|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:37 am
Vykk Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Dzień dobry... mie zwarzać ma ortografie.. jestem napruty... po wigiilki klasowej... stare *Siada zła na podłodze* *przytula*co się stało kotku... Wczoraj sie ze mną nie przywitałeś stare tak..? nie pamietam.. ale przeprasza,.. hejak ozz czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:37 am
dark wampirek Delisa wired_Yuki ave , jak wam idzie kolędowanie? hejka 4laugh mam 2 prezenty a jeszcze 2 kolendy i bedzie 3 3nodding pomozecie miii? odpowiedzcie tylko na pyt. jakie zwierze lubisz najbardziej... prooosze..... whee Boże nie wiem... Kocham wszystkie xD Może wilk... Albo kr�lik... Albo tygryseq :3 Dobra, niech bedzie wilk ^^ dziekuje whee ja tam lubie krowy blaugh hejka tym co przyszli whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:38 am
Vykk wired_Yuki Sei chan wired_Yuki ave , jak wam idzie kolędowanie? 12 prezentów dwa komplety z durem i po jednym z gambino i barton xd wow , ja mam 5 prezentow , i 2 kolendy , i jeszcze dostałam jakąś dziwną paczke czerwono zieloną , wiecie c to? zielono czerwona??a gdzie dostalas?? niewiem własnie , pojawił sie z nikąt , i niemozna gopo teraz otworzyc , mozna go dopierop w wigilie , ale to niejest ten prezent za koledy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:40 am
no ta zielono czrewona paczka to ja jak dostałas toz anczy ze pewnie zrobiłąs giftwrapa a jak nie to doostałas jakis preznet od kogos.. ja juz tak wyslalam 3 nie potrzebne rzeczy.. jak do kogos trafia to gites razz i za to ze wysłałam te 3 rzeczy to dostaje 3 prezenty >_^ ale nie wiem od kogo dowiem sie w piatek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:41 am
co kupic rodzica na swieta????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:41 am
wired_Yuki niewiem własnie , pojawił sie z nikąt , i niemozna gopo teraz otworzyc , mozna go dopierop w wigilie , ale to niejest ten prezent za koledy Dodatkowy bonus :3 Widac byłaś grzeczną dziewczynką xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:42 am
Akiko Tamashii co kupic rodzica na swieta???????? bombe... albo flaszke... decyzja należy do ciebi..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:42 am
Ozzwald Akiko Tamashii co kupic rodzica na swieta???????? bombe... albo flaszke... decyzja należy do ciebi.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:43 am
Akiko Tamashii co kupic rodzica na swieta???????? Oj, to problem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ozzwald Akiko Tamashii co kupic rodzica na swieta???????? bombe... albo flaszke... decyzja należy do ciebi.. stare probowalem tylko pomuc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja musiałem wyjść cze ozz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:44 am
dark wampirek Akiko Tamashii co kupic rodzica na swieta???????? Oj, to problem sweatdrop ja kupilam kalendarz i perfumy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|