|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:40 pm
ta panna mnie przeraża... serio serio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:44 pm
Omega Sun Ta rozmowa jest po prostu... brak mi slow wink Istne s-f... hehe Napewno Cie nie zabije heart Uf .. jesteś kochana :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:47 pm
też mam dobry text
text marasa
prawdziwa rozmowa zprzed miesiąca (rynn i dabster mogą potwierdzić)
MAC - muj kuzyn maciej (brat dabstera)
KAR - kumpel karol
MAR - maras - osobista ofiara rynn zaliczone 8 zdeptań z glana
Maciej i karol piją "wódkę Krakowską"
MAC: bleach niedobra ta wódka
KAR: wiem ja krakowską odstatnio piłem w pociągu z...
na to do rozmowy wtrącił się maras
MAR: moji kumple to palą fajki jednym pociągiem 'demonstruje jak się pali xp ' pierwszy wagon, drugi wagon, trzeci wagon...
na to wszyscy zgromadzeni któży popijali inne trunki i wysłuchiwali rozmowy zaliczają glebe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:56 pm
Sayokun też mam dobry text text marasa prawdziwa rozmowa zprzed miesiąca (rynn i dabster mogą potwierdzić) MAC - muj kuzyn maciej (brat dabstera) KAR - kumpel karol MAR - maras - osobista ofiara rynn zaliczone 8 zdeptań z glana Maciej i karol piją "wódkę Krakowską" MAC: bleach niedobra ta wódka KAR: wiem ja krakowską odstatnio piłem w pociągu z... na to do rozmowy wtrącił się maras MAR: moji kumple to palą fajki jednym pociągiem 'demonstruje jak się pali xp ' pierwszy wagon, drugi wagon, trzeci wagon... na to wszyscy zgromadzeni któży popijali inne trunki i wysłuchiwali rozmowy zaliczają glebe xp jakoś tego nie zrozumiałem... jesteś głupi i nic nie wiem jestem debil bity w ciemię milio dziewczyn za mną szlocha jestem gwiazdą, gwiazdą rock'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:58 pm
BeeWolf Omega Sun Ta rozmowa jest po prostu... brak mi slow wink Istne s-f... hehe Napewno Cie nie zabije heart Uf .. jesteś kochana :* heart :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:01 pm
kolejka dla wszystki na koniec wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:02 pm
Kukus jakoś tego nie zrozumiałem... jesteś głupi i nic nie wiem jestem debil bity w ciemię milio dziewczyn za mną szlocha jestem gwiazdą, gwiazdą rock'a jak można to zrozumieć??? to był typowy przykład głupoty ludzkiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:03 pm
Omega Sun BeeWolf Omega Sun Ta rozmowa jest po prostu... brak mi slow wink Istne s-f... hehe Napewno Cie nie zabije heart Uf .. jesteś kochana :* heart :* heart mm ja lubie takie czułosci :*:* .. No dobra ze ja wakacje koncze za miesiac ..to ja stawiam i was obsluguje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:04 pm
*wypija kieliszek otrzymany przez Say'a* Za wspomnienia z wakacji, drodzy panowie i piekne panie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:04 pm
ZACZYNAMY OSTATNIĄ IMPREZĘ TYCH WAKACJI
więc niech się leją trunki strumieniem szerokim, gardła dobywają śpiewy i śmiechy, a nogi do upadłego pląsają...
JAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAA
*podnosi kielonek* pierwszy toast... za naszą Ryynn... coby szybko ozdrowiała i do nas powróciła... *siorb*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:05 pm
Kukus ZACZYNAMY OSTATNIĄ IMPREZĘ TYCH WAKACJIwięc niech się leją trunki strumieniem szerokim, gardła dobywają śpiewy i śmiechy, a nogi do upadłego pląsają... JAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAA *podnosi kielonek* pierwszy toast... za naszą Ryynn... coby szybko ozdrowiała i do nas powróciła... *siorb* Tak! Za Rynn! *wypija jednym haustem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
'wychodzi przed meline' wywiesza napis  zaczynamy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Kukus jakoś tego nie zrozumiałem... jesteś głupi i nic nie wiem jestem debil bity w ciemię milio dziewczyn za mną szlocha jestem gwiazdą, gwiazdą rock'a jak można to zrozumieć??? to był typowy przykład głupoty ludzkiej to nie było śmieszne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|