Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 60 61 62 63 64 65 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray
Crew

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:27 pm

twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
to ja moze juz poojde spac ^_^...jakto zmotywowac...a jak ladnie poprosze ? xd xd 3nodding twisted

jak bys ladnie poprosila to pewnie bym wspolpracowal...jednak juz nie pamietam o co chodzilo...skleroza sweatdrop
sweatdrop sweatdrop sweatdrop ty cos kombinowales ale nie chciales powiedziec co chyba o to chodzilo sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted

mozliwe...jednak to malo istotne o co mi chodzilo xd
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:29 pm

twisted_only_one
opcy
User Image
eek eek eek twisted

buc sie odezwal xd

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:31 pm

Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
to ja moze juz poojde spac ^_^...jakto zmotywowac...a jak ladnie poprosze ? xd xd 3nodding twisted

jak bys ladnie poprosila to pewnie bym wspolpracowal...jednak juz nie pamietam o co chodzilo...skleroza sweatdrop
sweatdrop sweatdrop sweatdrop ty cos kombinowales ale nie chciales powiedziec co chyba o to chodzilo sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted

mozliwe...jednak to malo istotne o co mi chodzilo xd
jakto malo istotne stare stare stare nic co mnie dotyczy nie jest malo istotne stare stare stare twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:38 pm

twisted_only_one
jakto malo istotne stare stare stare nic co mnie dotyczy nie jest malo istotne stare stare stare twisted

sweatdrop sweatdrop nie mam nic na swoja obrone

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:40 pm

Kiray
twisted_only_one

stare stare stare stare stare stare zraniles mnie stare stare stare stare crying crying crying crying crying crying gonk twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:45 pm

twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one

stare stare stare stare stare stare zraniles mnie stare stare stare stare crying crying crying crying crying crying gonk twisted

jest mi smutno z tego powodu crying crying
to ja moze sobie pojde? crying crying

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:54 pm

Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one

zostan przeciez moosze sie zemscic... ta zniewaga krwi wymaga ^_^ xd xd lol lol lol twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 4:03 pm

twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one

zostan przeciez moosze sie zemscic... ta zniewaga krwi wymaga ^_^ xd xd lol lol lol twisted

no to zostane xd
widze ze niebezpieczna z Ciebie dziewczyna twisted

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 4:05 pm

nawet nie wiesz jak xd xd xd twisted kurna jeszcze wyrobie sobie jakas opinie ze jestem potworem... kogo ty ze mnie robisz znecajaca sie nad innymi masochistke scream scream xd twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 4:10 pm

twisted_only_one
nawet nie wiesz jak xd xd xd twisted kurna jeszcze wyrobie sobie jakas opinie ze jestem potworem... kogo ty ze mnie robisz znecajaca sie nad innymi masochistke scream scream xd twisted

jaa...nigdy w rzyciu
a tak poprawdzie brakowalo nam masochistki w szeregach Ruskich Partyzantow...wiec moze dostaniesz ten etat xd xd

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 4:12 pm

Kiray
twisted_only_one

jaa...nigdy w rzyciu
a tak poprawdzie brakowalo nam masochistki w szeregach Ruskich Partyzantow...wiec moze dostaniesz ten etat xd xd
to ja juz moze poprosze o "losowego" bana xd xd xd xd twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 4:16 pm

twisted_only_one

na "losowego" bana zawsze mamy czas wink
ale jak nie chcesz byc masochistka to wymyslimy cos innego xd

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 4:18 pm

Kiray
twisted_only_one

na "losowego" bana zawsze mamy czas wink
ale jak nie chcesz byc masochistka to wymyslimy cos innego xd
dzieki wiedzialam ze moge na tobie polegac ^_^ ale ja tu i tak wpadam od czasu do czasu wiec porzytq ze mnie duzego nie bedziecie miec^_^ twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 4:22 pm

twisted_only_one
dzieki wiedzialam ze moge na tobie polegac ^_^ ale ja tu i tak wpadam od czasu do czasu wiec porzytq ze mnie duzego nie bedziecie miec^_^ twisted

nie ma sprawy mrgreen
ostatnio to malo kto tu zaglada sad narazie RP jest zbyt malo popularne, mam nadzieje ze to nie dlugo sie zmieni xd twisted
a jak to sie stanie to bedziemy gotowi i...opanujemy swiat
xd twisted

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 4:23 pm

Kiray
twisted_only_one

nie ma sprawy mrgreen
ostatnio to malo kto tu zaglada sad narazie RP jest zbyt malo popularne, mam nadzieje ze to nie dlugo sie zmieni xd twisted
a jak to sie stanie to bedziemy gotowi i...opanujemy swiat
xd twisted
zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 60 61 62 63 64 65 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games