|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:37 am
hejka 4laugh od ktorej godziny (u nas) mozna koledowac co? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:38 am
Delisa hejka 4laugh od ktorej godziny (u nas) mozna koledowac co? blaugh od 15 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:39 am
Labudziak Sei chan Ja ogladam candidate for goddes czekając na kolędowanie xd a własnie! czemu nie ma kolendowania?? już sie skączyło? czy sie zaczyna dopiero od jakies godziny? od 15 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:39 am
Falcone Delisa hejka 4laugh od ktorej godziny (u nas) mozna koledowac co? blaugh od 15 whee to za 20 min sie zacznie whee wczoraj zdobylam tylko 1 prezent ale dzis mam zamiar zdobyc ze 2-3 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:41 am
Delisa Falcone Delisa hejka 4laugh od ktorej godziny (u nas) mozna koledowac co? blaugh od 15 whee to za 20 min sie zacznie whee wczoraj zdobylam tylko 1 prezent ale dzis mam zamiar zdobyc ze 2-3 wink ja mam już 3 biggrin i bakuje mi z 4 kolendy by 4 dostac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:42 am
Delisa Falcone Delisa hejka 4laugh od ktorej godziny (u nas) mozna koledowac co? blaugh od 15 whee to za 20 min sie zacznie whee wczoraj zdobylam tylko 1 prezent ale dzis mam zamiar zdobyc ze 2-3 wink nom ja zdobylem 2 whee a mam zamiar zdobyc prezenty od wszytkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:43 am
Hej tam^^...matka w niedzielę przez przypadek kompa rozwaliła, dziś do kafejki wpadłem i się o jakimś kolędowaniu dowiaduję...w czym rzecz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:45 am
Yumehayla Hej tam^^...matka w niedzielę przez przypadek kompa rozwaliła, dziś do kafejki wpadłem i się o jakimś kolędowaniu dowiaduję...w czym rzecz? hejka 4laugh zobacz w przewodniku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:45 am
Yumehayla Hej tam^^...matka w niedzielę przez przypadek kompa rozwaliła, dziś do kafejki wpadłem i się o jakimś kolędowaniu dowiaduję...w czym rzecz? jak wchodzisz do sklepu w prawym gornym rogu jest taki guzik naciskasz go co 10 minut a jak nacisniejwz czyli zaspiewasz 5 razy dostajesz prezent biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:47 am
hejka wszystkim...dlaczego nie moge koledowac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:48 am
Dzis bylam w szkole na wigilie klasowa i dostalam super prezent! whee dostalam pluszaka, ktory wyglada jak krowa, pluszowy notes, okladka pluszowa biala z czarnymi ciapkami i czekolade milke blaugh a do tego na loteii fantowej wygralam pluszaka krowy milki whee whee whee JA KOCHAM KROWY!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:49 am
Vykk hejka wszystkim...dlaczego nie moge koledowac?? bo koledowanie jest od 12 00pm do polnocy czasu gaiowego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:50 am
Vykk hejka wszystkim...dlaczego nie moge koledowac?? hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:51 am
Vykk hejka wszystkim...dlaczego nie moge koledowac?? od 15 dopiero mozna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:51 am
Akiko Tamashii Vykk hejka wszystkim...dlaczego nie moge koledowac?? bo koledowanie jest od 12 00pm do polnocy czasu gaiowego czyli do naszej 15
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|