|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 8:33 am
Owiec Kasmizar Jukatan P a t e l n i a Zdjęcia ze spotkania... Moich nie mam w komórce mrgreen , ale Witek da stare . http://img262.imageshack.us/img262/7065/p1037490049xl7.jpg http://img142.imageshack.us/img142/6840/p1037490050iz5.jpg http://img167.imageshack.us/img167/66/p1037490071ur8.jpg http://img167.imageshack.us/img167/2120/p1037490075gu6.jpg boze, jaki cziken jest przeslodki, chcialabym miec takiego brata crying moglabym go tulic i miziac, a jak sie wsciekne, walnac drzwiami... crying Owiec porownaj sobie czikena z Fonkinem. Zobaczymy, moze Yuka go wezmie pod skrzydla. bogus jest wiekszy. Więcej do tulenia miziania? Chociaż on kontra drzwi spowodowałoby zniszczenia w mieniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 11:40 am
Kasmizar Owiec porownaj sobie czikena z Fonkinem. Zobaczymy, moze Yuka go wezmie pod skrzydla. Sławosz, ty się odjeb od tego, co ja wezmę pod skrzydła, a po drugie, to nie strasz mnie swoimi znajomymi. juz myslalam, ze sie chociaz bedziemy tolerowac, a ty zawsze musisz wyskoczyc z jakims debilstwem jak kaczynski ze "sp...j dziadu".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 1:42 pm
Jukatan Kasmizar Owiec porownaj sobie czikena z Fonkinem. Zobaczymy, moze Yuka go wezmie pod skrzydla. Sławosz, ty się odjeb od tego, co ja wezmę pod skrzydła, a po drugie, to nie strasz mnie swoimi znajomymi. juz myslalam, ze sie chociaz bedziemy tolerowac, a ty zawsze musisz wyskoczyc z jakims debilstwem jak kaczynski ze "sp...j dziadu". przewrazliwiona jesteś dziwuszko. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 3:00 am
Owiec Jukatan Kasmizar Owiec porownaj sobie czikena z Fonkinem. Zobaczymy, moze Yuka go wezmie pod skrzydla. Sławosz, ty się odjeb od tego, co ja wezmę pod skrzydła, a po drugie, to nie strasz mnie swoimi znajomymi. juz myslalam, ze sie chociaz bedziemy tolerowac, a ty zawsze musisz wyskoczyc z jakims debilstwem jak kaczynski ze "sp...j dziadu". przewrazliwiona jesteś dziwuszko. wink sad ale w tym nie ma krztyny złośliwości.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 8:28 am
a ja się obciąłem. i za emoska mnie mają w szkole.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 8:56 am
weeeź zapodaj zdjęcie. ja ci napiszę czy rzeczywiście, emo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 9:20 am
ILikeGreenChickenLegs a ja się obciąłem. i za emoska mnie mają w szkole.
Poka.. ciocia owca określi czy jest pedziofilem. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 1:27 pm
Baranina ILikeGreenChickenLegs a ja się obciąłem. i za emoska mnie mają w szkole.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 2:34 pm
Potrzebujesz dobrze dobranej koszuli i spodni do tego. Fryzura Ci pasuje, jednak trzeba odrobinę ją zmienić, żeby było widać oczy. Nie mogą zasłaniać oka. Kształt twarzy dobry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 8:52 pm
ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs a ja się obciąłem. i za emoska mnie mają w szkole.
Poka.. ciocia owca określi czy jest pedziofilem. xp Moge Cię adoptować?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 10:08 am
Owiec ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs a ja się obciąłem. i za emoska mnie mają w szkole.
Poka.. ciocia owca określi czy jest pedziofilem. xp Moge Cię adoptować?? whee
erm.
chyba się rodzice nie zgodzą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 3:44 am
...
szeksi ninja
wiesz, z tym wyglądem możesz być modelem dla burberry...
naprawdę, wyglądasz bosko na tym zdjęciu eek
jajks, witek, szybko dorastasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 3:45 am
ps: ładne usta masz, kształt, takie jak różyczka (tak to nazywam)
/edit: no dobra, przyznaję się... zapisałam sobie to zdjęcie na dysku.
nie mogłam się powstrzymać xd poza tym szukam takiego zdjęcia jednego modela na którym wyszedł BARDZO podobnie i chcę mieć pod ręką to zdjęcie, żeby porównać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 9:04 am
przepraszam, ale ja muszę zapytać. [link][link]eee, co wy tutaj robicie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 12:18 pm
ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs a ja się obciąłem. i za emoska mnie mają w szkole.
ło jakie świetne^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|