|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2012 2:36 pm
III_Kisrajczy_III Molylepke Az okosaktól kérdezném, hogy mennyire járnék jól, ha most eladnám a Copper Belle-em és vennék belőle egy 13. generációs Zodiacal-t? Várjak még, hátha jobban kijövök, vagy inkább most rögtök vágjak bele? Várj vele szerintem egy kicsit, mert ki tudja, hogy mikor lesz jobb árban eladható. smile Nem vagyok egy szaki, de én várnék vele még. smile Ez remekül hangzik, de vajh mennyi a "kicsit"? Edit:Jah, és ha már itt járunk... Mi értelme van saját magunk alá licitálni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 12:00 am
Molylepke III_Kisrajczy_III Molylepke Az okosaktól kérdezném, hogy mennyire járnék jól, ha most eladnám a Copper Belle-em és vennék belőle egy 13. generációs Zodiacal-t? Várjak még, hátha jobban kijövök, vagy inkább most rögtök vágjak bele? Várj vele szerintem egy kicsit, mert ki tudja, hogy mikor lesz jobb árban eladható. smile Nem vagyok egy szaki, de én várnék vele még. smile Ez remekül hangzik, de vajh mennyi a "kicsit"? Edit:Jah, és ha már itt járunk... Mi értelme van saját magunk alá licitálni? Nem sok, max. 1 hét. biggrin Akkor már nagyjából ki lehet számolni, mennyi lesz a változás. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2012 5:03 am
Régen lett ideírva, lehet, hogy ez OFF, de írom.:
VÉGRE LEHET AVATAR CARDS-OT VENNI MAGYARORSZÁGRA IS!!!!! (Kártya, amin az avatárod van és Gaia Cash-t ér, amennyit a kártya ír, asszem...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2012 5:18 am
III_Kisrajczy_III Régen lett ideírva, lehet, hogy ez OFF, de írom.: VÉGRE LEHET AVATAR CARDS-OT VENNI MAGYARORSZÁGRA IS!!!!! (Kártya, amin az avatárod van és Gaia Cash-t ér, amennyit a kártya ír, asszem...) Ez most miért is jó? Nem értem ennek a kártyának a lényegét...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2012 10:34 am
Hime_Yura III_Kisrajczy_III Régen lett ideírva, lehet, hogy ez OFF, de írom.: VÉGRE LEHET AVATAR CARDS-OT VENNI MAGYARORSZÁGRA IS!!!!! (Kártya, amin az avatárod van és Gaia Cash-t ér, amennyit a kártya ír, asszem...) Ez most miért is jó? Nem értem ennek a kártyának a lényegét... Az, hogy ezzel tudsz magadnak venni Gaia Cash-t, miközben látod azt az avatárt, amit vagy te alkottál, vagy más küldött neked.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 2:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2012 1:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2012 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2012 5:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2014 8:38 am
Átkéne írnom a topic címét. A hogyan csináljunk milliárdokat már sokkal aktuálisabb... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2014 10:31 am
III Slash III Átkéne írnom a topic címét. A hogyan csináljunk milliárdokat már sokkal aktuálisabb... confused Ez a topic annyira jó, hogy előléptetem Sticky-vé! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2014 8:25 am
III Slash III Átkéne írnom a topic címét. A hogyan csináljunk milliárdokat már sokkal aktuálisabb... confused Hát meg is lepődtem, mikor egy hete visszatértem bő 1 éves kihagyás után..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2014 4:39 am
hogyan szerrezz milliárdokat....1000 cashért már 4 milliárd gg-s bundle-t lehet venni...omg hova fajul ez még? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2014 8:20 am
Na igen, már inkább milliárdokat a nagy infláció miatt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2014 3:43 pm
Tiszta büszke vagyok arra, hogy cash nélkül már a második milliárdomat gyarapítom :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|