|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:48 am
perfumy, skarpetki, szliki, portfele, naszyjniki juz byly! gonk crying wymyslilam ze dla mamy jakis sweterek, ale dla taty???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ide sie przekimać żebty voodka ze mnie zwszła... paaa........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 moze wiecie co to za prezentt? i z kąd sie mogł wziąć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak siema /ziieeew/ -_- jestem znowu witaj ponownie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:49 am
siema /ziieeew/ -_- jestem znowu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:49 am
Ozzwald Akiko Tamashii Ozzwald Akiko Tamashii co kupic rodzica na swieta???????? bombe... albo flaszke... decyzja należy do ciebi.. stare probowalem tylko pomuc... kazda pomoc dobra ale ja robie standard co rku ojcu cos w stylu skrpety lub cos do wedkowanmia a mamie ksiazke do gotowania razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:51 am
Ozzwald ide sie przekimać żebty voodka ze mnie zwszła... paaa........ papatki sad aki - nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:52 am
dark wampirek Labudziak siema /ziieeew/ -_- jestem znowu witaj ponownie wink i co porabiacie? widze, że tylko o pręzentach gadacie ..zieeew
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:52 am
Labudziak siema /ziieeew/ -_- jestem znowu witaj tylko mi nie narzekaj ze nit cie nie widzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:53 am
Vykk Labudziak siema /ziieeew/ -_- jestem znowu witaj tylko mi nie narzekaj ze nit cie nie widzi... spoko biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:56 am
a ja 4 blaugh blaugh blaugh i jeszcze 3 kolendy, i będe miał 5 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:57 am
Labudziak a ja 4 blaugh blaugh blaugh i jeszcze 3 kolendy, i będe miał 5 biggrin a narzekales ze nie masz zadnych...hmm a ja mam 3 2 brazowe i 1niebieski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:57 am
wired_Yuki  moze wiecie co to za prezentt? i z kąd sie mogł wziąć? ktoś ci go przsłał to są prewzenty od innych gaiowiczow nie z eventa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:59 am
Vykk Labudziak a ja 4 blaugh blaugh blaugh i jeszcze 3 kolendy, i będe miał 5 biggrin a narzekales ze nie masz zadnych...hmm a ja mam 3 2 brazowe i 1niebieski ja nie zarzekałem biggrin ja mam 4 2 zielone 2 brąz'owe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|