|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:27 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one to ja moze juz poojde spac ^_^...jakto zmotywowac...a jak ladnie poprosze ? xd xd 3nodding twisted jak bys ladnie poprosila to pewnie bym wspolpracowal...jednak juz nie pamietam o co chodzilo...skleroza sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop ty cos kombinowales ale nie chciales powiedziec co chyba o to chodzilo sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted mozliwe...jednak to malo istotne o co mi chodzilo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:31 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one to ja moze juz poojde spac ^_^...jakto zmotywowac...a jak ladnie poprosze ? xd xd 3nodding twisted jak bys ladnie poprosila to pewnie bym wspolpracowal...jednak juz nie pamietam o co chodzilo...skleroza sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop ty cos kombinowales ale nie chciales powiedziec co chyba o to chodzilo sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted mozliwe...jednak to malo istotne o co mi chodzilo xd jakto malo istotne stare stare stare nic co mnie dotyczy nie jest malo istotne stare stare stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:38 pm
twisted_only_one jakto malo istotne stare stare stare nic co mnie dotyczy nie jest malo istotne stare stare stare twisted sweatdrop sweatdrop nie mam nic na swoja obrone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:40 pm
Kiray twisted_only_one jakto malo istotne stare stare stare nic co mnie dotyczy nie jest malo istotne stare stare stare twisted sweatdrop sweatdrop nie mam nic na swoja obrone stare stare stare stare stare stare zraniles mnie stare stare stare stare crying crying crying crying crying crying gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:45 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one jakto malo istotne stare stare stare nic co mnie dotyczy nie jest malo istotne stare stare stare twisted sweatdrop sweatdrop nie mam nic na swoja obrone stare stare stare stare stare stare zraniles mnie stare stare stare stare crying crying crying crying crying crying gonk twisted jest mi smutno z tego powodu crying crying to ja moze sobie pojde? crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:54 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one jakto malo istotne stare stare stare nic co mnie dotyczy nie jest malo istotne stare stare stare twisted sweatdrop sweatdrop nie mam nic na swoja obrone stare stare stare stare stare stare zraniles mnie stare stare stare stare crying crying crying crying crying crying gonk twisted jest mi smutno z tego powodu crying crying to ja moze sobie pojde? crying crying zostan przeciez moosze sie zemscic... ta zniewaga krwi wymaga ^_^ xd xd lol lol lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:03 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one jakto malo istotne stare stare stare nic co mnie dotyczy nie jest malo istotne stare stare stare twisted sweatdrop sweatdrop nie mam nic na swoja obrone stare stare stare stare stare stare zraniles mnie stare stare stare stare crying crying crying crying crying crying gonk twisted jest mi smutno z tego powodu crying crying to ja moze sobie pojde? crying crying zostan przeciez moosze sie zemscic... ta zniewaga krwi wymaga ^_^ xd xd lol lol lol twisted no to zostane xd widze ze niebezpieczna z Ciebie dziewczyna twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:05 pm
nawet nie wiesz jak xd xd xd twisted kurna jeszcze wyrobie sobie jakas opinie ze jestem potworem... kogo ty ze mnie robisz znecajaca sie nad innymi masochistke scream scream xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:10 pm
twisted_only_one nawet nie wiesz jak xd xd xd twisted kurna jeszcze wyrobie sobie jakas opinie ze jestem potworem... kogo ty ze mnie robisz znecajaca sie nad innymi masochistke scream scream xd twisted jaa...nigdy w rzyciu a tak poprawdzie brakowalo nam masochistki w szeregach Ruskich Partyzantow...wiec moze dostaniesz ten etat xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:12 pm
Kiray twisted_only_one nawet nie wiesz jak xd xd xd twisted kurna jeszcze wyrobie sobie jakas opinie ze jestem potworem... kogo ty ze mnie robisz znecajaca sie nad innymi masochistke scream scream xd twisted jaa...nigdy w rzyciu a tak poprawdzie brakowalo nam masochistki w szeregach Ruskich Partyzantow...wiec moze dostaniesz ten etat xd xd to ja juz moze poprosze o "losowego" bana xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:16 pm
twisted_only_one to ja juz moze poprosze o "losowego" bana xd xd xd xd twisted na "losowego" bana zawsze mamy czas wink ale jak nie chcesz byc masochistka to wymyslimy cos innego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:18 pm
Kiray twisted_only_one to ja juz moze poprosze o "losowego" bana xd xd xd xd twisted na "losowego" bana zawsze mamy czas wink ale jak nie chcesz byc masochistka to wymyslimy cos innego xd dzieki wiedzialam ze moge na tobie polegac ^_^ ale ja tu i tak wpadam od czasu do czasu wiec porzytq ze mnie duzego nie bedziecie miec^_^ twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:22 pm
twisted_only_one dzieki wiedzialam ze moge na tobie polegac ^_^ ale ja tu i tak wpadam od czasu do czasu wiec porzytq ze mnie duzego nie bedziecie miec^_^ twisted nie ma sprawy mrgreen ostatnio to malo kto tu zaglada sad narazie RP jest zbyt malo popularne, mam nadzieje ze to nie dlugo sie zmieni xd twisted a jak to sie stanie to bedziemy gotowi i...opanujemy swiat xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:23 pm
Kiray twisted_only_one dzieki wiedzialam ze moge na tobie polegac ^_^ ale ja tu i tak wpadam od czasu do czasu wiec porzytq ze mnie duzego nie bedziecie miec^_^ twisted nie ma sprawy mrgreen ostatnio to malo kto tu zaglada sad narazie RP jest zbyt malo popularne, mam nadzieje ze to nie dlugo sie zmieni xd twisted a jak to sie stanie to bedziemy gotowi i...opanujemy swiat xd twisted zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|