|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:00 am
Vykk Labudziak a ja 4 blaugh blaugh blaugh i jeszcze 3 kolendy, i będe miał 5 biggrin a narzekales ze nie masz zadnych...hmm a ja mam 3 2 brazowe i 1niebieski ja nie zarzekałem biggrin ja mam 4 2 zielone 2 brąz'owe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:01 am
Sayokun wired_Yuki  moze wiecie co to za prezentt? i z kąd sie mogł wziąć? ktoś ci go przsłał to są prewzenty od innych gaiowiczow nie z eventa a ja jeszcze nigdy nie dostalem nic takiego tylko 1 trunka i 2pink linki w ciagu mniej wiecej pol roku...chyba tyle jestem nagaii ale nie bylbym tego taki pewnien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:01 am
A ja nadal na 2 jestem... I oba brązowe =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:02 am
oki ja sapdam ide na hiszpański papa wink *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:03 am
Vykk Sayokun wired_Yuki  moze wiecie co to za prezentt? i z kąd sie mogł wziąć? ktoś ci go przsłał to są prewzenty od innych gaiowiczow nie z eventa a ja jeszcze nigdy nie dostalem nic takiego tylko 1 trunka i 2pink linki w ciagu mniej wiecej pol roku...chyba tyle jestem nagaii ale nie bylbym tego taki pewnien ja dostałem 2 trunki w jednym tygodniu (fart co nie?) ale w nich nie było nc pozytecznego -_- i nic, co jest warte więcej niż 300g -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:04 am
M-Teen oki ja sapdam ide na hiszpański papa wink *wychodzi* Hiszpański?? Fajnie xD 3maj się smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:04 am
M-Teen oki ja sapdam ide na hiszpański papa wink *wychodzi* papapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:05 am
Labudziak Vykk Sayokun wired_Yuki  moze wiecie co to za prezentt? i z kąd sie mogł wziąć? ktoś ci go przsłał to są prewzenty od innych gaiowiczow nie z eventa a ja jeszcze nigdy nie dostalem nic takiego tylko 1 trunka i 2pink linki w ciagu mniej wiecej pol roku...chyba tyle jestem nagaii ale nie bylbym tego taki pewnien ja dostałem 2 trunki w jednym tygodniu (fart co nie?) ale w nich nie było nc pozytecznego -_- i nic, co jest warte więcej niż 300g -_- to jest po prostu zwykły giftwrap możesz zapakować jakiś itemik w sklepie i wtedy go komiś dać i tak one wyglądają
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:07 am
Vykk M-Teen oki ja sapdam ide na hiszpański papa wink *wychodzi* papapapa papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:08 am
Sayokun to jest po prostu zwykły giftwrap możesz zapakować jakiś itemik w sklepie i wtedy go komiś dać i tak one wyglądają wiem.. czasami sam sobie cos takiego wysyłam dla poprawieniu humoru crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:10 am
Labudziak Sayokun to jest po prostu zwykły giftwrap możesz zapakować jakiś itemik w sklepie i wtedy go komiś dać i tak one wyglądają wiem.. czasami sam sobie cos takiego wysyłam dla poprawieniu humoru crying xd czesc wszystkim biggrin a ja jeszcze nic takiego nie dostalam..... tzn nikt mi nic nie wyslal....no ale trudno razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:12 am
Prinee czesc wszystkim biggrin a ja jeszcze nic takiego nie dostalam..... tzn nikt mi nic nie wyslal....no ale trudno razz Witaj wink Mi też nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 8:13 am
Prinee Labudziak Sayokun to jest po prostu zwykły giftwrap możesz zapakować jakiś itemik w sklepie i wtedy go komiś dać i tak one wyglądają wiem.. czasami sam sobie cos takiego wysyłam dla poprawieniu humoru crying xd czesc wszystkim biggrin a ja jeszcze nic takiego nie dostalam..... tzn nikt mi nic nie wyslal....no ale trudno razz hejka 4laugh ja dostalam 2 takie prezenty whee i sama wyslalam 4 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Labudziak Sayokun to jest po prostu zwykły giftwrap możesz zapakować jakiś itemik w sklepie i wtedy go komiś dać i tak one wyglądają wiem.. czasami sam sobie cos takiego wysyłam dla poprawieniu humoru crying xd czesc wszystkim biggrin a ja jeszcze nic takiego nie dostalam..... tzn nikt mi nic nie wyslal....no ale trudno razz hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee czesc wszystkim biggrin a ja jeszcze nic takiego nie dostalam..... tzn nikt mi nic nie wyslal....no ale trudno razz wiem wiem ja też.. chodz.. pomarudzmy razem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|