Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
rozmowy w tloku Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 60 61 62 63 64 65 ... 107 108 109 110 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nowy
  poll
View Results

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 3:49 am

nie liczy się ilość tylko jakość ;p
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 9:26 am

User Image
Rage of the winter mould the horizon
Cover the mountains, forests and lakes...

lol nie ma to jak sie oburzać po zwróceniu uwagi. To takie niedojrzałe >.> No bo po co się zastanowić nad sensem wypowiedzi, wazne, ze ktoś daje propozycje, a tu sa wszechwiedzący ludzie, którym nie potrzeba propozycji. Przykro mi to mówić, ale nie ma takiej opcji, zebyś był/była alfą i omega i warto jednak czasem posłuchac co mają inni do powiedzenia. Bez oburzania się, bo to dla dzieci dobre. podobno są tu inteligentni ludzie, jakim więc cudem nei potrafia przyjąć krytyki? Śmieszy mnie to wywyzszanie się, bo ja to nie jestem na pozycji X3 O ja nie mogę. A w czym, według Ciebie, jestem gorsza, że nie wolno mi własnego zdanie wyrazić?

Twoja gildia, to rób sobie w niej co chcesz, jak uwazasz, że wiek w tym przeszkadza - oddaj w ręce kogoś innego. Co za problem? Od wspomnianego przeze mnie marca to całkiem sporo czasu minęło, widac, ze jesteś zapracowana. A zgrany zespół chętnie tu powraca, co widac po datach ostatnich postów i ich liczbie. Nie wiem natomiast czy bierność jest dowodem inteligencji, smiem w to watpić /i, proszę inteligentnych ludzi, to nie jest to samo, co wątpić w Wasza inteligencję, bo skłonna jestem twierdzić, ze tak by to było odebrane/.

Dodatkowo, niezmiernie byłoby mi miło, gdyby najpierw państwo do naszej gildii zajrzeli, a później oceniali, nie w odwrotnej kolejności. *dyg*

Rage of the winter - magic and wonder
Enchanted fury, majestic force!
User Image

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 2:58 pm

Skończmy ten temat, bo co post, to dyskusja robi się coraz bardziej jałowa. Tam jest twoja gildia, tu jest czyjaś, po co jeszcze o tym pisać. Ja akurat nie lubię czytać zbyt często długich postów (według mnie posty powinny być krótkie, z z jedną czy paroma czytelnymi myślami [czasem może zdarzyć się wyjatek), a twoje posty, wybacz szczerość są jak dla mnie zbyt długaśne (nie bierz tego do siebie, lubię cię xp ).

Ty masz dobre argumenty, a my też mamy dobre. Każdy ma inne racje i upodobania. Ta gildia ma już taki dekadencki styl bo jej użytkownicy i moderatorzy przyjęli ten stan z upodobaniem. xd

... I zostanie tak choćbym miał tu pisać sam ze sobą! scream xd
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 11:32 pm

Nie widzę powodu, by się obrażać ichabot /tak, ja Ciebie też x3/ Takie już posty piszę, lubię wyrażać się jasno.

Jak już napisałam, rozumiem, ze to jest inna gildia i inny hmm.... ustrój? X3 Natomiast nie rozumiem oburzenia wywołanego moimi uwagami. To tutaj wolno tylko zachwalać, tak? >.>

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Thu Jan 21, 2010 4:42 am

ichabot

tak źle to nie będzie ;p
PostPosted: Tue Jan 26, 2010 1:14 pm

Lopatka
ichabot

tak źle to nie będzie ;p

uff... już myślałem, że nikt tego nie napisze xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Wed Jan 27, 2010 3:28 am

xtu własnie Milena powstrzymała się od złośliwej uwagix

No to się trzeba cieszyć, na to wychodzi ;3
PostPosted: Wed Jan 27, 2010 4:55 am

ichabot
Lopatka
ichabot

tak źle to nie będzie ;p

uff... już myślałem, że nikt tego nie napisze xd

w kwestii spamowania zawsze możesz na mnie liczyć wink

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Jan 27, 2010 5:29 am

xd

A mylenko, apropos tej ostatniej uwagi, że niby tu można tylko zachwalać. Nie, można też krytykować, ale trzeba to robić tak, żeby nikt nie poczuł się urażony, jakoś tak wiesz, grzecznie, albo tak żeby można było zrozumieć, że to żartem było 3nodding pirate
PostPosted: Thu Jan 28, 2010 1:15 am

Roger. Trzeba emoty wrzucać X3
Ale wygląda na to,z ę Baranina wzięła na powaznie moje sugestie i będzi enabór na nowych moderatorów. whu-hu :3

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jan 28, 2010 1:32 am

a tam moderatorów. na szczęście na gai nim nie jestem, bo bym chyba od kompa nie wstawała :> robię sobie tutaj wakacje od zabaw w admina 3nodding
PostPosted: Thu Jan 28, 2010 2:01 pm

Mylenka
Roger. Trzeba emoty wrzucać X3

To jest tylko jedna z możliwości...

Mylenka

Ale wygląda na to,z ę Baranina wzięła na powaznie moje sugestie i będzie nabór na nowych moderatorów. whu-hu :3

Ciesz się póki możesz, userzy nie poddadzą się bez walki!
xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Tue Feb 02, 2010 10:36 am

Mylenka
User Image
Rage of the winter mould the horizon
Cover the mountains, forests and lakes...

lol nie ma to jak sie oburzać po zwróceniu uwagi. To takie niedojrzałe >.> No bo po co się zastanowić nad sensem wypowiedzi, wazne, ze ktoś daje propozycje, a tu sa wszechwiedzący ludzie, którym nie potrzeba propozycji. Przykro mi to mówić, ale nie ma takiej opcji, zebyś był/była alfą i omega i warto jednak czasem posłuchac co mają inni do powiedzenia. Bez oburzania się, bo to dla dzieci dobre. podobno są tu inteligentni ludzie, jakim więc cudem nei potrafia przyjąć krytyki? Śmieszy mnie to wywyzszanie się, bo ja to nie jestem na pozycji X3 O ja nie mogę. A w czym, według Ciebie, jestem gorsza, że nie wolno mi własnego zdanie wyrazić?

Twoja gildia, to rób sobie w niej co chcesz, jak uwazasz, że wiek w tym przeszkadza - oddaj w ręce kogoś innego. Co za problem? Od wspomnianego przeze mnie marca to całkiem sporo czasu minęło, widac, ze jesteś zapracowana. A zgrany zespół chętnie tu powraca, co widac po datach ostatnich postów i ich liczbie. Nie wiem natomiast czy bierność jest dowodem inteligencji, smiem w to watpić /i, proszę inteligentnych ludzi, to nie jest to samo, co wątpić w Wasza inteligencję, bo skłonna jestem twierdzić, ze tak by to było odebrane/.

Dodatkowo, niezmiernie byłoby mi miło, gdyby najpierw państwo do naszej gildii zajrzeli, a później oceniali, nie w odwrotnej kolejności. *dyg*

Rage of the winter - magic and wonder
Enchanted fury, majestic force!
User Image

chba niebardzo sie zrozumialysmy - ja zrozumialam, ze wysmiewasz sie z mojej pracy, lub jej braku, jak stwierdzilas. nie chodzilo mi tez o wyzsza pozycje xd nie pozwalam sie wysmiewac ludziom rownym sobie. niemniej rozumiem, ze nie o to Ci chodzilo. i ponioslo mnie tez troche. sweatdrop
przepraszam. mam nadzieje, ze nie bedziesz chowac do mnie urazy 3nodding
*podaje lape na zgode*
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 6:50 am

hr hr, może to głupio, ale naprawdę się zdziwiłem, że ta gildia jeszcze żyje smile

dziki_wieprz

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 6:54 am

dziki_wieprz
hr hr, może to głupio, ale naprawdę się zdziwiłem, że ta gildia jeszcze żyje smile

Oooo nie! To zniewaga! Ta gildia przetrwa każdy dziejowy zakręt i wszelką historyczną burzę. Ona nie ma początku ani końca. Jest alfą i omegą. Nieskończonością, doskonałością, ideałem!!!!!

(i zakrzywia czasoprzestrzeń) xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 60 61 62 63 64 65 ... 107 108 109 110 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games