|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 19, 2010 3:49 am
nie liczy się ilość tylko jakość ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 19, 2010 9:26 am
 Rage of the winter mould the horizon Cover the mountains, forests and lakes...
lol nie ma to jak sie oburzać po zwróceniu uwagi. To takie niedojrzałe >.> No bo po co się zastanowić nad sensem wypowiedzi, wazne, ze ktoś daje propozycje, a tu sa wszechwiedzący ludzie, którym nie potrzeba propozycji. Przykro mi to mówić, ale nie ma takiej opcji, zebyś był/była alfą i omega i warto jednak czasem posłuchac co mają inni do powiedzenia. Bez oburzania się, bo to dla dzieci dobre. podobno są tu inteligentni ludzie, jakim więc cudem nei potrafia przyjąć krytyki? Śmieszy mnie to wywyzszanie się, bo ja to nie jestem na pozycji X3 O ja nie mogę. A w czym, według Ciebie, jestem gorsza, że nie wolno mi własnego zdanie wyrazić?
Twoja gildia, to rób sobie w niej co chcesz, jak uwazasz, że wiek w tym przeszkadza - oddaj w ręce kogoś innego. Co za problem? Od wspomnianego przeze mnie marca to całkiem sporo czasu minęło, widac, ze jesteś zapracowana. A zgrany zespół chętnie tu powraca, co widac po datach ostatnich postów i ich liczbie. Nie wiem natomiast czy bierność jest dowodem inteligencji, smiem w to watpić /i, proszę inteligentnych ludzi, to nie jest to samo, co wątpić w Wasza inteligencję, bo skłonna jestem twierdzić, ze tak by to było odebrane/.
Dodatkowo, niezmiernie byłoby mi miło, gdyby najpierw państwo do naszej gildii zajrzeli, a później oceniali, nie w odwrotnej kolejności. *dyg*
Rage of the winter - magic and wonder Enchanted fury, majestic force!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 19, 2010 2:58 pm
Skończmy ten temat, bo co post, to dyskusja robi się coraz bardziej jałowa. Tam jest twoja gildia, tu jest czyjaś, po co jeszcze o tym pisać. Ja akurat nie lubię czytać zbyt często długich postów (według mnie posty powinny być krótkie, z z jedną czy paroma czytelnymi myślami [czasem może zdarzyć się wyjatek), a twoje posty, wybacz szczerość są jak dla mnie zbyt długaśne (nie bierz tego do siebie, lubię cię xp ).
Ty masz dobre argumenty, a my też mamy dobre. Każdy ma inne racje i upodobania. Ta gildia ma już taki dekadencki styl bo jej użytkownicy i moderatorzy przyjęli ten stan z upodobaniem. xd
... I zostanie tak choćbym miał tu pisać sam ze sobą! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 19, 2010 11:32 pm
Nie widzę powodu, by się obrażać ichabot /tak, ja Ciebie też x3/ Takie już posty piszę, lubię wyrażać się jasno.
Jak już napisałam, rozumiem, ze to jest inna gildia i inny hmm.... ustrój? X3 Natomiast nie rozumiem oburzenia wywołanego moimi uwagami. To tutaj wolno tylko zachwalać, tak? >.> ________________ oki-doki to o czym dzisiaj porozmawiamy? Dawno Cię u nas nie było, wiem tylko, ze nie masz problemów z zaliczeniami ;3 Czy jednak się pojawiły jakieś /mam nadzieję, ze nie/? Wszyscy zaliczają semstr? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 21, 2010 4:42 am
ichabot ... I zostanie tak choćbym miał tu pisać sam ze sobą! scream xd tak źle to nie będzie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 26, 2010 1:14 pm
Lopatka ichabot ... I zostanie tak choćbym miał tu pisać sam ze sobą! scream xd tak źle to nie będzie ;p uff... już myślałem, że nikt tego nie napisze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 27, 2010 3:28 am
xtu własnie Milena powstrzymała się od złośliwej uwagix
No to się trzeba cieszyć, na to wychodzi ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 27, 2010 4:55 am
ichabot Lopatka ichabot ... I zostanie tak choćbym miał tu pisać sam ze sobą! scream xd tak źle to nie będzie ;p uff... już myślałem, że nikt tego nie napisze xd w kwestii spamowania zawsze możesz na mnie liczyć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 27, 2010 5:29 am
xd
A mylenko, apropos tej ostatniej uwagi, że niby tu można tylko zachwalać. Nie, można też krytykować, ale trzeba to robić tak, żeby nikt nie poczuł się urażony, jakoś tak wiesz, grzecznie, albo tak żeby można było zrozumieć, że to żartem było 3nodding pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 28, 2010 1:15 am
Roger. Trzeba emoty wrzucać X3 Ale wygląda na to,z ę Baranina wzięła na powaznie moje sugestie i będzi enabór na nowych moderatorów. whu-hu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 28, 2010 1:32 am
a tam moderatorów. na szczęście na gai nim nie jestem, bo bym chyba od kompa nie wstawała :> robię sobie tutaj wakacje od zabaw w admina 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 28, 2010 2:01 pm
Mylenka Roger. Trzeba emoty wrzucać X3
To jest tylko jedna z możliwości... Mylenka Ale wygląda na to,z ę Baranina wzięła na powaznie moje sugestie i będzie nabór na nowych moderatorów. whu-hu :3Ciesz się póki możesz, userzy nie poddadzą się bez walki! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 02, 2010 10:36 am
Mylenka  Rage of the winter mould the horizon Cover the mountains, forests and lakes...
lol nie ma to jak sie oburzać po zwróceniu uwagi. To takie niedojrzałe >.> No bo po co się zastanowić nad sensem wypowiedzi, wazne, ze ktoś daje propozycje, a tu sa wszechwiedzący ludzie, którym nie potrzeba propozycji. Przykro mi to mówić, ale nie ma takiej opcji, zebyś był/była alfą i omega i warto jednak czasem posłuchac co mają inni do powiedzenia. Bez oburzania się, bo to dla dzieci dobre. podobno są tu inteligentni ludzie, jakim więc cudem nei potrafia przyjąć krytyki? Śmieszy mnie to wywyzszanie się, bo ja to nie jestem na pozycji X3 O ja nie mogę. A w czym, według Ciebie, jestem gorsza, że nie wolno mi własnego zdanie wyrazić?
Twoja gildia, to rób sobie w niej co chcesz, jak uwazasz, że wiek w tym przeszkadza - oddaj w ręce kogoś innego. Co za problem? Od wspomnianego przeze mnie marca to całkiem sporo czasu minęło, widac, ze jesteś zapracowana. A zgrany zespół chętnie tu powraca, co widac po datach ostatnich postów i ich liczbie. Nie wiem natomiast czy bierność jest dowodem inteligencji, smiem w to watpić /i, proszę inteligentnych ludzi, to nie jest to samo, co wątpić w Wasza inteligencję, bo skłonna jestem twierdzić, ze tak by to było odebrane/.
Dodatkowo, niezmiernie byłoby mi miło, gdyby najpierw państwo do naszej gildii zajrzeli, a później oceniali, nie w odwrotnej kolejności. *dyg*
Rage of the winter - magic and wonder Enchanted fury, majestic force!  chba niebardzo sie zrozumialysmy - ja zrozumialam, ze wysmiewasz sie z mojej pracy, lub jej braku, jak stwierdzilas. nie chodzilo mi tez o wyzsza pozycje xd nie pozwalam sie wysmiewac ludziom rownym sobie. niemniej rozumiem, ze nie o to Ci chodzilo. i ponioslo mnie tez troche. sweatdrop przepraszam. mam nadzieje, ze nie bedziesz chowac do mnie urazy 3nodding *podaje lape na zgode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:50 am
hr hr, może to głupio, ale naprawdę się zdziwiłem, że ta gildia jeszcze żyje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:54 am
dziki_wieprz hr hr, może to głupio, ale naprawdę się zdziwiłem, że ta gildia jeszcze żyje smile Oooo nie! To zniewaga! Ta gildia przetrwa każdy dziejowy zakręt i wszelką historyczną burzę. Ona nie ma początku ani końca. Jest alfą i omegą. Nieskończonością, doskonałością, ideałem!!!!! (i zakrzywia czasoprzestrzeń) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |