pisanie :3 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa mam juz 4 prezenty whee i... musze juz leciec papatki ^^ papa deli witaj kropka milo cie pozanc...jestem dominik ale mow mi Vykk albo VyQ[czyt.wyk] xd PS.w konczu trzeba dbac o swoj image xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Melania Moon Delisa mam juz 4 prezenty whee i... musze juz leciec papatki ^^ papa *otwiera okno i staje przy nim* ooo jak dobrze, a juz myslaam ze sie rozpuszcze xd hehehe, xd (tak na marginesie, kotka mi zasypia w rekach, co utrudnia mi pisanie :3 ) a moj kot na szczescie gdzies polazl... zwykle mi lize twarz i sie wierci na kolanach... heh... i chodzi po klawiatrze... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:01 am
sweet_chii a moj kot na szczescie gdzies polazl... zwykle mi lize twarz i sie wierci na kolanach... heh... i chodzi po klawiatrze... domokun moja juz zasnela, heh, chyba sie skonczyla pora na koledy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:02 am
jeshche 2 kolędy..........jeshus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina sweet_chii a moj kot na szczescie gdzies polazl... zwykle mi lize twarz i sie wierci na kolanach... heh... i chodzi po klawiatrze... domokun moja juz zasnela, heh, chyba sie skonczyla pora na koledy sad tak??? jakim cudem???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina sweet_chii a moj kot na szczescie gdzies polazl... zwykle mi lize twarz i sie wierci na kolanach... heh... i chodzi po klawiatrze... domokun moja juz zasnela, heh, chyba sie skonczyla pora na koledy sad Już?! Oh nein =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|