|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:36 am
Christoff_Gangrell opcy Julka wiecej fotek !!!!!!!!!!!!!!!! nagich!!!!!!!!!!!!! 3nodding JAk ci mało to daj swoje xd to bylo skierowane do damskiej strony gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:06 am
Ann_Miho Bizzy_G a ja sobie pozwole zamieścić tu swą fote, bo chyba mnie jeszcze nikt nie widzial xp  Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee ja sie slinie tylko przez sen jak mysle o pasztecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:25 am
BeeWolf Ann_Miho Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee ja sie slinie tylko przez sen jak mysle o pasztecie. o pasztecie zajeczym tzn. ze jak zajeczy to nie Zajeczy a jak nie zajeczy to Zajeczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:34 am
Vykk BeeWolf Ann_Miho Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee ja sie slinie tylko przez sen jak mysle o pasztecie. o pasztecie zajeczym tzn. ze jak zajeczy to nie Zajeczy a jak nie zajeczy to Zajeczy xp nie wiem co dobie rozmawiasz ale nie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:39 am
BeeWolf Vykk BeeWolf Ann_Miho Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee ja sie slinie tylko przez sen jak mysle o pasztecie. o pasztecie zajeczym tzn. ze jak zajeczy to nie Zajeczy a jak nie zajeczy to Zajeczy xp nie wiem co dobie rozmawiasz ale nie ... Mnie sie zdawalo panie Bee, ze to byl chyba dobry zart, bazujacy na grze slow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:51 am
]Goth bless[ BeeWolf Vykk BeeWolf Ann_Miho Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee ja sie slinie tylko przez sen jak mysle o pasztecie. o pasztecie zajeczym tzn. ze jak zajeczy to nie Zajeczy a jak nie zajeczy to Zajeczy xp nie wiem co dobie rozmawiasz ale nie ... Mnie sie zdawalo panie Bee, ze to byl chyba dobry zart, bazujacy na grze slow stare true true xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:16 am
opcy Christoff_Gangrell opcy Julka wiecej fotek !!!!!!!!!!!!!!!! nagich!!!!!!!!!!!!! 3nodding JAk ci mało to daj swoje xd to bylo skierowane do damskiej strony gildii Moje tesh... xd sorks za nieporozumienie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 4:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:20 am
Addik BeeWolf Ann_Miho Bizzy_G a ja sobie pozwole zamieŦ#8250;ciĦ#8225; tu swĦ#8230; fote, bo chyba mnie jeszcze nikt nie widzial xp Quote: Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee ja sie slinie tylko przez sen jak mysle o pasztecie. Nie ... no ... wypas fotka ... tylko jakas taka bez kolorkoofff ... blaugh nastepnym razem beda kolorki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:07 am
eeee.... a gdzie zdjecie z voodą??? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 9:31 am
Rati blagam nie teraz xp mam rozstroj psychiczno-nerwowy... i zadko na kompa wlaze.. i mi sie nie kce fot obrobic... coz tam podziwiac?? 2 uchlane dziewczyny???? gonk (ja nie powiem nigdy wiecej bo nie bede klamac wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:21 pm
mam moje nowe fotki w cyffroowce, ale zgoobił mi sie kabelek sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:01 pm
Kitty ShadowCat mam moje nowe fotki w cyffroowce, ale zgoobił mi sie kabelek sad nio ale wshooce 2 starshe foteczki: arrow 1 arrow 2 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:01 am
]Goth bless[ BeeWolf Vykk BeeWolf Ann_Miho Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee ja sie slinie tylko przez sen jak mysle o pasztecie. o pasztecie zajeczym tzn. ze jak zajeczy to nie Zajeczy a jak nie zajeczy to Zajeczy xp nie wiem co dobie rozmawiasz ale nie ... Mnie sie zdawalo panie Bee, ze to byl chyba dobry zart, bazujacy na grze slow stare tak znam ten zart ale mnie nie smieszy jakoś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:05 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat mam moje nowe fotki w cyffroowce, ale zgoobił mi sie kabelek sad nio ale wshooce 2 starshe foteczki: arrow 1 arrow 2 xp uwarzaj bo Ozzwald czycha,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|