|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:06 am
Sei chan za 10 minut mam 11 prezent wheee whee 11?? eek co tak duzo??no to widze ze bede musail sie wziac do roboty ja ma dopiero 1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:07 am
Sei chan Falcone aha............. jo mozesz mi dac jedno konto whee a ile wogule masz question Cztery: moje gł箥 do zbierania prezent獊i dwa kumpli aha........ja se jedno przed wczoraj zalozylem ale jeszcze mi maila nie przyslali zebym mogl je potwierdzic gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:08 am
Falcone Sei chan Falcone aha............. jo mozesz mi dac jedno konto whee a ile wogule masz question Cztery: moje gł箥 do zbierania prezent獊i dwa kumpli aha........ja se jedno przed wczoraj zalozylem ale jeszcze mi maila nie przyslali zebym mogl je potwierdzic gonk I nie potwierdzisz bo jedno konto na jedną skrzynke mailową, ja drugie musiałam na brata załozyć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
musze juz leciec papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Sei chan Falcone aha............. jo mozesz mi dac jedno konto whee a ile wogule masz question Cztery: moje gł箥 do zbierania prezent獊i dwa kumpli aha........ja se jedno przed wczoraj zalozylem ale jeszcze mi maila nie przyslali zebym mogl je potwierdzic gonk mi sie nawet niechce kont zakładac kolejnych -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:09 am
witam 3nodding a ja mam zaledwie dwa i zbieram na trzeci. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:10 am
Witam jestem tu nowa i chcialam sie przywitac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:11 am
Ech..a ja nie mam żadnego bo mam rozwalony komputer crying ...a teraz tylko na chwilę jestem...buuu, chcę prezeeent crying ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:12 am
xseikax Witam jestem tu nowa i chcialam sie przywitac xd witaj mam nadzieje ze sie bedziesz dobrze bawic na naszym forum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:12 am
xseikax Witam jestem tu nowa i chcialam sie przywitac xd kyoś nowy witaj *rzuca sie na szyje* blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:13 am
xseikax Witam jestem tu nowa i chcialam sie przywitac xd siemaaaa!! *przytula* Jestem Labudziak ^^ a za mna najwiękrza banda psycholi poza wariatkowem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:15 am
xseikax zepsulas mi zabawe wszycy by mysleli ze jestem nowy stare Oj przepraszam*Głąszcze po łebku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:15 am
xseikax Sei chan Vykk xseikax Witam jestem tu nowa i chcialam sie przywitac xd witaj mam nadzieje ze sie bedziesz dobrze bawic na naszym forum Falcon tylko nie r�b krzywdy mojemu drugiemu avkowi xd zepsulas mi zabawe wszycy by mysleli ze jestem nowy stare stressed scream jam siem nabrał stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|