|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:00 am
*Wiesz się wampirkowi na szyii*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:01 am
Sei chan *Wiesz się wampirkowi na szyii*Nyu=^_^= Nyu, witaj kocico biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:02 am
dark wampirek M-Teen *wchodzi* witam... jak tam przedświąteczny czas na gai? xp Witam ^^ hejka dark hejka m-teen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:02 am
dark wampirek Sei chan *Wiesz się wampirkowi na szyii*Nyu=^_^= Nyu, witaj kocico biggrin Mruu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:04 am
Sei chan Sayokun tiak jasne takie same włosy imię... i czytałem rozmowę z poprzedniej strony blaugh tylko nie chciało mi się odzywać blaugh No tylko taki szczeg22; że ja mam tylko jedno konto włączone i konto kumpla(fastfooda) włączone sweatdrop ................................................. dobra ja już nie wiem -___-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:05 am
zakladam kolejne konto na gai ale jeszcze nie dostalam maila - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:05 am
Sayokun Sei chan Sayokun tiak jasne takie same włosy imię... i czytałem rozmowę z poprzedniej strony blaugh tylko nie chciało mi się odzywać blaugh No tylko taki szczeg22; że ja mam tylko jedno konto włączone i konto kumpla(fastfooda) włączone sweatdrop ................................................. bez komentarza blaugh cos mnie ominelo?? Sayokun widze ze chyba jestes adminem wiec pewnie najlepiej wiesz co tu jest nie tak...wyjasnisz mi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:06 am
Akiko Tamashii zakladam kolejne konto na gai ale jeszcze nie dostalam maila - - Niestety jeden account na jednego maila, musisz adres mail dac inny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:08 am
Devilish Qaz Sayokun Sei chan Sayokun tiak jasne takie same włosy imię... i czytałem rozmowę z poprzedniej strony blaugh tylko nie chciało mi się odzywać blaugh No tylko taki szczeg22; że ja mam tylko jedno konto włączone i konto kumpla(fastfooda) włączone sweatdrop ................................................. bez komentarza blaugh cos mnie ominelo?? Sayokun widze ze chyba jestes adminem wiec pewnie najlepiej wiesz co tu jest nie tak...wyjasnisz mi?? eek ja adminem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:08 am
Sei chan Akiko Tamashii zakladam kolejne konto na gai ale jeszcze nie dostalam maila - - Niestety jeden account na jednego maila, musisz adres mail dac inny sweatdrop no juz dwa dni temu dalem na innego i do tej pory mi nie preslali stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:09 am
Sei chan Akiko Tamashii zakladam kolejne konto na gai ale jeszcze nie dostalam maila - - Niestety jeden account na jednego maila, musisz adres mail dac inny sweatdrop no ba stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:10 am
hejka 4laugh wroocilam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oo jaki błyskawiczny awans xd tylko, że nikt o nim nie wie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
To trzeba wpisac adres jeszcze raz w profilu, ja jak wziełam konto na brata mail załozyłam to zaraz mi przesłali do potwierdzenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Akiko Tamashii zakladam kolejne konto na gai ale jeszcze nie dostalam maila - - Niestety jeden account na jednego maila, musisz adres mail dac inny sweatdrop a ja zalozymem 2 dni temu jestem tu nowy i niezbyt sie w tym wszytkim lape po 1 dlaczego niemoge wysylac wiadomosci prywatnych(czy to dlatego ze nie dostalem amila zwrotnego)?? po 2 jak wy to robicie ze macie rysunki i teksty pod wypowiedziami?? Sayokun no chyba przynajmniej tego forum bo zalozyles temat z rtego co widze a takie zdolnosci amaj chyab tylko admini??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|